Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhabalar
Ben ankarada yasiyorum bana abdulkadir beyin ameliyat ucretini soyleyebilirmisiniz acaba?ya abdulkadir bey e yada muhammed dilbere gidecegim cunku.

Canım güncel fiyatı öğrenmek için doktor beyin ofisini arayıp sor bence. Bildiğim kadarıyla ilk ameliyat ve revizyon ameliyatı olarak iki fiyatları var. Geçen sene 7000 di diye biliyorum ilk ameliyat. Ama burnunun durumuna göre de deiğişebilir. En iyisi sen asistanı Deniz Hanım ile bir konuş derim.

Ameliyati dusunursen neler yasayacagini azcok paylasabilirim fiyat konusunu tlf ile gorus bence.

Herkese cok ama cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin :)

Yasemin msj atabilirsen sevinirim bir de dr kac gun rapor veriyo burnum sis sis ise mi gitmek durumunda kalirim acaba?sanirim 10 gun kadar aliniyo di mi ?

Ben hem estetik hem deviasyon ameliyatı oldum iki haftalık rapor aldım ancak bir hafta sonra işe başladım tampon çıktı alçıyı hatırlamıyorum:)
Ama çalışmana engel bir durum yok
Uzuuun rapor almanada gerek yok

minose sen ne zaman ameliyat oluyorsun canım? Zaman o kadar hızlı geçiyor ki. Ben ameliyat öncesindeki burnumu hatırlamıyorum bile.

10 gün kaldı :) ya evet ileriye bakınca sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyor ama geçmişe bakınca da ne kadar hızlı geçti diyoruz. Bn de bu mevzuuda sizin gibi olacağım günleri şi diden hayal ediyorum valla :)

Herkese cok ama cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin :)

Yasemin msj atabilirsen sevinirim bir de dr kac gun rapor veriyo burnum sis sis ise mi gitmek durumunda kalirim acaba?sanirim 10 gun kadar aliniyo di mi ?

merhaba ben memurum.dr beyin hemşiresi gereken bilgiyi veriyor.ameliyat olduğum hastane ile kurumun anlaşması olmadığı için önce mazeret izni alıp bursaya döndüğümde onu rapora dönderip 10 gün izin kullandım.bu daha pratik geldiği için.

10 gün bana yeterli geldi.(sinüzit.burun eti ile birlikte şekil verildi.)ameliyatın ertesi günü göz çevrem morardı.(2-3 gün buz maskesi yaptım.çabuk toparladı)tamponu çok rahat aldı.ondan sonra dahada hızlı toparladım.3 haftada burun şişliği dışında hiç birşey kalmıyor.

ameliyatı düşünürsen yeni ameliyat olmuş birisi olarak her evresini anlatabilirim.yalnız şunu söyleyeyim dr beyin eli çok pratik hiç acı çekmedim

cok tesekkür ederim :) doktor bey o kadar sıcak ve güvenilir ki iyi olacağından hiç süphem yok :)

e iyiymiş o zaman :))))

ben de aynen memurum umrım sorunsuz halledebilirim

tampon çıkartıldıktan sonra iyileşme süreci çok hızlı oluyor zaten

Herkese merhaba.

Bugun basima gelen birsey anlatmak istiyorum. Muhasebe mudurumuz bugun bi arkadadimdan benim burun ameliyatimi duymus. Saskinlikla odama geldi ve gercek mi diye sordu :) cok dogal oldugunu ve inanmadigini soyledi. Kendisi de nefes problemi oldugundan ameliyat olmak istiyormus. Ta ki kendisine resimlerimi gostetince ameliyat olduguma inandi. O anki aldigim keyfi anlatamam. Ve kendisi de Goksel beye ameliyat olmaya karat verdi :) bu arsda mudurumuz erkek ve dogal burunun kendisi icin ne kadar onemli oldugunu sanirim soylememe gerek yok. Dogal burnum ve goruntum icin doktoruma bugun tekrar tesekkur ettim :)

Canim 10 gunluk rapor veriyor doktor bey. Hic sorunsuz ise gidersin. 10 gun sonunda morluk kalmiyor. SAdece cok az sislik ama gunluk hayatini etkilemiyor. Zaten cogu kisi anlamiyor :)

Cok cok tesekkur ederim herkese,muhammet bey e ameliyat olcam ben,umarim pisman olmam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…