Burun Estetiği Hasta Yorumları

hayir canim.ben azerbaycanda yasiyorum.daha once turkuyeye hic gelmedim.yada ailemden kimse turkuyeye gelmedi.benim icin problem yurt disinda olmaq.turkuyede olsaydim coxdan randuvu almisdim

Doktor beyin yurt dışından gelen çok hastası var. O kadar zor değil canım. Al randevu, gel Türkiye'ye. İstanbul'u da gezersin. Harika bir şehirdir. Şu aralar tam İstanbul'u da gezme zamanı. bahar :))

canim yaa simdi nasil duzeldimi??yaa cox uzuldum bende revizyon olmaq istiyordum

Herkese kocaman bir günaydınnnn:)
Bugün ameliyat olacaklar sakın heycanlanmayın herşey çok güzel olacak:)

Kızlar merhaba,uzun zamandır yazıcam yazıcam yazamıyorum :) 29 Nisan'da hayırlısıyla Abdulkadır beye amelıyat oluyorum bugun tasarım görüşmem vardı,tasarıma hıc karışmadım doktorun yaptıgı tasarımı cok begendım ancak çıktıktan sonra aklıma acaba kavısı nasıldı orada tam ınceleyemedım gıbı sorular yerlestı doktor beye rica etsem maılıme atar mı sızede olmusmuydu

Canim tasarimda yapilan burundan kesinlikle daha guzel bir sonuc aliyorsun. Kafana takilan bir soru varsa Goksel beye sor bence. Ben mail ile isteme geregi duymamistim cunku Goksel beye cok guvendim. guven en onemlisi canim. Rahat ol. Sonuc cok guzel olacak. Tecrubeyle sabit :)

Güvendim var ama sorular aklıma hep yanından ayrılınca takılıyor sızler tasarıma müdahale ettiniz mı yoksa tamamen doktora mı bıraktınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…