Burun Estetiği Hasta Yorumları

Kışında kullan canım klimalar cildi olumsuz etkiliyor soğuk.akdıpın kremin koruyucu özelliği olsun ve yüksek koruma faktörü içersin

Hımm 59 faktörlük kullsnıyorum.geçen sene almıştım yazmıyor tarih falan ama o kadar çabuk geçmez heralde.. bu günel mevzuu dikiş izinden mi..hiç belli olmuyo gibi şimdiden :)

kızlar 9 gün kaldı ameliyatıma çok heyecanlıyım vizelerime bile çalışamıyorum düşünmekten

:)) anlıyorum seni hatta anlıyoruz ama hiç endişeye gerek yok nasıl bittiğini anlamıcaksın bir de bakmışsın yeni burnunla sanki ameliyat olmamış gibi hayatına devam ediyorsun :))

Hımm 59 faktörlük kullsnıyorum.geçen sene almıştım yazmıyor tarih falan ama o kadar çabuk geçmez heralde.. bu günel mevzuu dikiş izinden mi..hiç belli olmuyo gibi şimdiden :)

Mevzu neydi koptu gitti bende:))) kremlerin bazıları açıldıktan 18 ay içinde tüketilmeliler
Dikiş izi için de kelo cote kullanmalıydın canım

Mevzu neydi koptu gitti bende:))) kremlerin bazıları açıldıktan 18 ay içinde tüketilmeliler
Dikiş izi için de kelo cote kullanmalıydın canım
Ahahaha biraz geç yazabildim tabii araya konu girdi.. doktor bey öyle bi ilaç söylemedi bana :/ bi teramicin sürdüm 1hafta onu demişti sonra da kendimce aklıma geldikçe bepanthen merhem ona da 1ay sonra başladım hatta

Ahahaha biraz geç yazabildim tabii araya konu girdi.. doktor bey öyle bi ilaç söylemedi bana :/ bi teramicin sürdüm 1hafta onu demişti sonra da kendimce aklıma geldikçe bepanthen merhem ona da 1ay sonra başladım hatta

Ben sadece teramicyn kullandim. Izi yine de kalmadi :) zamanla geciyor cnm. Sorun yok :)

Canım burun ameliyatında ben de birşey kullanmadım göğüs estetiğinde Dr verdi cerrahi izler için muhtemelen burun içinde aynı ilacı veriyorlar

Sekerim sen zor zamanı çoktan atlattın. Artık kolayı kaldı. Keyıflı bir şekilde burnunun daha da güzelleşmesini izleyeceksi :) tadını çıkarmalısın :))

Burun ameliyatımda hiç krem kullanmama rağmen ben de de iz kalmadı

Canım burun ameliyatında ben de birşey kullanmadım göğüs estetiğinde Dr verdi cerrahi izler için muhtemelen burun içinde aynı ilacı veriyorlar

Evet çok şükür en zor kısmı atlattım :)

Olgun bir yaklaşım ve cvp olmuş:))) ama gerçekten sabır canım burnun zamanla oturduğunu sende göreceksin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…