- Konu Sahibi EstetikEditor
-
agrın sızın ıcın endışelenme agrı kesıcını ıc antıbıyotıgı ve alerjı hapını duzenlı kullan. verdıgı ılaçları.. ıyılesme evresındede kasıntın cok olcaktır ama burnuna dokunma cunku cok hassas ve yumusak .. bıraz sabır ve dayan.. senınle su sorunumuz aynı.. benım burnumda cok kucuk ama kalkık ve burun delıklerımde buyuk ve gorunuo.. bende bu durumdan yakınıorum ıste.. demem o kı sen demısmıydın doktora kalkık olsun bıraz dıye yoksa tamamen doktoramı bıraktın??
doktor kalkık yapmıcam torpulıcm demıstı bende yapmısken guzl olsun kırın kemıgı ucunu da kaldrın dıye cok ısrar ettım amleıyattan sonra kaldrdım ıstedgn gbı yaptım dedı bana,tamponlar için gittiğimde kalkık dedım ama ucu ıner diyo bana suan senın alcılar cıktı mı tamamen?
canım ben sana elımden geldgı kadar cevapladım bende daha yenı oldgum ıcın bılgım bu kadar
inan oyle moralsızımkı.. herkes suan sıs dıo ama gorunen seyde kılavuz ıstemıo yanı.. tamamen cıktı evet..tabıkı elbette sıs ama sekıl bellı yanı.. bu seklın bıraz ınmıs halı zayıf halı olcak.. bellı olan seyler var burun delıgım gorunuo bır.. burun delıgım buyuk ıkı..ucu kalkık ınerse sana dedıgı gıbı doktorun ozamanda zaten ben kendım ıcın soluorum yanı hıc bı ozellıgı kalmıcak.. benım anlatmak ıstedıgım duzgun bır burun ucu hafıf bıraz kalkık burnun kndısı degıl ucunun bıraz hafıfce kalkık olmasıydı.. hafıf kalkıkk olupta burun delıgı gorunmeyen bıcok kısı gordum cunku.. arkadaslarımdanda bılıorum.. hayatımda yıllardır en cok ıstedıgım ama hayal kırıklıgına ugradıgım bır burnum oldu.. doktor aslında dalında super ıyı bı doktor ben kedım ıstedım onu cunku bıcok ornegım vardı karsımda tanıdık.. ve muayeneye gıttıgımde resımlerını gordum cogunun resmen bır evrım yanı gecırmıs hastalar.. neler yapmamıskı dudak yuz germe vs sayısız ve cıdden harıka olmus bu guvenle gıttım ben zaten ama hayat felsefem bu olmus benım ben sanssızım bu ona denk gelmıs.. neyse sen canını sıkma canım benım.. doktor sana zaten ısmını kırletcek kadar da kotu bı burun yapmaz cunku doktorun ısmı kalıtelı zaten emın ol ben mesela bıse ıcın ısrar ettıgımde kesınlıkle hayır dıodu o olmaz dıodu.. ıstese herkese ok der kotu olunca ınanlar memnun kalmayınca daha kotu olur.. ama doktor bey kendı bıldıgını yapınca sonradan hastalar daha ıyı bı fıkır olduguna kanaat getırıolar doktorun.. keske de herseyı doktora bıraksaydık((
tatlım ama senın kı de cok yenı daha şiş vardır 1 senede oturuyor burun şiş inince burun ucuda küçülür pozitif düşün pozitif olsun bende cok acı cekıyorum forumları okuyorum herkes tampon cıkınca rahtlamıs bı de nezle oldum sımdı agrım var burnum akıyor :/
canım burnun aksın sen sadece dudagının ustune gelınce sıl .. daha dogrusu peceteyı al dokndur yanı sılme.. aksın gelsın yanı bosver cok hassas cunku sadece peceteyle ıslaklıgı al yeter.. buarada pecete sert oluo ya selpak pendıl al kı oda kalın oluo baya.. bana belkı gulceksın ama tuvalet kagıdını onerdı arkadaslar.. bende aldım yanıma cunku daha ınce ve yumusak oluo akdıkca haıfıfce dokunarak alıorum ıslaklıgı okadar.. agrın belkıde nezle olmandan kaynaklıda oluo olabılır cunku o da ayrı bız sızı.ama endıselenme bence.. sen yemegını duzenlı ye hastalıgını bastır.. ara ogunkerde süte bıskuvı batır.. bıde yemekten sonra tatlı yemekıyı gelıomus yanı tatlı derken tatlı turu besınler hanı sütlaç olur pudınd olur tatlı olan bıskuvıler süte batırarak. oda sıcaklıgında ıyı olunca sen hastalıgı morallede tabı.. yenceksın. sen suan sadece oncekı bubundan en azından daha ıyı bı burnun olcagı ıcın moral verıp kedıne.. bundan 2 hafta sonrasında daha guzel bı kız olcagının hayalını kurarak moral ver kendıne olurmu canım:)
normal buz kutusu koysam olurmu havlunun ustune jelın farkı ne tatlım
geçmiş olsun. doktorun kim acaba? bu sornunu doktorunla paylaştın mı?
ilk günlerde burun oturmadığı için farklı görüntüler olabilir ama oturdukça birtakım sorunlar ortadan kalkacaktır eminim. ama öncelikle bunu doktorun ile paylaşmalısın.
bence sabırsız davranıyorsun. Henüz 15 gün önce ameliyat olmuşsun, burnunun şeklini alması, ödeminin inmesi, burun kanatlarının oturması için daha bir hayli beklemen lazım.
Şu sayfalarda ameliyat olan hastaların burunlarının günbegün aldığı hali inceleyebilirsin.
xxxxxx
bence sabırsız davranıyorsun. Henüz 15 gün önce ameliyat olmuşsun, burnunun şeklini alması, ödeminin inmesi, burun kanatlarının oturması için daha bir hayli beklemen lazım.
Şu sayfalarda ameliyat olan hastaların burunlarının günbegün aldığı hali inceleyebilirsin.
xxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?