Burun Estetiği Hasta Yorumları

Arkadaslar yeni üye oldum yardımcı olabilirseniz sevinirim ameliyat olacagım ama karar veremiyorum ortalama fiyat bilgisi olan varmı yakın zamanda ameliyat olan yada

merhaba bende yeni üyeyim ama uzun zamandır yorumları takip ediyorum.önce dr muhammet bey ile görüştüm daha sonra dr abdülkadir bey ile görüştüm ve 17aralıkta ameliyat oldum.doğru karar verdiğimi düşünüyorum.yorumları takip edrek birçok şey öğrendim.korkmadan ameliyatımı oldum ve sonrası da sıkıntı yapmadı çünkü ne olacağını yorumlardan az çok tahmin ediyordum.abdülkadir bey gerçekten çok iyi bir dr.tampon alınması ve dikişleri o kadar ustalıkla aldı ki...

MERhaba çok güzel anlatmışsın sevindim senn adına fotoğraflarını görmeyi çok isterim arkadaş olarak ekledim bir sakıncası yoksa?

Canım ameliyat olduğum dönemi aynen yaşattın bana yeniden. Harika anlatmışsın. Aynen katılıyorum.

çok kıskandım şimdi yaa (

Canım geçmiş olsun. Revizyon oldukça zor bir ameliyat. Mutlu olmana sevindim. Yeni yıla yeni burnunla girmişsin :)
Göksel beyin eli gerçekten çok hafif. Tamponları ben ne olduğunu anlayana kadar almıştı bile :)
Tekrar geçmiş olsun cnm :)

tşk ederim.benim allerji burun eti burun ucu düşüklüğü ve eğrilik vardı.benzer sıkıntıları olanlara anlatabilirim.dr bey şekil olarak kendisi tasarladı ve 3hf olmasına rağmen aynalara bakmayı sevmeye başladım.herkesin de gönlüne göre olur inşallah........

Geçmiş olsun,sonucu mutlu eden bir ameliyat daha,
Göksel bey gerçekten iyi bir dr,
Doğru tercihde bulunmuşuz:)

Bende de burun egriligi, deviasyon ve cene geriligi vardi. Hepsini tek ameliyatta cozdu doktor bey. Alerjiyi nasil cozdunuz canim?

Bende de burun egriligi, deviasyon ve cene geriligi vardi. Hepsini tek ameliyatta cozdu doktor bey. Alerjiyi nasil cozdunuz canim?

merhabalar benim allerjim testlerde çıkmadı sanırım burun mukozasından kaynaklanıyordu sıcaktan soğuğa her geçişte ve bazı kokular etkiliyor grip gibi geziyordum gece uykularımda rahat degildi.dr bey ameliyat öncesi baskılamak için diprospan enjeksiyon yaptırdı.allerji tabletime devam ediyorum.1-2 ay daha kullanacağım.

sanırım herşey tedavim bitince tam belli olacak ama dr bey muayene sırasında burun etlerimin kemiğe temas ettiği için kaşıntı olduğunu söylemişti ameliyatla alınıca tahminim böyle bir sıkıntı yaşamayacağım veye minimum olurmu bilmiyorum ama ben çok mutluyum geceleri rahat uyuyorum ve en güzeli rahat fotoğraf çektiriyorum.

Canim Goksel bey ne dediyse dogru demistir. Ameliyat sonrasi iyilesme surecinde bana ne dediyse aynen yasadim. Gecen yil baharda da alerji oldum. Rhinolight diye bi tedavi uyguladi. BURUNA isin tedavisi ile alerjimden de kurtuldum. SİMDİ grip bile olsam kendisine giderim. Ailemizin doktoru oldu. 2 yildir da duzenli botoks yaptiriyorum kendisine. Cok dogal oluyor yine kimse anlamiyor tipki burun ameliyatimi anlamadiklari gibi :) dogal guzellikte Goksel beyin uzerine tanimiyorum kesinlikle. Cok basarili bir doktor. 35 yasimda olduguma kimse inanmiyor. Bu beni cok mutlu ediyor. SENİN İcin de cok sevindim. Darisi tum ameliyat olacaklarin basina. Tedirgin olunacak birsey olmadigini ameliyattan sonra anlamak ac. BOsuna stres yapiliyor halbuki :). Guzel resimlerini bekliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…