Burun Estetiği Hasta Yorumları

Aynen cilt tipine bagli. Ben cok morarmistim ama hepsi 1 hafta-10 gunde bitti zaten. 4 gunden sonra hizlica iyilesiyorsun. Sinuca odaklanin kesinlikle

Çok hoş görünüyorsun canım burnun yüzünle resmen bütünleşmiş sanki doğal kendi burnun gibi ameliyat olmamış gibi :))

Tşk ederim canım seninde böyle olacak zamanla oturuyor yani göksel beyin yaptığı burunlar zaman geçtikçe güzelleşiyor :)

Tşk ederim canım seninde böyle olacak zamanla oturuyor yani göksel beyin yaptığı burunlar zaman geçtikçe güzelleşiyor :)

İnşallah canım buna inanıyorum zamanla daha da güzelleşecek :) Geçenlerde bir yerde oturuyorduk arkadaşlarla orda ilk defa gördüğüm kişinin burnunun estetikli olduğunu anladım sordum ve yanılmadım:) benim de estetik burnum diyince inanamadılar daha 2 ay olmasına rağmen gitgide dahada oturacak yüzüme Göksel hocamın yaptığı burunlar gerçekten doğal oluyor bence bu çok önemli

Ben ameliyat sonrası ilk 10-15 dakika uygulanmıştım bu maskeyi ama çok şişme ve morarma olmadı yinede benzerde kesinlikle bünye ve cilt yapısıyla çok alakalı. Sizin burnunuz da çok doğal , çok güzel görünüyor. Bence burun estetiğinde tek amaç bu olmalı , doğal yüzümüzün güzelliklerini gölgelemeyen Minnak burunlar :)))

Tşkler :) kesinlikle katılıyorum size, doğal olması herşeyden önemli, işte bu konu yine Göksel beyin sihirli dokunuşlarına çıkıyor, burda gördüğüm Göksel beyin hastalarının hepsininde burunları bu kadar mı doğal bu kadar mı güzel olur bence hepimiz çok şanslıyız, Göksel bey bizim ŞANSIMIZ :))

Doğallıkta Goksel Hocanın üzerine tanımıyorum. Hem güzel hem de doğal burun yapmak kesinlikle maharet.

Kesinlikle çok haklısınız kızlar. Doğal, sağlıklı ve güzel burunlarımızı doktorumuzun shirli ellerine borçluyuz. Gerçekten çok şanslıyız :)))

Evet seninde burnun çok başarılı doğal ve guzel çok beğendim ben algıda seçicilik dikkatimiz hep burunlar:)

merhaba abdulkadir göksel beye ameliyat olup tahmini fiyat söyleyebilecek olan var mı aranızda?

Slm ben olalı iki sene olacak ama revizyon ise dr un görmesi gerekiyor ilk ameliyatsa sanırım 8 binden başlıyor ama emin değilim görüşmen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…