- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.361
Kızlar merhaba,uzun zamandır yazıcam yazıcam yazamıyorum :) 29 Nisan'da hayırlısıyla Abdulkadır beye amelıyat oluyorum bugun tasarım görüşmem vardı,tasarıma hıc karışmadım doktorun yaptıgı tasarımı cok begendım ancak çıktıktan sonra aklıma acaba kavısı nasıldı orada tam ınceleyemedım gıbı sorular yerlestı doktor beye rica etsem maılıme atar mısızede olmusmuydu
Güvendim var ama sorular aklıma hep yanından ayrılınca takılıyor sızler tasarıma müdahale ettiniz mı yoksa tamamen doktora mı bıraktınız ?
Esraaaaa
Ne zaman Resim yayınlayacaksın. merak ediyoruz seni :)
Zyk konuştun mu Göksel bey ile göz altı dolgusuna canım
Kızlar amelıyatına 6 gun kalmış bır hastaya ne gıbı hazırlıkları önerirsiniz.Önden düğmeli pijama takımım hazır,3 yastık hazır evde benım bekliyor olucak :) Ilerleyen günlerde kullanmam için 50 faktör güneş kremımde tamam baska neler lazım olur bana rahat bı donem gecırmem için ??
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar çok haklısınız sanırım kendıme takıcak bıseyler arıyorum :) Goksel bey malesef amelıyat oncesı tasarımları paylaşamıyormus amaz dilediğimde gıdın tekrardan gorebılecegımı soyledı ama gerek duymuyorum
Kızlar amelıyatına 6 gun kalmış bır hastaya ne gıbı hazırlıkları önerirsiniz.Önden düğmeli pijama takımım hazır,3 yastık hazır evde benım bekliyor olucak :) Ilerleyen günlerde kullanmam için 50 faktör güneş kremımde tamam baska neler lazım olur bana rahat bı donem gecırmem için ??
Slm ecemali ve zyk, bu dolgu kas arasina ve dudak kenari haricibde nerelere yapiliyor ve bu botox mu sorum suki ben cook hafif kaslarimi kaldirtmak istiyorum ama cok hafif. Botoxla oluyormus bu Goksel Beyin uyguladigi botox ise o bolgeyede uyguluyordur diye dusundum. Ayrica goz altina uygulanan dolgunun omru nedir?
Kızlar çok haklısınız sanırım kendıme takıcak bıseyler arıyorum :) Goksel bey malesef amelıyat oncesı tasarımları paylaşamıyormus amaz dilediğimde gıdın tekrardan gorebılecegımı soyledı ama gerek duymuyorum
Canım pek birşey kalmamış geriye zaten. Ameliyat sonrası ilaçlarını alıp, istirahate başlayacaksın. Bol bol film ve kitap hazır et bence. Sıkılabilirsin evde. Sürekli elinde ayna kendine bakmak yerine evde istirahat etmenin tadını çıkarmanı öneririm. Ha bir de buraya yaz lütfen. merak ederiz seni :)
Tamam hiç merak etmeyin benım okuduklarım bana karar vermemde yardımcı oldu bu yüzden baskalarına yardımcı olmak ıcın bende yazıcam :)
Zaten bundan çok da keyif alacaksın :) ameliyatın yarın mı?
29unda :)
Daha varmış yahu :) Ben de yarın sandım sen bu kadar hazırlık yapınca :)))
Ah ah ben 30 günden düştüm bu haftaya bıraz fazla heveslı ve heyecanlıyım :) Cok istediğim bişeyi ani bir karar ile yapıyorum :)
Ah ah ben 30 günden düştüm bu haftaya bıraz fazla heveslı ve heyecanlıyım :) Cok istediğim bişeyi ani bir karar ile yapıyorum :)
Biz buna basiretinin bağlanması diyebiliriz))
canım benimde öyle olmuştu. hatta öyle ani bir karar ki önce devlet hastanesinde falan olacaktım artık gözüm o kadar kararmıştı. Cehalet desem değil . nasıl öyle bir düşünceye kapıldığıma bile şaşıyorum şu anda. Sonra Göksel beyi buldum da Allah'tan sonuç hüsran olmadı. Aksine çok mutlu oldum. Araştırdıkça da ne kadar doğru bir karar verdiğimi gördüm. Sonuç da çok doğal ve mutluluk verici oldu. inan tahmininden daha kolay geçecek süreç. Ve yine çok eminim ki mutlu olacaksın.
Şişliklerin inene kadar biraz mızmızlanabilirsin ama sonrası mutluluk :)) sadece biraz sabır gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?