Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhaba beren , bende zamanında çok araştırmıştım biz aynada azıcık bir kemik var birazcık burun ucu büyük falan diyoruz ama doktora gidince hepsi değişiyor :) bizim göremediğimiz onca sorun çıkıyor doktorların hesapladığı bir yüz orantısı var sanırım.bence git görüşmelerini yap ozaman zaten problemleri fotolarda gösteriyorlar, inşallah herşey istediğin gibi olur :)

merhaba yarın ameliyatım var. ameliyat olan arkadaslarımız biraz bilgi verebilirmi acaba ?

merhaba 4 hf önce ameliyat oldum.biraz heyecan oluyor ama bir anda olup bitmiş diyeceksin.ameliyatta uykuda gibisin sonrasında ise benim hafif ağrım vardı hemşire hanım dikloran yaptı ve anında kesildi.bir daha da olmadı.buz maskesini bıkmadan sürekli yap.

ertesi gün taburcusun dr beyin reçetesini uygula evde buz maskesine devam et ve burun damlasını bol bol kullan.çünkü burun damlası ile daha iyi nefes alıyorsun.birkaç gün rahat uyuyamıyorsun ama olsun burnunu düşündükçe önemsemiyorsun.bu arada dudağına sürekli nemlendirici sür.ağızdan nefes aldığın için bir müddet kuruyor.

sıvı gıdalarla beslen.geçici tat kaybı oluyor endişe etme.hafif kanamalarında oluyor ama dr bey tembihliyor.umarım herşey istediğin gibi olur.

cok tesekkür ederim :) peki alçın kac günde cıkarıdı sanırım alcıdan sonra burun bantı yapıştırılıyor. bantı ne zaman cıkarıyorlar
benim 3.gün tamponu aldı.(hiç acımadı ama ben gergindim)1.hfta alçı alınıyor ama dr bey yurt dışında olduğu için 9.gün alındı.bantlarda ameliyatın 15.gün çıkarılıyor.ben kendim çıkardım.yalnız tamponlardan sonra 2-3 gün kendim burn damlası ile ıslatıp antibiyotik kremlediğim küçük pamuk tamponlar(her saat başı )yapıyorsun uyumadan önce çıkarıyorsun.

cok tesekkür ederim :)

bunlar sana zor gemesin burnunu düşündükçe mutlulukla yapıyorsun.şimdiden geçmiş olsun ameliyattan sonra durumunu bizle paylaş istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…