- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.501
hersey cok iyiydi canım :)sadece ameliyathanede çok üşüdüm :) tek hatırladıgım şey abdulkadir hocanın prenses nasıl dediğini duydum onun dısında hiç birsey hatırlamıyorum :) narkozu bünyem kaldıramadı :)
Geçmiş olsun mltm24 atlatmışsın umarım bundan sonrası kolay ve seni mutlu edecek şekilde geçer :) bn de ameliyathanenn soğukluğundan korkuyorum.. hemn soğuğu çekerim çünkü :-( bi de içimizde birşey olmuyor di mi? Bnm de ameliyatıma çok az kaldı
Geçmiş olsun mltm24 atlatmışsın umarım bundan sonrası kolay ve seni mutlu edecek şekilde geçer :) bn de ameliyathanenn soğukluğundan korkuyorum.. hemn soğuğu çekerim çünkü :-( bi de içimizde birşey olmuyor di mi? Bnm de ameliyatıma çok az kaldı
merhaba zyk78 :) evet oldum. biraz hassas bir bünyem olduğu için zor geciyor günlerim. ama bugün düne oranla daha iyiyim. yarın pansumana gidicem. biraz daha iyi olurum diye düşünüyorum. ama genel olarak hersey yolunda tesekkür ederim ilgilendiğiniz için :)
herkese geçmiş olsun,boşverin siz ameliyathanenin soğuğunumiss gibi burunlarınız olacak güzel nefes alabildiğiniz ve güzel doğal görünüşlü.ben de martta oldum ama orann soğuğundan ziyade narkozun vucuttan çıkarken kietkisi içten titreme geliyor bu yüzden odada da battaniye örtüyorlar ama kısa sürüyor hiç endişe etme minose,
ameliyattan bir saat sonra kendine geliyorsun.
sana az kaldı valla:)
Cnm korkma ameliyathanenin sogugundan fln. Sonucs idaklan. Uyuyorsun uyaniyorsun ve hersey bitmis :)
Nefes almak istiyoruuuuuummherşey bittikten sonra şöyle derin bi nefes üşümekten ziyade ameliyattan sonra o burunla hastalık öksürük zor olur diye şeyettimdi amaaaannn akışına bırakıyoree
Canım nefes almak gibisi yok gerçekten umarım güzel atlatırsın sende bizler gibi güzel burunlara sahip olursun olacağına inanıyoruz :))
üşüme konusuna gelince öyle hastalanma filan olmuyor korkutma kendini ben devamlı buz maskesi yaptım dondum ama bırakmadım ve çok şükür hastalanmadım :)) sen de güzel düşün herşey iyi olsun
Sağol cnm inş :) buz maskesi? Senn morluğun pek olmamış etkisi olabilir de mi.. bn şu jellerden aldım ecz.den onu yüzüme tutup dururum heralde diye düşündüm tabii doktor beye de sorarak :)
Nefes almak istiyoruuuuuummherşey bittikten sonra şöyle derin bi nefes üşümekten ziyade ameliyattan sonra o burunla hastalık öksürük zor olur diye şeyettimdi amaaaannn akışına bırakıyoree
Buz maskesi çok etkin , hem şişliğe hem morluğa çok iyi geliyor
Ben bırde arnica morluk giderivi krem almıştım
Morluk cilt yapısı hassasiyetine göre oluşuyo mesela bende oldu ama göksel beyin diğer hastalarını görüyorum maşallah morluk olmamış
Ben ameliyattan çıktıktan sonra 3 saat devamlı bunu taktım ertesi gün de evde jel uyguladım birşeye sarıp devamlı suratımda tuttum o yüzden fazla morarmadım şişmedim tabi cilt yapısıyla da ilgili herkes de böyle olacak diye birşey yok
ahh canım ya geçmiş olsun tekrardan,valla teknik çok iyi,ben maalesef buz maskesini uzun süre kullanamadım hata ettim o sebeple morluk oldu cilt yapımda hassas oldunca üstüne tuz biber oldu
Saol canım benim içinde çok zor oldu ama valla üşüyerek tuttum devamlı buz maskesini :)) ya tabiki cilt hassasiyeti ile de ilgili olduğunu düşünüyorum
Ecemali çok güzel fotoğraflar. Yeni burnun harika oturmuş bence. Sen demesen kimse ameliyatlısın demez tatlım.işte sevgili arkadaşlarım yeni çekilmiş fotolarım:)
Ecemali çok güzel fotoğraflar. Yeni burnun harika oturmuş bence. Sen demesen kimse ameliyatlısın demez tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?