- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Kızlaaaar burnum da gözle görülür derecede düzelme var masaj işe yaradı. Siz siz olun bir sorun olduğunu hissettiğiniz zaman kontrol zamanını beklemeyin ben hata yaptım geçtiğimiz haftalarda sıkıntımı telefonda dile getirdim Göksel Bey de yarın hemen gel dedi. Ödemin olduğu yere göre farklı bir masaj gösterdi biraz sert bi masaj ilk başlar da burnum acıyordu şimdi alıştım. :)
meee ben oluyorum galibaCanım için rahat olsun ben ve çevremde ameliyat olanlar hepimiz çok memnunuz
Meee sen nasıl oldun canım alışabildin mi burnuna ...
Canım f yi unutmuşum :) Benim şişlikler bana göre tamamen indi ama Göksel Bey hala biraz şişlik var diyor. Ben bu haliyle bile çook memnunum :)
canım senin kaç ay oldu tam olarak? burnunun ucuna dokunabiliyomusun?
Tatlım benim altı ay oldu yaklaşık. Burun ucu ilk zamanlar hissiszdi ancak giderek normalleşti. Hala biraz ödem varmış ama ben artık anlamıyorum onu.
peki sende burun ucunda düşme farkettinmi canım zgdn gibi?
benim baya şişlik var bir 6 aylık olsam
peki sende burun ucunda düşme farkettinmi canım zgdn gibi?
benim baya şişlik var bir 6 aylık olsam
çok sevindim. bende de olmaz inşallahBenim burun ucumda neredeyse hiç değişiklik olmadı canım. Burun ucumda sadece hissizlik vardı o da geçti. Herşey yolunda yani.Göksel Bey artık büyük bir değişiklik olmaz dedi. Çok rahatladım
4 ayı geri de bıraktım kaldı 2 ay :) kızlar bugün estetik olan birini gördüm 10 gün olmuş ameliyat olalı inanılmaz ufak geldi gözüme ödemli hali bu kadar ufak ise indiğinde sanırım burnu yüzünde kaybolacak. Kendi burnumu görünce burnum bana büyük geldi o kadar diyim size :)) çok kalkık ve minik burunlar bana göre çok yapay duruyor. kızın bandajları çıktıktan sonra yan yana gelsek ve deseler ki hangi burun estetikli kesinlikle seçim benden yana olmaz :)
Canım çok teşekkür ederim. Dün Göksel Bey'e kontrole gittim ama gideceğim güne kadar kafama takıp duruyordum fotoğraflarda niye böyle şiş niye kavisi yok diye çünkü benimle aynı gün farklı doktora ameliyat olanlara bakıyorum kavisli hokka gibi. Ama dün aldım cevabımı:) ve tüm kokularım gitti. Doktor beye muayene olmaya gelen 3 ay olmuş bir bayanı gördüm hiç mi hiç anlaşılmıyo ameliyat olduğu oturmuş yüzüne sanki öyle doğmuş. Yine başka bir bayan vardı ameliyat olucak benim ameliyat olduğumu anlamadı bile. Doktor beyde sağolsun çok iyi anlattı çok yeni olduğunu çok doğal göründüğünü ve ikna oldum.İyi ki göksel beyi seçmişim.
Nefes ilk ayda çok rahat olmuyor canım çünkü burnun devamlı doluyor ve kuruyor.Bunun nedenide burnuna çok fazla müdehale edemiyorsun. silemiyorsun rahat rahat su çekemiyorsun gibi. Tabi bunlarda geçicek ve çok rahat nefes alıcaz. Korkulacak hiçbirşey yok...Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Eminim ki benden çok korkmuyorsundur ben 6 yıldır ameliyat olmayı deli gibi isteyen ama korkudan olamayan biriydim. Hiç gerek yokmuş gözünü kapatıp açıyosun aaa ameliyat olmuşsun bu kadar...6 yıldır bekleyen biri olarak Ne kadar ertelersen ertele eğer çook istiyorsan bi gün mutlaka olacaksın. Geriye döndüğünde niye bu kadar oyalandım ki keşke daha önce olsaydım diyeceksin. Sormak istediğin herşeyi sorabilirsin tabi sanal olduğu için yinede emin olamiyorum diyebilirsin de ancak burda yazarak sana teminat verebilirim eğer doktorumdan bir sorunum olursada samimiyetle burda yazarım. Sonuçta bedava değil hem canımızı hem malımızı ortaya koyuyoruz...
