Burun Estetiği Hasta Yorumları

:81:çok sevindim canım...bende aklıma geldikçe masaj yapıyorum gösterdiği şekilde.

Canım için rahat olsun ben ve çevremde ameliyat olanlar hepimiz çok memnunuz
Meee sen nasıl oldun canım alışabildin mi burnuna ...

Canım için rahat olsun ben ve çevremde ameliyat olanlar hepimiz çok memnunuz
Meee sen nasıl oldun canım alışabildin mi burnuna ...
meee ben oluyorum galiba evet canım sanki normali buymuş gibi geliyor bana çok doğal..ifade de falan hiçbir fark yok.
AbdÜLKADİR Bey'in ellerine sağlık çok memnunum:87:

senin şişlikler tamamen indimi diagonal?

peki sende burun ucunda düşme farkettinmi canım zgdn gibi?
benim baya şişlik var bir 6 aylık olsam

Benim burun ucumda neredeyse hiç değişiklik olmadı canım. Burun ucumda sadece hissizlik vardı o da geçti. Herşey yolunda yani. Göksel Bey artık büyük bir değişiklik olmaz dedi. Çok rahatladım

4 ayı geri de bıraktım kaldı 2 ay :) kızlar bugün estetik olan birini gördüm 10 gün olmuş ameliyat olalı inanılmaz ufak geldi gözüme ödemli hali bu kadar ufak ise indiğinde sanırım burnu yüzünde kaybolacak. Kendi burnumu görünce burnum bana büyük geldi o kadar diyim size :)) çok kalkık ve minik burunlar bana göre çok yapay duruyor. kızın bandajları çıktıktan sonra yan yana gelsek ve deseler ki hangi burun estetikli kesinlikle seçim benden yana olmaz :)

kesinlikle canım. hiç bana göre değil ben estetiğim diye bağıran burunlar

canım bişe dicem bende ameliyat oldum bugun 15.gunum.. burnum kucuk ama burun delıklerım baya bı buyuk oldu.. bu konuda sıkıntımı dıle getırdım doktor beye ma bıse demedı yuzune bu uygun dedı.. ııde barız bellı yanı burnum kucuk burun delıklerım cok buyuk.. cok moralsızım.. senınle paylasmak ıstedım(

busepınar sana msj attım ama bu ekranda görünmedı anlayamadım. ben yenı amelıyat oldum lutfen benım bu msjımı okuaynalr bana cvp verebılırmı ama ben burdan pek anlamıorum msn adresım baskabahar20@hotmail.com.. msn yazarsanız cok mutlu olurum. ben cok moralsızım amelıyat oldum bugun 15.gunum. burnum cok kucuk ama burun delıklerım cok buyuk oldu.. ama barız ortada yanı ınanılmaz buyuk ve burnum cok kuculdugu halde burun delıklerım cok buyuk oldu .. cok moralsızım arkadaslar(((

geçmiş olsun. doktorun kim acaba? bu sornunu doktorunla paylaştın mı?
ilk günlerde burun oturmadığı için farklı görüntüler olabilir ama oturdukça birtakım sorunlar ortadan kalkacaktır eminim. ama öncelikle bunu doktorun ile paylaşmalısın.

merhaba mefee,

Ben de karar aşamasındayım. Resimlerinizi görmem mümkün mü?

arkadaslar ben yenı amelıyat oldum 15.gunum.. burun delıklerım gorunuo ve cok buyuk. ben hep gorunmemesı taraftarıydım ama doktorum gorunmesı gerek dıo tum herkese gorunmesı gerektıgını dusunuorum dedı. ıyıde burun delıklerı gorunmeyen ve gayette dogal ve guzel gorunen cok kısı var.. ben bu durumdan oldukca rahatsızım napcam bılmıorum( buse pınar sana da yazdım ama gelmıo msjlar sanırım ben buraya yenı uye oldum.. burnum cok kucuk ve burun delıklerım buyuk ve gorunuo

bende pers gunu amelıyat oldum hala alcım var burnum cok kalkık ve deliklerim cok gozukuyor ucundada alcı var burnumun o da kaldrırıodr tabı ama asırı kalkık yardm edın we hala sızlama var burnumda yanaklarımda cok şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…