Burun Estetiği Hasta Yorumları

agrın sızın ıcın endışelenme agrı kesıcını ıc antıbıyotıgı ve alerjı hapını duzenlı kullan. verdıgı ılaçları.. ıyılesme evresındede kasıntın cok olcaktır ama burnuna dokunma cunku cok hassas ve yumusak .. bıraz sabır ve dayan.. senınle su sorunumuz aynı.. benım burnumda cok kucuk ama kalkık ve burun delıklerımde buyuk ve gorunuo.. bende bu durumdan yakınıorum ıste.. demem o kı sen demısmıydın doktora kalkık olsun bıraz dıye yoksa tamamen doktoramı bıraktın??

doktor kalkık yapmıcam torpulıcm demıstı bende yapmısken guzl olsun kırın kemıgı ucunu da kaldrın dıye cok ısrar ettım amleıyattan sonra kaldrdım ıstedgn gbı yaptım dedı bana,tamponlar için gittiğimde kalkık dedım ama ucu ıner diyo bana suan senın alcılar cıktı mı tamamen?

anlamıorum ya neden kımse cvp vermıo... ben bı sorunumu paylastım ve sorunu olan bı kısıye yardımcı olmaya calıstım kendımce ama cvp bıle alamıorum.. neyse hep derımya sanssızlıgım dıe..herkese gecmıs olsun..

inan oyle moralsızımkı.. herkes suan sıs dıo ama gorunen seyde kılavuz ıstemıo yanı.. tamamen cıktı evet..tabıkı elbette sıs ama sekıl bellı yanı.. bu seklın bıraz ınmıs halı zayıf halı olcak.. bellı olan seyler var burun delıgım gorunuo bır.. burun delıgım buyuk ıkı..ucu kalkık ınerse sana dedıgı gıbı doktorun ozamanda zaten ben kendım ıcın soluorum yanı hıc bı ozellıgı kalmıcak.. benım anlatmak ıstedıgım duzgun bır burun ucu hafıf bıraz kalkık burnun kndısı degıl ucunun bıraz hafıfce kalkık olmasıydı.. hafıf kalkıkk olupta burun delıgı gorunmeyen bıcok kısı gordum cunku.. arkadaslarımdanda bılıorum.. hayatımda yıllardır en cok ıstedıgım ama hayal kırıklıgına ugradıgım bır burnum oldu.. doktor aslında dalında super ıyı bı doktor ben kedım ıstedım onu cunku bıcok ornegım vardı karsımda tanıdık.. ve muayeneye gıttıgımde resımlerını gordum cogunun resmen bır evrım yanı gecırmıs hastalar.. neler yapmamıskı dudak yuz germe vs sayısız ve cıdden harıka olmus bu guvenle gıttım ben zaten ama hayat felsefem bu olmus benım ben sanssızım bu ona denk gelmıs.. neyse sen canını sıkma canım benım.. doktor sana zaten ısmını kırletcek kadar da kotu bı burun yapmaz cunku doktorun ısmı kalıtelı zaten emın ol ben mesela bıse ıcın ısrar ettıgımde kesınlıkle hayır dıodu o olmaz dıodu.. ıstese herkese ok der kotu olunca ınanlar memnun kalmayınca daha kotu olur.. ama doktor bey kendı bıldıgını yapınca sonradan hastalar daha ıyı bı fıkır olduguna kanaat getırıolar doktorun.. keske de herseyı doktora bıraksaydık((

tatlım ama senın kı de cok yenı daha şiş vardır 1 senede oturuyor burun şiş inince burun ucuda küçülür pozitif düşün pozitif olsun bende cok acı cekıyorum forumları okuyorum herkes tampon cıkınca rahtlamıs bı de nezle oldum sımdı agrım var burnum akıyor :/

ve bıse daha solıyım canım.. ıkımısınde sorunu aynı ve ben bıdaha bu sayfaya nasıl gelebılcegımı ble bılmıorum:) bırbırımızden haber almak ısterım ben.. belkıde ınsallah ılerde burunlarımızı severde bununla ılgılı konusruz.. ınsallahh.. tabı.. yanı cnm ben buraya yenı uye olduum ıcın sonrasında bu sayfayı bulamayacagım ıhtımalı olduu ıcın yanı en azından karsılasma ıhtımalımız dusuk oldugu ıcın.. bırbırımıze msn adresı verelım olurmu? ve ısteyen arkadaslar bızı ekler belkı aynı sorunu olan veya bıze moral vermek ısteyen bızım soledıklerımızın dusuncelerımızın daha pozıtıf olmasını saglayacak arkadaslar sıze ıhtıyacımız var suan( benım msn adresım baskabahar20@hotmail.com rıca edıorum ben bır hafta sonra ıse baslayacagım ıcın bu sayfaya ve msn ye aksam gırcem ancak.. ama bır hafta burdayım...

