- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.421
Merhabalar
Ben ankarada yasiyorum bana abdulkadir beyin ameliyat ucretini soyleyebilirmisiniz acaba?ya abdulkadir bey e yada muhammed dilbere gidecegim cunku.
neden kimsenin resimlerini göremiyorum yeni üye olduğum için mi acaba ?
Ameliyati dusunursen neler yasayacagini azcok paylasabilirim fiyat konusunu tlf ile gorus bence.
Slm göksel bey in fiatı sanırım 8 binden başlıyor iki hast de yapıyor central ve memorial hast farkı fiat farkı oluşturuyor ama en sağlıklısı görüşmeye gitmek.kesinlikle göksel bey derim
İki sene önce revizyon oldum kendisine maşallah ne şeklinde sıkıntı oldu ne de nefes almamda.
Canım güncel fiyatı öğrenmek için doktor beyin ofisini arayıp sor bence. Bildiğim kadarıyla ilk ameliyat ve revizyon ameliyatı olarak iki fiyatları var. Geçen sene 7000 di diye biliyorum ilk ameliyat. Ama burnunun durumuna göre de deiğişebilir. En iyisi sen asistanı Deniz Hanım ile bir konuş derim.
Rahat ol. YAslan arkana :) hersey cok guzel olacak. Ama biraz sabir tabi :)
minose sen ne zaman ameliyat oluyorsun canım? Zaman o kadar hızlı geçiyor ki. Ben ameliyat öncesindeki burnumu hatırlamıyorum bile.
Herkese cok ama cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin :)
Yasemin msj atabilirsen sevinirim bir de dr kac gun rapor veriyo burnum sis sis ise mi gitmek durumunda kalirim acaba?sanirim 10 gun kadar aliniyo di mi ?
10 gün bana yeterli geldi.(sinüzit.burun eti ile birlikte şekil verildi.)ameliyatın ertesi günü göz çevrem morardı.(2-3 gün buz maskesi yaptım.çabuk toparladı)tamponu çok rahat aldı.ondan sonra dahada hızlı toparladım.3 haftada burun şişliği dışında hiç birşey kalmıyor.merhaba ben memurum.dr beyin hemşiresi gereken bilgiyi veriyor.ameliyat olduğum hastane ile kurumun anlaşması olmadığı için önce mazeret izni alıp bursaya döndüğümde onu rapora dönderip 10 gün izin kullandım.bu daha pratik geldiği için.
10 gün bana yeterli geldi.(sinüzit.burun eti ile birlikte şekil verildi.)ameliyatın ertesi günü göz çevrem morardı.(2-3 gün buz maskesi yaptım.çabuk toparladı)tamponu çok rahat aldı.ondan sonra dahada hızlı toparladım.3 haftada burun şişliği dışında hiç birşey kalmıyor.
hayırlısı olsun çok yakınmış,heycanlı olmanız çok normal,
ama sonuç gayet iyi olacak bunu düşünüp şimdiden mutlu olabilrisiniz,
resimlerimizi görememeniz yeni üye olmanızdan kaynaklı maalesef sanırım mesaj limiti var
Mesaj sayisina takiliyorsundur. Op.dr.A.goksel facebook sayfasindan balabilirsin. Orada yayinliyor doktor bey
Ben hem estetik hem deviasyon ameliyatı oldum iki haftalık rapor aldım ancak bir hafta sonra işe başladım tampon çıktı alçıyı hatırlamıyorum:)
Ama çalışmana engel bir durum yok
Uzuuun rapor almanada gerek yok
merhaba ben memurum.dr beyin hemşiresi gereken bilgiyi veriyor.ameliyat olduğum hastane ile kurumun anlaşması olmadığı için önce mazeret izni alıp bursaya döndüğümde onu rapora dönderip 10 gün izin kullandım.bu daha pratik geldiği için.
Merhaba canım Göksel Beyin mutlu hastaları klübüne hoşgeldin :)
Sen ne zaman ameliyat oldun perisebnem?
Günaydın,
doktor beyin eski hastalarından mısın? Burada hiç yorumunu göremedim
10 gün bana yeterli geldi.(sinüzit.burun eti ile birlikte şekil verildi.)ameliyatın ertesi günü göz çevrem morardı.(2-3 gün buz maskesi yaptım.çabuk toparladı)tamponu çok rahat aldı.ondan sonra dahada hızlı toparladım.3 haftada burun şişliği dışında hiç birşey kalmıyor.
cok tesekkür ederim :) doktor bey o kadar sıcak ve güvenilir ki iyi olacağından hiç süphem yok :)
e iyiymiş o zaman :))))
ben de aynen memurum umrım sorunsuz halledebilirim
Canim 10 gunluk rapor veriyor doktor bey. Hic sorunsuz ise gidersin. 10 gun sonunda morluk kalmiyor. SAdece cok az sislik ama gunluk hayatini etkilemiyor. Zaten cogu kisi anlamiyor :)
Cok cok tesekkur ederim herkese,muhammet bey e ameliyat olcam ben,umarim pisman olmam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?