Canım çok teşekkür ederim. Dün Göksel Bey'e kontrole gittim ama gideceğim güne kadar kafama takıp duruyordum fotoğraflarda niye böyle şiş niye kavisi yok diye çünkü benimle aynı gün farklı doktora ameliyat olanlara bakıyorum kavisli hokka gibi. Ama dün aldım cevabımı:) ve tüm kokularım gitti. Doktor beye muayene olmaya gelen 3 ay olmuş bir bayanı gördüm hiç mi hiç anlaşılmıyo ameliyat olduğu oturmuş yüzüne sanki öyle doğmuş. Yine başka bir bayan vardı ameliyat olucak benim ameliyat olduğumu anlamadı bile. Doktor beyde sağolsun çok iyi anlattı çok yeni olduğunu çok doğal göründüğünü ve ikna oldum.İyi ki göksel beyi seçmişim.
Nefes ilk ayda çok rahat olmuyor canım çünkü burnun devamlı doluyor ve kuruyor.Bunun nedenide burnuna çok fazla müdehale edemiyorsun. silemiyorsun rahat rahat su çekemiyorsun gibi. Tabi bunlarda geçicek ve çok rahat nefes alıcaz. Korkulacak hiçbirşey yok...Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Eminim ki benden çok korkmuyorsundur ben 6 yıldır ameliyat olmayı deli gibi isteyen ama korkudan olamayan biriydim. Hiç gerek yokmuş gözünü kapatıp açıyosun aaa ameliyat olmuşsun bu kadar...6 yıldır bekleyen biri olarak Ne kadar ertelersen ertele eğer çook istiyorsan bi gün mutlaka olacaksın. Geriye döndüğünde niye bu kadar oyalandım ki keşke daha önce olsaydım diyeceksin. Sormak istediğin herşeyi sorabilirsin tabi sanal olduğu için yinede emin olamiyorum diyebilirsin de ancak burda yazarak sana teminat verebilirim eğer doktorumdan bir sorunum olursada samimiyetle burda yazarım. Sonuçta bedava değil hem canımızı hem malımızı ortaya koyuyoruz...
geçmiş olsun. doktorun kim acaba? bu sornunu doktorunla paylaştın mı?busepınar sana msj attım ama bu ekranda görünmedı anlayamadım. ben yenı amelıyat oldum lutfen benım bu msjımı okuaynalr bana cvp verebılırmı ama ben burdan pek anlamıorum msn adresım baskabahar20@hotmail.com.. msn yazarsanız cok mutlu olurum. ben cok moralsızım amelıyat oldum bugun 15.gunum. burnum cok kucuk ama burun delıklerım cok buyuk oldu.. ama barız ortada yanı ınanılmaz buyuk ve burnum cok kuculdugu halde burun delıklerım cok buyuk oldu .. cok moralsızım arkadaslar(((
geçmiş olsun. doktorun kim acaba? bu sornunu doktorunla paylaştın mı?
ilk günlerde burun oturmadığı için farklı görüntüler olabilir ama oturdukça birtakım sorunlar ortadan kalkacaktır eminim. ama öncelikle bunu doktorun ile paylaşmalısın.
bende pers gunu amelıyat oldum hala alcım var burnum cok kalkık ve deliklerim cok gozukuyor ucundada alcı var burnumun o da kaldrırıodr tabı ama asırı kalkık yardm edınwe hala sızlama var burnumda yanaklarımda cok şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?