Burun Estetiği Hasta Yorumları

Slm canım, ben de Göksel bey e hiç tasarım yapmadan ancak istediğim burnu anlatarak ameliyata girmiştim.Göksel bey bana daha feminen bir burun yapacağını belirtmişti öylede yaptı.ama sen gene de söyle mailine elbette atar:) şimdi güzel bir heycan sarmıştık seni
Burun güzel yapıldıysa yüze uyumlu doğal olduysa insanı çok değiştiriyor olumlu anlamda

Güvendim var ama sorular aklıma hep yanından ayrılınca takılıyor sızler tasarıma müdahale ettiniz mı yoksa tamamen doktora mı bıraktınız ?

Göksel beyi yönlendirmeye gerek yok,zaten o senin ne istediğini yüzüne hangi burun şeklinin olabileceğini biliyor
Sen rahat rahat sonuca odaklan :) Göksel beye güven canım

Kızlar çok haklısınız sanırım kendıme takıcak bıseyler arıyorum :) Goksel bey malesef amelıyat oncesı tasarımları paylaşamıyormus amaz dilediğimde gıdın tekrardan gorebılecegımı soyledı ama gerek duymuyorum

Zyk konuştun mu Göksel bey ile göz altı dolgusuna canım

Slm ecemali ve zyk, bu dolgu kas arasina ve dudak kenari haricibde nerelere yapiliyor ve bu botox mu sorum suki ben cook hafif kaslarimi kaldirtmak istiyorum ama cok hafif. Botoxla oluyormus bu Goksel Beyin uyguladigi botox ise o bolgeyede uyguluyordur diye dusundum. Ayrica goz altina uygulanan dolgunun omru nedir?

Kızlar amelıyatına 6 gun kalmış bır hastaya ne gıbı hazırlıkları önerirsiniz.Önden düğmeli pijama takımım hazır,3 yastık hazır evde benım bekliyor olucak :) Ilerleyen günlerde kullanmam için 50 faktör güneş kremımde tamam baska neler lazım olur bana rahat bı donem gecırmem için ??

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen birsey demeye firsat birakmamissinki. Gereken hersey hazir :) umarim hersey istedigin gibi olur. Sansin bol olsun canim :)

Kesinlikle gerek yok. Evham yapma canım. Güzel sonuç alacaksın kesinlikle ama sabretmen şart. ameliyat sonrasında da bir iyileşme süreci var biliyorsun. ama ben kesinlikle burnunla mutlu olacağına çok eminim buradaki herkes gibi. Çünkü biz de senin bu geçtiğin yollardan geçtik. benim de rüyalarıma giriyordu karar vermeden önce. Ama Göksel beye ameliyat olmaya karar verince kaygılarımdan kurtuldum. Muayenede çok güvendim kendisine ve güvendiğime de değdi açıkçası. Çook mutluyum.
Süreçlerden haberdar et bizi :)

Canım pek birşey kalmamış geriye zaten. Ameliyat sonrası ilaçlarını alıp, istirahate başlayacaksın. Bol bol film ve kitap hazır et bence. Sıkılabilirsin evde. Sürekli elinde ayna kendine bakmak yerine evde istirahat etmenin tadını çıkarmanı öneririm. Ha bir de buraya yaz lütfen. merak ederiz seni :)

Canım kaş gözkapağı kaldırımı botox oluyor gözaltınada ince dolgu uygulanıyor ışıltı veriyor ömrü bir sene dolgunun botoxunda 5 ay canım
Göksel beyle bir görüş istersen

Şu anki endişeni hissetmen çok doğal canım
Öncelikle doğru bir isme ameliyat olacaksın
Sadece sabırlı olman gerekiyor ve güven duyman
Gerisi sadece aynaya bak gülümse

Canım hastanede ameliyat olduktan sonra buz maskesini bol bol tatbik et,önden düşmeli pijama ,yüksek koruma faktörü krem harika,bir de dikiş izi için krem var onu da sor Göksel beye onuda alırsın,çift yastıkla yatıyorsun uzun süre
Onun dışında Dr a güven tatlı bir heycan ve güzel bir sonuç seni bekliyor olacak:)

Tamam hiç merak etmeyin benım okuduklarım bana karar vermemde yardımcı oldu bu yüzden baskalarına yardımcı olmak ıcın bende yazıcam :)

Ah ah ben 30 günden düştüm bu haftaya bıraz fazla heveslı ve heyecanlıyım :) Cok istediğim bişeyi ani bir karar ile yapıyorum :)

Ah ah ben 30 günden düştüm bu haftaya bıraz fazla heveslı ve heyecanlıyım :) Cok istediğim bişeyi ani bir karar ile yapıyorum :)

Estetik üzerinde fazla düşünmeden doğru doktora denk geldiğinde hemen olunacak bir ameliyat bence:)
Ben hem burun hem göğüs estetiği oldum her ikisindede ani karar verdim hep istiyordum sonra bir anda olacağım dedim ve oldum çok şükür her ikiside iyi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…