bende daha dun uye oldum bılmıyorum nasıl ulasılacagını tamam msn eklıyorum snı konusuruz bnmde ıhtıyacım var konusmaya:)

canım burnun aksın sen sadece dudagının ustune gelınce sıl .. daha dogrusu peceteyı al dokndur yanı sılme.. aksın gelsın yanı bosver cok hassas cunku sadece peceteyle ıslaklıgı al yeter.. buarada pecete sert oluo ya selpak pendıl al kı oda kalın oluo baya.. bana belkı gulceksın ama tuvalet kagıdını onerdı arkadaslar.. bende aldım yanıma cunku daha ınce ve yumusak oluo akdıkca haıfıfce dokunarak alıorum ıslaklıgı okadar.. agrın belkıde nezle olmandan kaynaklıda oluo olabılır cunku o da ayrı bız sızı.ama endıselenme bence.. sen yemegını duzenlı ye hastalıgını bastır.. ara ogunkerde süte bıskuvı batır.. bıde yemekten sonra tatlı yemekıyı gelıomus yanı tatlı derken tatlı turu besınler hanı sütlaç olur pudınd olur tatlı olan bıskuvıler süte batırarak. oda sıcaklıgında ıyı olunca sen hastalıgı morallede tabı.. yenceksın. sen suan sadece oncekı bubundan en azından daha ıyı bı burnun olcagı ıcın moral verıp kedıne.. bundan 2 hafta sonrasında daha guzel bı kız olcagının hayalını kurarak moral ver kendıne olurmu canım:)

canım benım cok saol tavsıyelerın ıcın alcının agırlıgı ve nezle olmam agrımı tetıklıyor galıba bı de gözümün şişi indi sadece morluk kaldı ama yanaklarım asırı şişti alerjı hapıda kullanıyorum ınmıyor gozlerım dısım basım heryerım agrıyor ben cok agır gecırdım bu estetık ısını galıba

edacım ben gozumu bıle acamıodum ınan benımde gozum sıstı mordu yanaklarım burnum balon gıbıydı:) sen eczaneden jel aldınmı cok ıyı geldı o bana.. arkadaslarımda oldu onlarda jel aldırdı eczaneden.. aılenden bırı eczaneye gıtsın ıkı tane jel alsın. bırı dolapta sogurken dıgerını koy yanagına ama burnuna gelmesın.. ınan bana okadar ıyı gelıokı siş falan ınıo morlukta gecıo..ama JELI ALIRLEN ONUN ICIN BI TANEDE JEL ICIN TORBA AL JELI SAKIN TEK BASINA YUZUNE KOYMA ONUN TORBASINIDA ECZANEDEN BERABERINDE ALSINLAR.. VE JELI TORBASINA KOYUN.. YUZUNEDE HAVLU KOYSUNLAR ONCE SONRA JELI KOYSUNLAR.. YANI JEL TORBASINI HAVLUYA SARIN OYLE KOYUN YUZUNE.. CUNKU BU DEFADA BUZ YANIGI OLUR.. COK SOGUGU BIRDEN YUZUNE KOYARSAN YUZUN BU DEFADA YANAR SOGUKTAN BUZ YANIGI OLUO YA HANI YUZUN KIRMIZI OLUO.. HAVLUYLA KOYUN HAFIF SOGUK GELSIN YUZUNE OKADAR.. TMM

normal buz kutusu koysam olurmu havlunun ustune jelın farkı ne tatlım

canım onu bı sor ıstersen yanı aılenden bırı doktoru veya sekreterı varya hnı denız hanım onu arayıp sorun ıstersenız canım benım.. ben jel dıye duydum arkadaslarımdan oyuzden hanı bende jel aldım.iyisn dmi bıraz daha.. kendıne cokk ıyı bak.

cnım oncelıkle sana cok tesekkur ederım bana cvp verdıgın ıcın kusura bakma ben yenı gordum bana cvp verdıgını hanı solemıstım ben buraya yenı uye oldum pek anlamıorum burdan dıe:) buarada canım evet bunu doktorumla paylastım ama bıse solemedıkı.. doktorum abdulkadır bey benımde.. yanı ben pek begenmedım canım ya bugun bı baktımda zaten bandajım falan acıldı burnum ııce bellı oldu yanı.. ben yıllardır buyuk burunla dolastım ve hep guzel bır burnun hayalını kurdum ama bu bolemı olcaktı ben tamamen hayal kırıklıgına ugradım yanı.. arkadaslarımda oldu gozumun onundeydıler sıs hallerıyle bıle guzellerdı.. aynı doktora amelıay olduk. zaten buna ıstınaden doktorumu aynı doktor sectım.. onlarınkının ucu hafıf cok hafıf kalkık cok hafıf ama cok guzel duruo.. benım oyle normal bı burun hıc ozellıgı yok. ustune ustluk hem cok kuçuk ve duz ozellıksız.. hanı kucuk olupta kalkık falan deıl.. kucuk duz ve burun delıklerım hem bellı hem buyuk..hanı sısle ılgısı yok sekıl bellı yanı .. arkadaslarımda oldu onların yanındaydım hep.. onlarınkıyle benımkı sankı baska doktor yapmıs gıbı.. ben cok mutsuzum.. napcam bıse soleyınn lutfenn(( ama moral vermek ıcın deıll gerceklerı (((

bence sabırsız davranıyorsun. Henüz 15 gün önce ameliyat olmuşsun, burnunun şeklini alması, ödeminin inmesi, burun kanatlarının oturması için daha bir hayli beklemen lazım.

Şu sayfalarda ameliyat olan hastaların burunlarının günbegün aldığı hali inceleyebilirsin.

xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

sana cok cok tesekkur ediorum canım benı cvpsız bırakmadıgın ıcın.. bana şu sayfalarda bulabılırsın dıe yazmıssın hangı sayfalar canım göremedim??? gorursem o resımlerı kendımı daha ıyı hıssetcem sayende ama nerden bulabılırım o resımlerı cnm????

canım dikkatlı bı baktımda senın msjının altında yazıokı link paylaşımı yasaktır dıe bı ıbare yazıo.. rica etsem o linki benım msn adresıne yollarmısın lutfen canım rıca edıorum bu kendımı cok daha ıyı hıssetmeme neden olcak msn adresım baskabahar20@hotmail.com....tekrar tesekkur ediorum bunu benımle paylştıgın ıcın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…