- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.541
Herşey yolunda gidecek sen hiç merak etme dualarım seninle canım
Slm ben olalı iki sene olacak ama revizyon ise dr un görmesi gerekiyor ilk ameliyatsa sanırım 8 binden başlıyor ama emin değilim görüşmen gerekiyor
minosenin de ameliyatı yarın esraaa nında vaww peki hangi hastanede olacaksınız
İptal olduu :-( ateşş.. üzüldüm ama hayırlısı diyorum
Korkukacak birsey yok cnm. Sen rshat rahat yat uyu :) cene ameliyati da olacakmisin? Karar verdinmi?
Minose annemle gorusmus ama ben o sira odamda istirahatteydim minosenin ates den iptal olmus ameliyati ama karsilasamadik bizgormek isterdim
Minoseye üzüldüm hayırlısı stresten oluyor sana da geçmiş olsun esracım
Minose annemle gorusmus ama ben o sira odamda istirahatteydim minosenin ates den iptal olmus ameliyati ama karsilasamadik bizgormek isterdim
Minoseye üzüldüm hayırlısı stresten oluyor sana da geçmiş olsun esracım
Stres değil ya gerçek
8 bin miiçok fazlaymış ya ben o kadar olduğunu tahmin etmiyordum
her gün bir doktorun sayfasına yazıyorum kesin bu kişiye olacağım diyedemin aradım 8000 fiyat ama 8 günde memlekete gidersiniz dedi. emre ilhan ın 5 gün önce 10 gün sonra diye düşününce aslında baya bi fiyat farkı var :44: istanbuldakiler çok şanslısınız ben 4 kişi geleceğim 15 günden ... matematiğim gitti
gene de siz bi arayın,ama burun ameliyatı çok önemli
paradan ziyade doktorun iyi olması daha etken,
çünkü para hesabını yaparken kaliteden ödün veriyoruz sonra astarı yüzünden pahalıya geliyor
ben iki kere olmak durumunda kaldım sırf maddiyata daha fazla önem verdiğimden bütçemi düşündüğümden
sonra ikinci defa olmak zorunda kaldım allahtan göksel bey ile yolum kesişti de üçüncüye gerek kalmadı
ya yedi ya sekiz emin değilim en iyisi aramanız göksel bey ile görüşmeniz ve onun sonucunda karar vermeniz ama bütçeniz göksel bey gibi doktorlara yetmiyorsa mutlaka kendinizi ayarlayıp öyle ameliyat olun
gerçekten burun çok önemli hem görsel hem fonksiyonel
şaka şaka geçmiş olsun canım bu sene ki grip bi tuhaf zaten geçmek bilmiyor
ne zamana aldın şimdi ameliyat tarihini belli mi?
Bitti ameliyat cok şükür. Evet cenedende oldum suan kafam 2 kati kadar buyudu :) yarindan itibaren inmeye baslar insallah. En sıkıntıli 2. Gun diyorlar ama agri olmamadi cok iyi
haklısınız.. zaten bende iyi bi doktora olmak istediğimden direk göksel beyi düşündüm. yaz gibi olmayı düşünüyorum umarım maddi olarak ayarlayabilirim ve ona olurum yoksa zaten her doktora olmayı düşünmüyorum. teşekkürler bilgi için:)
Tesekkur ederim. Prsembe gunu ilk kontrolume gidicem silikonu cikartirmi. Birde burnumun ustjnde agir bandaji cikartirmi acaba sıkıldım cok agirlik yapiyr
peki o zaman haftaya salıya kadar tam desteğe devam:)) geçer geçer merak etme senEvet haftaya salı.. umarım daha da uzamaz 15 gün oldu hastalığım..bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?