Burun Estetiği Hasta Yorumları

Arkadaşlar abdülkadir bey revizyon yapıyor mu yapıyorsa kaça yapıyor.

Bir ricam olacak albüldakir beye ameliyat olan ve resmi olanlar beni arkadaş olarak ekleyebilir mi? Bakayım fotograflarınıza.

kimse yokmu cokk moralsizim burnum hakkında...( bır ust yazıda yazdım sorunumu arkadaşlar(((lutfenn rica ediorum...

Canım ben şimdi gördüm senin mesajlarını, bence çok acele ediyorsun. 15 günlük burnda hiçbirşey belli olmuyor ki! Hatta bir iki ay beklemen gerekli demek daha da doğru olur. Ancak burnun yerine oturduktan sonra sorunun olursa eminim Göksel Bey bu konuda sana yardımcı olacaktır. Bana hep burnunun yarısı benim diyordu eminim senin için de aynı hisleri besliyordur. Senin sadece zamana ihtiyacın var gibi sanki... Benim ve çevremdeki arkadalarımın hepsinin burnunu Göksel Bey yaptı ve hepimiz çok memnunuz. Elbette senin ne beklediğini tam olarak bilmemiz mümkün değil ama 15 günlük burnun hakkında yorum yapman çok doğru olmaz bence. Eğer çok moralin bozuksa kontrole biraz daha erken git eğer gerçekten yanlış giden bişeyler varsa doktorun en azından önlem alabilir.

Arkadaşlar abdülkadir bey revizyon yapıyor mu yapıyorsa kaça yapıyor.

Bir ricam olacak albüldakir beye ameliyat olan ve resmi olanlar beni arkadaş olarak ekleyebilir mi? Bakayım fotograflarınıza.

Canım bildiğim kadarıyla özellikle revizyon ameliyatları konusunda çok hastası var. Benim işyerinden bir arkadaşımın tamamen çökmüş bir burnu vardı ve onun revizyonunu yaptı. Daha bir ay oldu ama çok iyi görünüyor.

evet, linkler görülmüyormuş..

seninle aynı kaygıları yaşayanlar da görebilsinler diye özeline değil buraya yazayım diyorum. google'da "makemeheal" "alina" yazıp arat...ikinci olarak da "realself" "rhinoplasty" diye arama yaparsan burun ameliyatı olmuş birçok hastanın kişisel albümünü görebilirsin. gördüğün örnekler senin estetik beklentilerini karşılamasa bile en azından burun ameliyatından sonra neredeyse 2 sene içinde burnun ne kadar şekil değiştirdiğini ve yerine oturduğunu görmen açısından bir fikir verecektir. istisnasız bütün hastalarda ilk haftalarda burun delikleri büyük ve kaba. ama zaman içinde çok ciddi değişim yaşanıyor. kendini üzmen için çok çok erken..

teşekkürler su.. boyle bıseyı gormem benim için iyi olcak inşallah..benım beklentım umarım zamanla olur.. saol cnm..

canım çok saol.. beklentim fazla degıldı aslında sadece burun ucumu hafıf kalık ıstıodum okadar.. doktor hıc kaldırmamış.. yanı hıc ozellıgı yok duz bı burun..ben zaten kavıs olsun kucuk olsun okka olsun demedım doktora ama ucunu hafıf kaldırsaydı ınan kendımı cok ıyı hıssetcektım.. tamam sen hanı dısun zamanla burun delıklerım kuculcek dıe inşallah ama sence pekı ucu zamanla hafıfce kalkık goruncekmı acaba??? senın burnunun şeklı nasıl oldu pekı ve arkadaslarının?? duz falanmı ucu kalkıkmı duruo sızlerde? benı anlıcanı umuorum canım.. cok guzel bı kız deılım zaten ama en azından onca yıl heveslendıgım gıbı bı burnum olsaydı.. cok deıl cok hafıf kalkık ıstedım ben((

ben ilk seni duyuyorum Abdülkadir bey2in yaptığı burundan memnun olmayan.ben çok berbat burunları revizyonla düzelttiğini gördüm çok başarılıydı. gerçekten büyük şanssızlık olmuş seninki..ama herşeyin çaresi var biliyorsun birsüre sonra revizyon yaptırabilirsin.ayrıca resimlerini görmek isterim cidden çok merak ettim gerçekten kötümü yoksa şişliklerden dolayımı öyle görünüyo acaba:44:

canım cok saol tesekkur ederim.. dalında cok ıyı bı doktor ama doğal burun ısteyenlere.. doğal ıstıosan gercekten cok ıyı.. ama ben bıraz kalkık ıstıodum cok deıl yanı az bısede olsa kalkık olsaydı oyle duz bıse oldu yanı ben buna cok uzuluorum.. cok bıse deıldı ıdtedıgım hanı kalkık burun bayanı bıraz daha zarıf gosterıo.. ve herseyden once ben kendımı o sekılde cok ıyı hıssetcektım cunku yıllardır ıstedıgım burun seklı oydu .. cok deıl yanı hafıf kalkık olsaydı cnm( acaba hanı bu ılk zamanlarya yapılabılcek bıse varmıdır masajla falan yanı ??sence??

canım cok saol tesekkur ederim.. dalında cok ıyı bı doktor ama doğal burun ısteyenlere.. doğal ıstıosan gercekten cok ıyı.. ama ben bıraz kalkık ıstıodum cok deıl yanı az bısede olsa kalkık olsaydı oyle duz bıse oldu yanı ben buna cok uzuluorum.. cok bıse deıldı ıdtedıgım hanı kalkık burun bayanı bıraz daha zarıf gosterıo.. ve herseyden once ben kendımı o sekılde cok ıyı hıssetcektım cunku yıllardır ıstedıgım burun seklı oydu .. cok deıl yanı hafıf kalkık olsaydı cnm( acaba hanı bu ılk zamanlarya yapılabılcek bıse varmıdır masajla falan yanı ??sence??

canım tesekkur ederım evet bantlar acıldı.. ben bıraz kalkık ıstıodum oyuzden üzüldüm.. cok doğal olmuş yani( bıraz cok az kalkık olsaydı die üzüldüm..

Canım Göksel Bey'in aşırı kalkık burunlar yapmadığını buradaki herkes biliyor zaten. Bence sen biraz erken davranıyorsun paniklemekte. Yüzünün bütününe uyan bir burnun kalkık burundan daha önemli bence. Zaten şişlikler inince çok daha iyi görünüyor. Seni görenler burnunun kalkık olmadığını düşünüyorlar mı? Bence sen kalkık burun konusuna saplanmışsın tatlım.

masajla sadece şişlikler iniyo ama onada doktorun karar vermeli. bence doğal burun olması çok daha önemli. zaten küçük burnum diyosun o minik burun birde havaya kalkarsa pinokyo gibi olmazmısın:) bence sen boşuna dert ediyosun. fotoğrafta koymadığın için sadece anlattıklarından hayal edebiliyorum esas yorumumu resmini gördükten sonra yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…