- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.401
20 gün sonra yapabiliyim yeter bana :) saat saymaya başladım :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl kapatacağımı bilmiyorum ki canım:))))
Ayarlar - Genel - Klavye - Otomatik düzeltme kapalı konuma getir. İşlem tamam :)))))))
20 gün sonra yapabiliyim yeter bana :) saat saymaya başladım :)
Kızlar sabah 7de hastanede olucam son mesajım kendimi toparlar toparlamaz yazıcam :) Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler için bana dua edin öpüyorum :)
Zky78 ecemaliii
özlediiiim galiba siziiibayadı yazmıyorum bak bi laf atiiim dediim :-D
Kızlar sabah 7de hastanede olucam son mesajım kendimi toparlar toparlamaz yazıcam :) Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler için bana dua edin öpüyorum :)
kızlar selam ameliyatımın üstünden 1 hafta geçti bugün alçımı çıkartmaya gidicem :) ben çok beyaz tenli olduğum için şişlik değilde morluklarım fazla yüzümdekiler neredeyse geçti ama gözlerimin üstü hala siyaha yakın mornormaldede çok hassasım zaten bugun gidince Göksel Bey e arnica krem varmış onu sorucam morluk için, kendi haline bıraksam uzun süre geçmeyeceğini biliyorum gözlerimin. daha önce hiç soranınız oldu mu bu kremi ya da kullananınız?
kızlar selam ameliyatımın üstünden 1 hafta geçti bugün alçımı çıkartmaya gidicem :) ben çok beyaz tenli olduğum için şişlik değilde morluklarım fazla yüzümdekiler neredeyse geçti ama gözlerimin üstü hala siyaha yakın mornormaldede çok hassasım zaten bugun gidince Göksel Bey e arnica krem varmış onu sorucam morluk için, kendi haline bıraksam uzun süre geçmeyeceğini biliyorum gözlerimin. daha önce hiç soranınız oldu mu bu kremi ya da kullananınız?
Kızlar ben geldim gayret ıyıyım :) 325 sayısı turuncu mavı sıyah bone harıcınde hıcbısey hatırlamıyorum suan morluk veya şişliğim yok inşallah çok fazla olmaz burun ucuma sımdıden bayıldım tabı ınıcek alçıdan kalkık duruyo ama olsun :)))
Teşekkür ederim :) tamponların Pazartesi günü çıkarılacak bana bıraz geç geldıBı o zorluyor senınkı ne zaman çıkartılmıştı ?
Gecmis olsun canim. Morluk ve sislik olmamasi guzel. Benim ikinci gun sismisti. Tamponlar ameliyattan 4 gun sonra cikiyor canim. Burun icini islak tutmaya calis. Gece akintim kurumustu benim. 3. Gun biraz zorlanmistim. 4. Gunden sonra cok rahatladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?