- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kimse yokmu cokk moralsizim burnum hakkında...( bır ust yazıda yazdım sorunumu arkadaşlar (((lutfenn rica ediorum...
Arkadaşlar abdülkadir bey revizyon yapıyor mu yapıyorsa kaça yapıyor.
Bir ricam olacak albüldakir beye ameliyat olan ve resmi olanlar beni arkadaş olarak ekleyebilir mi? Bakayım fotograflarınıza.
canım dikkatlı bı baktımda senın msjının altında yazıokı link paylaşımı yasaktır dıe bı ıbare yazıo.. rica etsem o linki benım msn adresıne yollarmısın lutfen canım rıca edıorum bu kendımı cok daha ıyı hıssetmeme neden olcak msn adresım baskabahar20@hotmail.com....tekrar tesekkur ediorum bunu benımle paylştıgın ıcın..
evet, linkler görülmüyormuş..
seninle aynı kaygıları yaşayanlar da görebilsinler diye özeline değil buraya yazayım diyorum. google'da "makemeheal" "alina" yazıp arat...ikinci olarak da "realself" "rhinoplasty" diye arama yaparsan burun ameliyatı olmuş birçok hastanın kişisel albümünü görebilirsin. gördüğün örnekler senin estetik beklentilerini karşılamasa bile en azından burun ameliyatından sonra neredeyse 2 sene içinde burnun ne kadar şekil değiştirdiğini ve yerine oturduğunu görmen açısından bir fikir verecektir. istisnasız bütün hastalarda ilk haftalarda burun delikleri büyük ve kaba. ama zaman içinde çok ciddi değişim yaşanıyor. kendini üzmen için çok çok erken..
Canım ben şimdi gördüm senin mesajlarını, bence çok acele ediyorsun. 15 günlük burnda hiçbirşey belli olmuyor ki! Hatta bir iki ay beklemen gerekli demek daha da doğru olur. Ancak burnun yerine oturduktan sonra sorunun olursa eminim Göksel Bey bu konuda sana yardımcı olacaktır. Bana hep burnunun yarısı benim diyordu eminim senin için de aynı hisleri besliyordur. Senin sadece zamana ihtiyacın var gibi sanki... Benim ve çevremdeki arkadalarımın hepsinin burnunu Göksel Bey yaptı ve hepimiz çok memnunuz. Elbette senin ne beklediğini tam olarak bilmemiz mümkün değil ama 15 günlük burnun hakkında yorum yapman çok doğru olmaz bence. Eğer çok moralin bozuksa kontrole biraz daha erken git eğer gerçekten yanlış giden bişeyler varsa doktorun en azından önlem alabilir.
cnım oncelıkle sana cok tesekkur ederım bana cvp verdıgın ıcın kusura bakma ben yenı gordum bana cvp verdıgınıhanı solemıstım ben buraya yenı uye oldum pek anlamıorum burdan dıe:) buarada canım evet bunu doktorumla paylastım ama bıse solemedıkı.. doktorum abdulkadır bey benımde.. yanı ben pek begenmedım canım ya bugun bı baktımda zaten bandajım falan acıldı burnum ııce bellı oldu yanı.. ben yıllardır buyuk burunla dolastım ve hep guzel bır burnun hayalını kurdum ama bu bolemı olcaktı ben tamamen hayal kırıklıgına ugradım yanı.. arkadaslarımda oldu gozumun onundeydıler sıs hallerıyle bıle guzellerdı.. aynı doktora amelıay olduk. zaten buna ıstınaden doktorumu aynı doktor sectım.. onlarınkının ucu hafıf cok hafıf kalkık cok hafıf ama cok guzel duruo.. benım oyle normal bı burun hıc ozellıgı yok. ustune ustluk hem cok kuçuk ve duz ozellıksız.. hanı kucuk olupta kalkık falan deıl.. kucuk duz ve burun delıklerım hem bellı hem buyuk..hanı sısle ılgısı yok sekıl bellı yanı .. arkadaslarımda oldu onların yanındaydım hep.. onlarınkıyle benımkı sankı baska doktor yapmıs gıbı.. ben cok mutsuzum.. napcam bıse soleyınn lutfenn (( ama moral vermek ıcın deıll gerceklerı (((
revizytonu kaça yapıyor abdülkadir bey
Canım benim şirketten bir arkadaşıma 6500e yapmıştı ama burnu gerçekten çok kötüydü. Revizyon için bence kendin görüşmen gerekli. Ne de olsa burnun durumu önemli.
annemmannemm nasılsın tatlım? Burnun bantları açıldı mı?
ben ilk seni duyuyorum Abdülkadir bey2in yaptığı burundan memnun olmayan.ben çok berbat burunları revizyonla düzelttiğini gördüm çok başarılıydı. gerçekten büyük şanssızlık olmuş seninki..ama herşeyin çaresi var biliyorsun birsüre sonra revizyon yaptırabilirsin.ayrıca resimlerini görmek isterim cidden çok merak ettim gerçekten kötümü yoksa şişliklerden dolayımı öyle görünüyo acaba:44:
ben ilk seni duyuyorum Abdülkadir bey2in yaptığı burundan memnun olmayan.ben çok berbat burunları revizyonla düzelttiğini gördüm çok başarılıydı. gerçekten büyük şanssızlık olmuş seninki..ama herşeyin çaresi var biliyorsun birsüre sonra revizyon yaptırabilirsin.ayrıca resimlerini görmek isterim cidden çok merak ettim gerçekten kötümü yoksa şişliklerden dolayımı öyle görünüyo acaba:44:
canım tesekkur ederım evet bantlar acıldı.. ben bıraz kalkık ıstıodum oyuzden üzüldüm.. cok doğal olmuş yani( bıraz cok az kalkık olsaydı die üzüldüm..
canım cok saol tesekkur ederim.. dalında cok ıyı bı doktor ama doğal burun ısteyenlere.. doğal ıstıosan gercekten cok ıyı.. ama ben bıraz kalkık ıstıodum cok deıl yanı az bısede olsa kalkık olsaydı oyle duz bıse oldu yanı ben buna cok uzuluorum.. cok bıse deıldı ıdtedıgım hanı kalkık burun bayanı bıraz daha zarıf gosterıo.. ve herseyden once ben kendımı o sekılde cok ıyı hıssetcektım cunku yıllardır ıstedıgım burun seklı oydu .. cok deıl yanı hafıf kalkık olsaydı cnm( acaba hanı bu ılk zamanlarya yapılabılcek bıse varmıdır masajla falan yanı ??sence??
korkuyorum ya beğenmezsem beni çok değiştirir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?