- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.481
Evet canım sonunda albüm yapabildim kendime :) neden göremedin acaba arkadaşlık isteği yolladım :))
Evet seninki de revizyonmuş benim de hala burnumun ucu şiş his yok zamanla düzelecek inşallah
kabul ettim hemen bakıyorum ve fikrimi söylüyorum:)
revizyon dediğim gibi ultra sabır gerektiriyor
Aynen öyle canım sabırlı olmak gerekiyor :)
Bekliyorum düşüncelerini :))
Evet canım sonunda albüm yapabildim kendime :) neden göremedin acaba arkadaşlık isteği yolladım :))
Evet seninki de revizyonmuş benim de hala burnumun ucu şiş his yok zamanla düzelecek inşallah
Çok teşekkürler canım, evet 3 gün sonra 2 ay olacak :)) gün sayar oldum :)) ama hala burnumun ucu şiş Göksel Hocam senin revizyon olduğu için şiş olması normal demişti bekliyorum bakalım zamanla daha da güzelleşir inşallah sizlerin ki gibi :))
6 ayda cok guzel olur. Simdiki hali bile cok guzel :)
çok beğendim canım ve fazla morarmamışsın o da çok iyi,yüzüne çok yakışmış burnun
kusursuz ancak doğal
bayıldım
Tşkler canım sizlerden bunları duymak daha da mutlu ediyor beni :) evet ya ben şanslıydım morarmadım revizyon olmasına rağmen herhangi bir sorun yaşamadım
İnşallah canım tşk ederim sizlerin burunları da çok güzel :)
15 ocakta bende amelyat olucam abdulkadir beye cok heycanlıyım :)
ilk burun ameliyatını ne zaman olmuştunuz?
Canim Goksel beye ameliyat olupta burnu kotu olan gormedim ben. Sansliyiz. Darisi yeni ameliyat olacak arkadaslarin basina :)
3 Aralık 2012 de olmuştum daha önce ki burnum çok kötü görünmüyordu sadece nefes problemim vardı ama ne yazık ki kötü sonuçlanan bir ameliyat sonrası Göksel Beyle tanıştık erkek kardeşimde Göksel beye olmuştu bende 2 ay sonra ameliyata karar verdim iyiki karar vermişim, sonuçtan çok memnunum ve nefes alabilmek gibisi yok :)
hımm olmuş bayağı ,geçmiş olsun canım,evet göksel bey doğru adres gerçekten ben ,lkini olduktan 8 ay sonra ikincisini göksel bey e olmuştum hem devizasyonum alınmamıştı hem de şekli beni mutlu etmemişti zaten çökmede başlamıştı
15 ocakta bende amelyat olucam abdulkadir beye cok heycanlıyım :)
Merhaba mltm
Ameliyat oldunmu canim? Nasilsin?
Canım naptın nasıl geçti ameliyatın merak ediyoruz :))
kızlar estetik sonrasında,dışardan bakanların ameliyat olduğumuzu anlamaması kaç gün alıyo..
hersey cok iyiydi canım :)sadece ameliyathanede çok üşüdüm :) tek hatırladıgım şey abdulkadir hocanın prenses nasıl dediğini duydum onun dısında hiç birsey hatırlamıyorum :) narkozu bünyem kaldıramadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?