- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.521
işte sevgili arkadaşlarım yeni çekilmiş fotolarım:)
Yarin ameliyatim var. Şuan kalbim yerinden cikicak ama korkudan :) narkozdan biraz tirsiyorum insallah hayirlisiyla cikarim ameliyattan.
Ben ameliyattan çıktıktan sonra 3 saat devamlı bunu taktım ertesi gün de evde jel uyguladım birşeye sarıp devamlı suratımda tuttum o yüzden fazla morarmadım şişmedim tabi cilt yapısıyla da ilgili herkes de böyle olacak diye birşey yok
Yarin ameliyatim var. Şuan kalbim yerinden cikicak ama korkudan :) narkozdan biraz tirsiyorum insallah hayirlisiyla cikarim ameliyattan.
işte sevgili arkadaşlarım yeni çekilmiş fotolarım:)
Çok hoş görünüyorsun canım burnun yüzünle resmen bütünleşmiş sanki doğal kendi burnun gibi ameliyat olmamış gibi :))
Korkukacak birsey yok cnm. Sen rshat rahat yat uyu :) cene ameliyati da olacakmisin? Karar verdinmi?
Tşk ederim canım seninde böyle olacak zamanla oturuyor yani göksel beyin yaptığı burunlar zaman geçtikçe güzelleşiyor :)
Ben ameliyattan çıktıktan sonra 3 saat devamlı bunu taktım ertesi gün de evde jel uyguladım birşeye sarıp devamlı suratımda tuttum o yüzden fazla morarmadım şişmedim tabi cilt yapısıyla da ilgili herkes de böyle olacak diye birşey yok
Ben ameliyat sonrası ilk 10-15 dakika uygulanmıştım bu maskeyi ama çok şişme ve morarma olmadı yinede benzerde kesinlikle bünye ve cilt yapısıyla çok alakalı. Sizin burnunuz da çok doğal , çok güzel görünüyor. Bence burun estetiğinde tek amaç bu olmalı , doğal yüzümüzün güzelliklerini gölgelemeyen Minnak burunlar :)))
Tşkler :) kesinlikle katılıyorum size, doğal olması herşeyden önemli, işte bu konu yine Göksel beyin sihirli dokunuşlarına çıkıyor, burda gördüğüm Göksel beyin hastalarının hepsininde burunları bu kadar mı doğal bu kadar mı güzel olur bence hepimiz çok şanslıyız, Göksel bey bizim ŞANSIMIZ :))
Tşkler :) kesinlikle katılıyorum size, doğal olması herşeyden önemli, işte bu konu yine Göksel beyin sihirli dokunuşlarına çıkıyor, burda gördüğüm Göksel beyin hastalarının hepsininde burunları bu kadar mı doğal bu kadar mı güzel olur bence hepimiz çok şanslıyız, Göksel bey bizim ŞANSIMIZ :))
minosenin de ameliyatı yarın esraaa nında vaww peki hangi hastanede olacaksınız
İnşallah canım buna inanıyorum zamanla daha da güzelleşecek :) Geçenlerde bir yerde oturuyorduk arkadaşlarla orda ilk defa gördüğüm kişinin burnunun estetikli olduğunu anladım sordum ve yanılmadım:) benim de estetik burnum diyince inanamadılar daha 2 ay olmasına rağmen gitgide dahada oturacak yüzüme Göksel hocamın yaptığı burunlar gerçekten doğal oluyor bence bu çok önemli
Burada yazışırken aynı gün mü ameliyat oluyorlar. o zaman şu anda yanyana odalarda yatıyor olabilirler :)))
Ameliyata gidiyoruuumm
merhaba abdulkadir göksel beye ameliyat olup tahmini fiyat söyleyebilecek olan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?