- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.341
Doğru karar verdin canım. Muayene için randevu aldın mı?
Aysel333 hayırlı olsun kararın.. gelişmelerden bizi de haberdar et :)
hayir canim.ben azerbaycanda yasiyorum.daha once turkuyeye hic gelmedim.yada ailemden kimse turkuyeye gelmedi.benim icin problem yurt disinda olmaq.turkuyede olsaydim coxdan randuvu almisdim
bhr25 benim 9 ay olmasına rağmen burnum önden bakıldığında hiç hoş durmuyo. Geçen hafta arkadaşım önden bir resmimi çekti nerdeyse ağlayacaktım 9 ay oldu neden hala burnumun ucundaki şişlikler gitmedi anlayamıyorum. Yandan bakınca hiç bi sorun yok muhteşem ama önden bakıldığında hiç hoş durmuyor.. En önemlisi şunu fark ettim ameliyat olmadan önce kendimi beğenirdim şimdi kendimden nefret etmeye başladım nasıl bi psikolojiyse artık..
zamanini bilmiyorum.para toparlamam gerek.goksel beyin revizyon fiyati kac liradan basliyor acaba?
canim yaa simdi nasil duzeldimi??yaa cox uzuldum bende revizyon olmaq istiyordum
kızlar 9 gün kaldı ameliyatıma çok heyecanlıyım vizelerime bile çalışamıyorum düşünmekten
ah canim insallah .kafama koydum yaaa gelecem insallahDoktor beyin yurt dışından gelen çok hastası var. O kadar zor değil canım. Al randevu, gel Türkiye'ye. İstanbul'u da gezersin. Harika bir şehirdir. Şu aralar tam İstanbul'u da gezme zamanı. bahar :))
ama benba goksel beye emeliyyat olmadim ki ?basqa bi doktora oldum tamam canim yollarimFotograf yollayabilir misiniz? arielif@gmail.com
Leyla burnun nasıl oldu merak ettim resim yayınlasana?
:)) anlıyorum seni hatta anlıyoruz ama hiç endişeye gerek yok nasıl bittiğini anlamıcaksın bir de bakmışsın yeni burnunla sanki ameliyat olmamış gibi hayatına devam ediyorsun :))
Benim 3 gun sonra ameliyatim :) ameliyattan sonra yayinlarim insallah canim
Konuşalım Göksel bey ile
Zyk konuştun mu Göksel bey ile göz altı dolgusuna canım
Benim 3 gun sonra ameliyatim :) ameliyattan sonra yayinlarim insallah canim
3 gun kaldi insallah guzel sonuclarla donerim sizlere :)
Kızlar merhaba,uzun zamandır yazıcam yazıcam yazamıyorum :) 29 Nisan'da hayırlısıyla Abdulkadır beye amelıyat oluyorum bugun tasarım görüşmem vardı,tasarıma hıc karışmadım doktorun yaptıgı tasarımı cok begendım ancak çıktıktan sonra aklıma acaba kavısı nasıldı orada tam ınceleyemedım gıbı sorular yerlestı doktor beye rica etsem maılıme atar mısızede olmusmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?