Burun Estetiği Hasta Yorumları

bende botoks düşünüyorum ama bilgi verebilirmisin

kızlar merhaba nasılsınız hepinizi mutlu görüyorum doktorunuz çok başarılı belli:) ben birizcık mutsuzum sizlere sorum şu ben burnumu çok beğeniyorum fakat sadece uç kısmı sorunlu doktornuz sadece uç kısmını revizyon yapabilirmi daha önce ameliyat oldum sadece burun ucumu yaptırmak istiyorum sevgiler

ben senini önceki halini göremedim profilinde cnm. resim nereye yükledin sen?

Canım 312. Sayfada yukledigim resim albumlere ekleyememistim :)

Merhaba beren

Doktor beyin cok basarili revizyonlari var. Kesinlikle yapabilir ama burnu ve yuz bir butun olarak ele aliyor. BURNUNu doktor beye gosterip fikrini almani tavsiye ederim

15 ocakta bende amelyat olucam abdulkadir beye cok heycanlıyım :)

hayırlısı olsun çok yakınmış,heycanlı olmanız çok normal,
ama sonuç gayet iyi olacak bunu düşünüp şimdiden mutlu olabilrisiniz,
resimlerimizi görememeniz yeni üye olmanızdan kaynaklı maalesef sanırım mesaj limiti var

Merhabalar
Ben ankarada yasiyorum bana abdulkadir beyin ameliyat ucretini soyleyebilirmisiniz acaba?ya abdulkadir bey e yada muhammed dilbere gidecegim cunku.

Merhabalar
Ben ankarada yasiyorum bana abdulkadir beyin ameliyat ucretini soyleyebilirmisiniz acaba?ya abdulkadir bey e yada muhammed dilbere gidecegim cunku.
Merhaba ben iki hekimlede gorustum aralik ayinda dr abdulkadir bey de ameliyat oldum.bende bursadan geldim.cok iyiyim hatta soyle soyleyeyim dun burdaki prof.dr gittim ameliyatimicok basarili oldugunu soyledi.sonucta bu senin secimin yazilari okuyarak ve dr beyin videolarinida izle bence.hayirlisi olsun.

Merhabalar

Slm göksel bey in fiatı sanırım 8 binden başlıyor iki hast de yapıyor central ve memorial hast farkı fiat farkı oluşturuyor ama en sağlıklısı görüşmeye gitmek.kesinlikle göksel bey derim
İki sene önce revizyon oldum kendisine maşallah ne şeklinde sıkıntı oldu ne de nefes almamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…