Burun Estetiği Hasta Yorumları

Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

merhaba arkadaslar.ben 3 yil once burun emeliyyati oldum.ama sonuc husran.simdi bana revizyonu iyi yapa bilecek bi doktor lazim.en iyi revizyon yapa bilecek bi doktor ariyorum.aklimdaki isimler su 1.baris cakir 2 .abdulkadir goksel 3.emre ilhan. sizce hangisi.bu arada baris ve goksel beyin yapdigi burunlar emre beyin yapdigi burunlardan daha dual.simdi lutfen revizyon olubda iyi neticeler elde edenler yazsin.ya da bu hekimlere emeliyyat olubda kotu neticeler elde eden varmi.lutfen cvb yazin.cok kotu durumdayim

canim yaa cok uzuldum.bende ayni durumdayim.cok pismanim.bende 22 yasindayim.3 yildir resmen olu kimiyim

Canim karamsar olma GOksel beyle bir gorus derim. Mutsuz hastasina pek rastlamadim gorusmende fayda var derim.

Gecmis olsun canim. Ecemali ve minoseye katiliyorum. Kesinlikle yuzyuze girusmende fayda var. kendisi zaten sana max ne yapilabilir soyleyecektir ama gormeden birsey diyemez sanirim. Zahide'nin programini izle. Ben soka gormistim hatun denem kisinin burnunu gorunce. Umut her zaman vardir canim :) fotograf yayinlasana albumumde.

Canim gecmis olsun oncelikle. Biz Goksel beyin hastalari olarak kesinlikle mutluyuz. Ecemali revizyon hastasi. Ben de Goksel beye burun ve cene ameliyati oldum. 2 yili gecti. Cene ameliyatini yuzumun butun guzelligi icin yapti. Diyecegim su ki; dogal ve yuzunle uyumlu burun ve yuzun tumunun guzelligi ve uyumu icin Goksel beyi tavsiye ederim. Muayene olmanda fayda var bence. Ecemalinin ve benim albumlerimize bakarsan yuze uyumlu burundan ne demek istedigimi anlayabilirsin canim.

cox tesekkur ederim.evet fb de de goksel beyin islerini gordum .cok beyendim.insallah banada yardim ede bilir

Edebilecegine suphem yok canim. Burnunu gosterirsen kesinlikle ne olup ne olamayacagini soyleyecektir. Kendi icine sinmeyen birseyi hastasina uygulamayi reddediyor zaten.

aman tanrim.simdi onun bi vidiosuna baktim.zahide gunesin verlisine cikan kadinin burnunu cok guzel yapmis.sevincden aladim hatda.ben goksel beye cok guvendim.ama bi sorun var ki ben azerbaycandan yaziyorum.kas ki turkuyede yasaydim bi dakka bile durmaz randovusine giderdim.

Slm canım ben Göksel bey e iki sene önce revizyon oldum.çok şükür sonuçtan çok memnunum, hem estetik açıdan hem fizyolojik bakımdan.herşeyden önce Göksel bey bana çok güven verdi gerek bilgisi gerek yaklaşımı açısından .
Burnumla alakalı ne istediysem aynısını görüntü açısından yaptı.yüzüme yakışan standart olmayan güzel bir burnum var.annem bile eski burnumu unuttu bu burnuma bayılıyor:) Göksel bey i gözüm kapalı içim rahat bir şekilde herkese öneririm

Canım arkadaş olarak ekledim seni. Görebildin mi resimleri?

gördüm cnm çok güzel güle güle kullan:) ben burak beye olucam çünkü o kdr param yok açıkçası.. bir de tek burun için. bilmiyorum yani gitmem sanırım muayenesi ücretsiz olsa yine bir görmeye giderdim belki karar verirdim ama hasta görüşmesi bile ücretli, bana çok etik gelmiyor. bir de muammet dilber gibi kesin revizyona normal fiyatın üstüne 5000 fiyat çeker.

senin adina cok sevindim canim.evet bende goksel beye karar verdim.insallah banada yardim eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…