Burun Estetiği Hasta Yorumları

Evet canım sonunda albüm yapabildim kendime :) neden göremedin acaba arkadaşlık isteği yolladım :))
Evet seninki de revizyonmuş benim de hala burnumun ucu şiş his yok zamanla düzelecek inşallah

kabul ettim hemen bakıyorum ve fikrimi söylüyorum:)
revizyon dediğim gibi ultra sabır gerektiriyor

Evet canım sonunda albüm yapabildim kendime :) neden göremedin acaba arkadaşlık isteği yolladım :))
Evet seninki de revizyonmuş benim de hala burnumun ucu şiş his yok zamanla düzelecek inşallah

Canim gordum albumunu. Bayildim yeni burnuna. Cok gusel olmus burnun :) ustelik 2 aylik burnum. Gercekten harika gorunuyorsun:)

6 ayda cok guzel olur. Simdiki hali bile cok guzel :)

çok beğendim canım ve fazla morarmamışsın o da çok iyi,yüzüne çok yakışmış burnun
kusursuz ancak doğal
bayıldım

Tşkler canım sizlerden bunları duymak daha da mutlu ediyor beni :) evet ya ben şanslıydım morarmadım revizyon olmasına rağmen herhangi bir sorun yaşamadım

ilk burun ameliyatını ne zaman olmuştunuz?

3 Aralık 2012 de olmuştum daha önce ki burnum çok kötü görünmüyordu sadece nefes problemim vardı ama ne yazık ki kötü sonuçlanan bir ameliyat sonrası Göksel Beyle tanıştık erkek kardeşimde Göksel beye olmuştu bende 2 ay sonra ameliyata karar verdim iyiki karar vermişim, sonuçtan çok memnunum ve nefes alabilmek gibisi yok :)

Canim Goksel beye ameliyat olupta burnu kotu olan gormedim ben. Sansliyiz. Darisi yeni ameliyat olacak arkadaslarin basina :)

Evet canım gerçekten çokkk şanslıyız Göksel Beyle tanıştığım için,ameliyat olduğum için çok mutluyum, kötü sonuçlanan ameliyat sonrası benim şansım oldu :))

hımm olmuş bayağı ,geçmiş olsun canım,evet göksel bey doğru adres gerçekten ben ,lkini olduktan 8 ay sonra ikincisini göksel bey e olmuştum hem devizasyonum alınmamıştı hem de şekli beni mutlu etmemişti zaten çökmede başlamıştı

Aynen canım resimde de görüldüğü gibi benimde burnumun ucu çökmüştü hiç mutlu değildim ta ki Göksel beyle tanışana kadar :)

Merhaba mltm
Ameliyat oldunmu canim? Nasilsin?

merhaba zyk78 :) evet oldum. biraz hassas bir bünyem olduğu için zor geciyor günlerim. ama bugün düne oranla daha iyiyim. yarın pansumana gidicem. biraz daha iyi olurum diye düşünüyorum. ama genel olarak hersey yolunda tesekkür ederim ilgilendiğiniz için :)

kızlar estetik sonrasında,dışardan bakanların ameliyat olduğumuzu anlamaması kaç gün alıyo..

Notmal hayata hemen donuyorsun. 10 gun sonra ameliyat oldugunu bilmeyenler sende bir degisiklik oldugunu anliyor. Sislik oluuor yuzunde ama sen ve ameliyat oldugunu bilenler anlar. Sonra yavas yavas sisligin iniyor. Mail adresi verirsen sana 10 gunluk, 1 aylik ve sonradi birkac resmimi yollarim. Farki daha iyi anlarsin :)

Geçmiş olsun canım zamanla herşey daha da güzel olacak iyileşme süresi tabiki biraz uzun sürüyor ama katlanılmayacak ağrılar olmuyor sonucun güzel olacağını düşün sen o zaman rahatlıyorsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…