Burun Estetiği Hasta Yorumları

Geçmiş olsun mltm24 atlatmışsın umarım bundan sonrası kolay ve seni mutlu edecek şekilde geçer :) bn de ameliyathanenn soğukluğundan korkuyorum.. hemn soğuğu çekerim çünkü :-( bi de içimizde birşey olmuyor di mi? Bnm de ameliyatıma çok az kaldı

herkese geçmiş olsun,boşverin siz ameliyathanenin soğuğunu miss gibi burunlarınız olacak güzel nefes alabildiğiniz ve güzel doğal görünüşlü.ben de martta oldum ama orann soğuğundan ziyade narkozun vucuttan çıkarken kietkisi içten titreme geliyor bu yüzden odada da battaniye örtüyorlar ama kısa sürüyor hiç endişe etme minose,
ameliyattan bir saat sonra kendine geliyorsun.
sana az kaldı valla:)

Cnm korkma ameliyathanenin sogugundan fln. Sonucs idaklan. Uyuyorsun uyaniyorsun ve hersey bitmis :)

Gecmis olsun canim. 1 haftaya bitmis olacak hersey. Biraz sabir :)

Nefes almak istiyoruuuuuumm herşey bittikten sonra şöyle derin bi nefes üşümekten ziyade ameliyattan sonra o burunla hastalık öksürük zor olur diye şeyettimdi amaaaannn akışına bırakıyoree

Nefes almak istiyoruuuuuumm herşey bittikten sonra şöyle derin bi nefes üşümekten ziyade ameliyattan sonra o burunla hastalık öksürük zor olur diye şeyettimdi amaaaannn akışına bırakıyoree

Canım nefes almak gibisi yok gerçekten umarım güzel atlatırsın sende bizler gibi güzel burunlara sahip olursun olacağına inanıyoruz :))
üşüme konusuna gelince öyle hastalanma filan olmuyor korkutma kendini ben devamlı buz maskesi yaptım dondum ama bırakmadım ve çok şükür hastalanmadım :)) sen de güzel düşün herşey iyi olsun

Sağol cnm inş :) buz maskesi? Senn morluğun pek olmamış etkisi olabilir de mi.. bn şu jellerden aldım ecz.den onu yüzüme tutup dururum heralde diye düşündüm tabii doktor beye de sorarak :)

Sağol cnm inş :) buz maskesi? Senn morluğun pek olmamış etkisi olabilir de mi.. bn şu jellerden aldım ecz.den onu yüzüme tutup dururum heralde diye düşündüm tabii doktor beye de sorarak :)

Buz maskesi çok etkin , hem şişliğe hem morluğa çok iyi geliyor
Ben bırde arnica morluk giderivi krem almıştım
Morluk cilt yapısı hassasiyetine göre oluşuyo mesela bende oldu ama göksel beyin diğer hastalarını görüyorum maşallah morluk olmamış

en iyisi boşverzaten hapşuruk aksırık olmasın diye göksel bey de ilaç veriyor,en iyisi düşünmemen canım:)

dün iş yerinde arkadaşımın çektiği iki yeni resim yayınladımmm:)
resim çektirmek artk çok hoşuma gidiyor:)

Buz maskesi dediğiniz normal buzu yüze tutmak di mi... tabii direkt değil :) bişeylere sararak..
Göksel bey bana beyaz tenli olduğum için morluk olabileceğini söyledi. Çok önemli de değil ya:) nasıl olsa o alçı mıdır nedir onunla 1haftayı gözden çıkarıyoruz

Canım buz maskesi işte bu :))

ahh canım ya geçmiş olsun tekrardan,valla teknik çok iyi,ben maalesef buz maskesini uzun süre kullanamadım hata ettim o sebeple morluk oldu cilt yapımda hassas oldunca üstüne tuz biber oldu

işte sevgili arkadaşlarım yeni çekilmiş fotolarım:)

Eklentiler

• $image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 77
  • $image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 77
ahh canım ya geçmiş olsun tekrardan,valla teknik çok iyi,ben maalesef buz maskesini uzun süre kullanamadım hata ettim o sebeple morluk oldu cilt yapımda hassas oldunca üstüne tuz biber oldu

Saol canım benim içinde çok zor oldu ama valla üşüyerek tuttum devamlı buz maskesini :)) ya tabiki cilt hassasiyeti ile de ilgili olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…