Burun Estetiği Hasta Yorumları

her gün bir doktorun sayfasına yazıyorum kesin bu kişiye olacağım diye demin aradım 8000 fiyat ama 8 günde memlekete gidersiniz dedi. emre ilhan ın 5 gün önce 10 gün sonra diye düşününce aslında baya bi fiyat farkı var :44: istanbuldakiler çok şanslısınız ben 4 kişi geleceğim 15 günden ... matematiğim gitti

İptal olduu :-( ateşş.. üzüldüm ama hayırlısı diyorum

Korkukacak birsey yok cnm. Sen rshat rahat yat uyu :) cene ameliyati da olacakmisin? Karar verdinmi?

Bitti ameliyat cok şükür. Evet cenedende oldum suan kafam 2 kati kadar buyudu :) yarindan itibaren inmeye baslar insallah. En sıkıntıli 2. Gun diyorlar ama agri olmamadi cok iyi

Minose annemle gorusmus ama ben o sira odamda istirahatteydim minosenin ates den iptal olmus ameliyati ama karsilasamadik biz gormek isterdim

Evet öyle oldu.. bn de görmek isterdim aslında ama taburcu oluyormuşsun keşke denk gelseydik dedim.. sevindim iyi geçmesine belki alışırsın ilk günlerde darlar heralde o alçı ama bnm bildiğim kadarıyla 1haftada çıkıyor ama ilk muayenede silikonlar çıkıyor. Tabi bn olmadım malum:) ama duyduklarım bu. Stresten değil ya bn bayadır hastayım bi türlü toparlayamadım hala ateşim var salgına yakalandık heralde ama inş haftaya toparlıcam. Ameliyat haftaya. Olsun bitsin istiyorum :)

8 bin mii çok fazlaymış ya ben o kadar olduğunu tahmin etmiyordum

gene de siz bi arayın,ama burun ameliyatı çok önemli
paradan ziyade doktorun iyi olması daha etken,
çünkü para hesabını yaparken kaliteden ödün veriyoruz sonra astarı yüzünden pahalıya geliyor
ben iki kere olmak durumunda kaldım sırf maddiyata daha fazla önem verdiğimden bütçemi düşündüğümden
sonra ikinci defa olmak zorunda kaldım allahtan göksel bey ile yolum kesişti de üçüncüye gerek kalmadı
ya yedi ya sekiz emin değilim en iyisi aramanız göksel bey ile görüşmeniz ve onun sonucunda karar vermeniz ama bütçeniz göksel bey gibi doktorlara yetmiyorsa mutlaka kendinizi ayarlayıp öyle ameliyat olun
gerçekten burun çok önemli hem görsel hem fonksiyonel

ortalama şehir dışındakiler bir haftadan daha önce dönemiyorlar,
sizin sorununuz erken dönmek mi fiatların yüksekliği mi :)

haklısınız.. zaten bende iyi bi doktora olmak istediğimden direk göksel beyi düşündüm. yaz gibi olmayı düşünüyorum umarım maddi olarak ayarlayabilirim ve ona olurum yoksa zaten her doktora olmayı düşünmüyorum. teşekkürler bilgi için:)

Bitti ameliyat cok şükür. Evet cenedende oldum suan kafam 2 kati kadar buyudu :) yarindan itibaren inmeye baslar insallah. En sıkıntıli 2. Gun diyorlar ama agri olmamadi cok iyi

Canim buyuk gecmis olsun. Ceneyi de yaptirmakla iyi yapmissin. Agri olmayacak demistik ama yine de tedirgin oldun tabii :) sisliklerin 3-4 gun gider canim. Sakin endiselenme :)

Kesinlikle katiliyorum. Herseye para buluyoruz da kendimize gelince iki kere dusunuyoruz. Yanlis yapiyoruz aslinda kesinlikle acele etme. Parani ayarlayincs olursun. BUNca yil yasamissin burnunla. Birkac ay daha sabret :) ikinciye ameliyat olmaktansa gec olman daha dogru. SEn nereden grleceksin ameliyata?

Tesekkur ederim. Prsembe gunu ilk kontrolume gidicem silikonu cikartirmi. Birde burnumun ustjnde agir bandaji cikartirmi acaba sıkıldım cok agirlik yapiyr

Canim ben de ameliyatimi pazaretesi olmustum silikon persembr cikti ilk kontrolde. ALciyi da bir sonraki pazartesi aldi doktor bey. Sonra bant yapistiriyir. ONlarda birkac gun sonra cikiyor cnm. SUREc bundan ibaret :) evde dinlenmenin tadini cikar. Zaten haftasonu kar yagacakmis. Bol bol film izle, kitap oku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…