Burun Estetiği Hasta Yorumları

20 gün sonra yapabiliyim yeter bana :) saat saymaya başladım :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 1 hafta sonra yapmaya başlamıştım. Hatta doktora alçıyı çıkarttırmaya giderken makyajlıydım hafiften. Keyfini sür bu heyecanın şekerim. güzel olacak herşey :)

Kızlar sabah 7de hastanede olucam son mesajım kendimi toparlar toparlamaz yazıcam :) Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler için bana dua edin öpüyorum :)

Kızlar sabah 7de hastanede olucam son mesajım kendimi toparlar toparlamaz yazıcam :) Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler için bana dua edin öpüyorum :)

Ayy bunu okuyunca ameliyat günüme gittim o heyecanı yaşadım :) huuhh
ama şimdi olup bitti iştee geçiyo dilay hiöbiley anlamıyosun güzel olacak hafi şimdiden geçmiş olsun :)

Simdiden gecmis olsun canim. Guzel haberlerini bekliyoruz. Hersey guzel olacak

kızlar selam ameliyatımın üstünden 1 hafta geçti bugün alçımı çıkartmaya gidicem :) ben çok beyaz tenli olduğum için şişlik değilde morluklarım fazla yüzümdekiler neredeyse geçti ama gözlerimin üstü hala siyaha yakın mor normaldede çok hassasım zaten bugun gidince Göksel Bey e arnica krem varmış onu sorucam morluk için, kendi haline bıraksam uzun süre geçmeyeceğini biliyorum gözlerimin. daha önce hiç soranınız oldu mu bu kremi ya da kullananınız?

Canim buyuk gecmis olsun. Ben de cok hassasimdir. Hem sislik hem de morlugum olmustu. Arnica kullandim evet. Ben iyilesme surecini hizlandirdigini dusunuyorum. Almani tavsiye ederim :)

Öncelikle geçmiş olsun canım. Bende de morlukl oldu maalesef cilt yapısıylada alakalı.
Ben de Arnica kullandım .faydasını görürsün

Kızlar ben geldim gayret ıyıyım :) 325 sayısı turuncu mavı sıyah bone harıcınde hıcbısey hatırlamıyorum suan morluk veya şişliğim yok inşallah çok fazla olmaz burun ucuma sımdıden bayıldım tabı ınıcek alçıdan kalkık duruyo ama olsun :)))

Çok geçmiş olsun canım,iyi geçmesine sevindim burnun daha bile iyi olacak
Allah nazarlardan korusun

Teşekkür ederim :) tamponların Pazartesi günü çıkarılacak bana bıraz geç geldı Bı o zorluyor senınkı ne zaman çıkartılmıştı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimki 6 gün sonra çıkmış olucak ama öyle gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…