- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.301
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.
Güzel paylaşımlar dilerim..
Meraba aylaca takip ediorum sizin yazdiklarinizi ve sonunda bende yazmaya kar verdim.. Keske sizin kadar sansli olsam. Hikayem uzun oluck biraz. Ben burnumdan bircokkez ameliyat oldum dogustan beri böyle ve hic normal degil . Sizin basarili ameliyat gecirmenizi okuyom ve sizin adiniza seviniorum..biyan danda agliorum ben okdr sansli degilim enson turkiyenin bi ilinde özel doktora oldum (detaya girmicem etkilemek istemem kimseyi) ve neyazikki HIC bir fark olmadi 8 binden fazla vermisdik.. Belkide bida olamicam doktor yapdirma bida demisdi peki benim gunahim ne? Sizin ki gibi degil cok zor bir burun ondan yapamamisdir belki ama butun umutlarim gitti surekli disarda milletin bakislarina maruz kaliorum goksel bey yaparmi acaba zaten tan duzelmez artik son ameliyatimi keske ona yaptirmasaydim suan sadece agliorum pismanlikdan .. Buarada 21yasindayim ve yurtdisindayim genc bir kiz olrk nekdr zor bilirsiniz sukrediorum tabi halime ama yapcak bisiy yoj artik hayalkerimde sadce istedigim gibiyim. Bunlarida neden yazdim bilmiorum belkide kimseye anlatamadigimdandir
Meraba aylaca takip ediorum sizin yazdiklarinizi ve sonunda bende yazmaya kar verdim.. Keske sizin kadar sansli olsam. Hikayem uzun oluck biraz. Ben burnumdan bircokkez ameliyat oldum dogustan beri böyle ve hic normal degil . Sizin basarili ameliyat gecirmenizi okuyom ve sizin adiniza seviniorum..biyan danda agliorum ben okdr sansli degilim enson turkiyenin bi ilinde özel doktora oldum (detaya girmicem etkilemek istemem kimseyi) ve neyazikki HIC bir fark olmadi 8 binden fazla vermisdik.. Belkide bida olamicam doktor yapdirma bida demisdi peki benim gunahim ne? Sizin ki gibi degil cok zor bir burun ondan yapamamisdir belki ama butun umutlarim gitti surekli disarda milletin bakislarina maruz kaliorum goksel bey yaparmi acaba zaten tan duzelmez artik son ameliyatimi keske ona yaptirmasaydim suan sadece agliorum pismanlikdan .. Buarada 21yasindayim ve yurtdisindayim genc bir kiz olrk nekdr zor bilirsiniz sukrediorum tabi halime ama yapcak bisiy yoj artik hayalkerimde sadce istedigim gibiyim. Bunlarida neden yazdim bilmiorum belkide kimseye anlatamadigimdandir
merhaba arkadaslar.ben 3 yil once burun emeliyyati oldum.ama sonuc husran.simdi bana revizyonu iyi yapa bilecek bi doktor lazim.en iyi revizyon yapa bilecek bi doktor ariyorum.aklimdaki isimler su 1.baris cakir 2 .abdulkadir goksel 3.emre ilhan. sizce hangisi.bu arada baris ve goksel beyin yapdigi burunlar emre beyin yapdigi burunlardan daha dual.simdi lutfen revizyon olubda iyi neticeler elde edenler yazsin.ya da bu hekimlere emeliyyat olubda kotu neticeler elde eden varmi.lutfen cvb yazin.cok kotu durumdayim
Canim gecmis olsun oncelikle. Biz Goksel beyin hastalari olarak kesinlikle mutluyuz. Ecemali revizyon hastasi. Ben de Goksel beye burun ve cene ameliyati oldum. 2 yili gecti. Cene ameliyatini yuzumun butun guzelligi icin yapti. Diyecegim su ki; dogal ve yuzunle uyumlu burun ve yuzun tumunun guzelligi ve uyumu icin Goksel beyi tavsiye ederim. Muayene olmanda fayda var bence. Ecemalinin ve benim albumlerimize bakarsan yuze uyumlu burundan ne demek istedigimi anlayabilirsin canim.
cox tesekkur ederim.evet fb de de goksel beyin islerini gordum .cok beyendim.insallah banada yardim ede bilir
Ooff bnmki sizinkilerin yanında bişey değilmiş.. amaaan içim ürperdi...:) evet nazar nazar hep bunlar nazar :)
Edebilecegine suphem yok canim. Burnunu gosterirsen kesinlikle ne olup ne olamayacagini soyleyecektir. Kendi icine sinmeyen birseyi hastasina uygulamayi reddediyor zaten.
Demek öyle..Bn güneşli günlerde sürüyorum ama daha çok önemsiyim zati çilli bom um :)
merhaba arkadaslar.ben 3 yil once burun emeliyyati oldum.ama sonuc husran.simdi bana revizyonu iyi yapa bilecek bi doktor lazim.en iyi revizyon yapa bilecek bi doktor ariyorum.aklimdaki isimler su 1.baris cakir 2 .abdulkadir goksel 3.emre ilhan. sizce hangisi.bu arada baris ve goksel beyin yapdigi burunlar emre beyin yapdigi burunlardan daha dual.simdi lutfen revizyon olubda iyi neticeler elde edenler yazsin.ya da bu hekimlere emeliyyat olubda kotu neticeler elde eden varmi.lutfen cvb yazin.cok kotu durumdayim
Canım arkadaş olarak ekledim seni. Görebildin mi resimleri?
Slm canım ben Göksel bey e iki sene önce revizyon oldum.çok şükür sonuçtan çok memnunum, hem estetik açıdan hem fizyolojik bakımdan.herşeyden önce Göksel bey bana çok güven verdi gerek bilgisi gerek yaklaşımı açısından .
Burnumla alakalı ne istediysem aynısını görüntü açısından yaptı.yüzüme yakışan standart olmayan güzel bir burnum var.annem bile eski burnumu unuttu bu burnuma bayılıyor:) Göksel bey i gözüm kapalı içim rahat bir şekilde herkese öneririm
senin adina cok sevindim canim.evet bende goksel beye karar verdim.insallah banada yardim eder
kızlar 9 gün kaldı ameliyatıma çok heyecanlıyım vizelerime bile çalışamıyorum düşünmekten
senin adina cok sevindim canim.evet bende goksel beye karar verdim.insallah banada yardim eder
Heyecan olması çok normal canım. Güzel olacak ama endişelenme :) senin sadece burun ameliyatı mı olacaksın?
Evet canim burun sadece tasarimda cok hos duruyodu insallah gercegi daha da guzel olur :)
Nazar tabi :) aman dikkat et. Zaten 6 aydan sonra rahatsin artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?