- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.401
Canim Goksel bey ne dediyse dogru demistir. Ameliyat sonrasi iyilesme surecinde bana ne dediyse aynen yasadim. Gecen yil baharda da alerji oldum. Rhinolight diye bi tedavi uyguladi. BURUNA isin tedavisi ile alerjimden de kurtuldum. SİMDİ grip bile olsam kendisine giderim. Ailemizin doktoru oldu. 2 yildir da duzenli botoks yaptiriyorum kendisine. Cok dogal oluyor yine kimse anlamiyor tipki burun ameliyatimi anlamadiklari gibi :) dogal guzellikte Goksel beyin uzerine tanimiyorum kesinlikle. Cok basarili bir doktor. 35 yasimda olduguma kimse inanmiyor. Bu beni cok mutlu ediyor. SENİN İcin de cok sevindim. Darisi tum ameliyat olacaklarin basina. Tedirgin olunacak birsey olmadigini ameliyattan sonra anlamak ac. BOsuna stres yapiliyor halbuki :). Guzel resimlerini bekliyoruz :))
minose
tedirginliklerini attın mı biraz üzerinden? Daha sakinsin sanki :))
Hcsezin bende oradaydımmm ama ben doktorumla fotoğraf çektirmeyi hiç düşünemedim yaaaaharika bir organizasyondu nereye baksan güzel burunlar , gülen gözler :) ameliyat olmadan önce doktor bey sizlerde bu ailenin bir üyesi oldunuz artık dediğinde gerçekten haklıymış , o gece anladım hiç tanımadığım hastalarla saatlerce sohbet ettik sanki eski dostlarımla buluşmuşum gibi ... Teşekkür ederim doktorum...
ben senini önceki halini göremedim profilinde cnm. resim nereye yükledin sen?
bende botoks düşünüyorum ama bilgi verebilirmisin
Ameliyata son 9 gun. Heyecan dorukta...
kızlar merhaba nasılsınız hepinizi mutlu görüyorum doktorunuz çok başarılı belli:) ben birizcık mutsuzum sizlere sorum şu ben burnumu çok beğeniyorum fakat sadece uç kısmı sorunlu doktornuz sadece uç kısmını revizyon yapabilirmi daha önce ameliyat oldum sadece burun ucumu yaptırmak istiyorum sevgiler
Sanırım... sanki bn değilmişim ya da kaçınılmazmış gibi hissediyorum.. gözlerimi yumdum bekliyorum
15 ocakta bende amelyat olucam abdulkadir beye cok heycanlıyım :)
Ameliyata son 9 gun. Heyecan dorukta...
Sanırım... sanki bn değilmişim ya da kaçınılmazmış gibi hissediyorum.. gözlerimi yumdum bekliyorum
neden kimsenin resimlerini göremiyorum yeni üye olduğum için mi acaba ?
Merhaba ben iki hekimlede gorustum aralik ayinda dr abdulkadir bey de ameliyat oldum.bende bursadan geldim.cok iyiyim hatta soyle soyleyeyim dun burdaki prof.dr gittim ameliyatimicok basarili oldugunu soyledi.sonucta bu senin secimin yazilari okuyarak ve dr beyin videolarinida izle bence.hayirlisi olsun.Merhabalar
Ben ankarada yasiyorum bana abdulkadir beyin ameliyat ucretini soyleyebilirmisiniz acaba?ya abdulkadir bey e yada muhammed dilbere gidecegim cunku.
Ameliyati dusunursen neler yasayacagini azcok paylasabilirim fiyat konusunu tlf ile gorus bence.Merhabalar
Ben ankarada yasiyorum bana abdulkadir beyin ameliyat ucretini soyleyebilirmisiniz acaba?ya abdulkadir bey e yada muhammed dilbere gidecegim cunku.
Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?