- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.321
Kışında kullan canım klimalar cildi olumsuz etkiliyor soğuk.akdıpın kremin koruyucu özelliği olsun ve yüksek koruma faktörü içersin
kızlar 9 gün kaldı ameliyatıma çok heyecanlıyım vizelerime bile çalışamıyorum düşünmekten
senin adina cok sevindim canim.evet bende goksel beye karar verdim.insallah banada yardim eder
Hımm 59 faktörlük kullsnıyorum.geçen sene almıştım yazmıyor tarih falan ama o kadar çabuk geçmez heralde.. bu günel mevzuu dikiş izinden mi..hiç belli olmuyo gibi şimdiden :)
Ahahaha biraz geç yazabildim tabii araya konu girdi.. doktor bey öyle bi ilaç söylemedi bana :/ bi teramicin sürdüm 1hafta onu demişti sonra da kendimce aklıma geldikçe bepanthen merhem ona da 1ay sonra başladım hattaMevzu neydi koptu gitti bende:))) kremlerin bazıları açıldıktan 18 ay içinde tüketilmeliler
Dikiş izi için de kelo cote kullanmalıydın canım
Ahahaha biraz geç yazabildim tabii araya konu girdi.. doktor bey öyle bi ilaç söylemedi bana :/ bi teramicin sürdüm 1hafta onu demişti sonra da kendimce aklıma geldikçe bepanthen merhem ona da 1ay sonra başladım hatta
Ben sadece teramicyn kullandim. Izi yine de kalmadi :) zamanla geciyor cnm. Sorun yok :)
Ahahaha biraz geç yazabildim tabii araya konu girdi.. doktor bey öyle bi ilaç söylemedi bana :/ bi teramicin sürdüm 1hafta onu demişti sonra da kendimce aklıma geldikçe bepanthen merhem ona da 1ay sonra başladım hatta
Ohh :) gerçi şimdiden sadece bnm farkedebileceğim durumda :)
Ohh :) gerçi şimdiden sadece bnm farkedebileceğim durumda :)
Göz altı dolgusu tekrar yaptırmakistiyorummm kızlar:)
Sekerim sen zor zamanı çoktan atlattın. Artık kolayı kaldı. Keyıflı bir şekilde burnunun daha da güzelleşmesini izleyeceksi :) tadını çıkarmalısın :))
Burun ameliyatımda hiç krem kullanmama rağmen ben de de iz kalmadı
Canım burun ameliyatında ben de birşey kullanmadım göğüs estetiğinde Dr verdi cerrahi izler için muhtemelen burun içinde aynı ilacı veriyorlar
Ya bende yaptırmak istiyorum gözaltıma bişeylerdolgu, molgu ne gerekiyorsa artık :))
Evet çok şükür en zor kısmı atlattım :)
Minize nasıl oldu burnun ?
Burnum iyi :) tabi hala şiş ama rahatsız edici bi şişlik değil deri toplasa kendini :) işk ni aydan sonra yavaşladı tabi değişim bekliyorum ve merak ediyorum ama şu hali de doğal bence :) bu cevabım sizleri çok şaşırtmıştır eminim
Konuşalım Göksel bey ile
Konuşalım evet :)
Çok sevindim canım pişman olmazsın çok yerinde bi karar
Ne zaman olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?