- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.441
Ne guzel 3. Gun alınmış benım 6.gun alınmış olucak burnun nasıl suan sekli olarak :)
Dilaycım benimde senin gibi tamponların geç alınmıştı ama silikonu olduğu için çok rahatsızlık hissetmemiştim
Düşünmemeye çalış çünkü sen tamponlara taktıkça burunda olan her alamayada odaklanıyorsundur
Bak ben ilk burun estetiğimi olduğumda Fazlı bez koymuşlardı o kadar kötüydüm ki Allah'tan iki gün sonra çıkardılar sonrasında Göksel bey e revizyon olduğumda silşkonları hissedince ohhh dedim
:)
Bir bildigi vardir elbet zor olcak senin icin tamponla beklemesi ama sabretmen gerek mecbursis su an baya ama yine de cok begendim yandan, önden tam anlayamiyorm yarin bant cikinca detaylica incelicim
Leylaaa burnun nasıl :)
çıkmış tamponların kurtulmuşsun sevindim senin adına =) Göksel Bey demeli şu an patates gibi şiş ama yinede güzel hafiften tatlı bir kavisi var deliklere dokunmamıştık zaten kemeri de gitmiş 1 ayı dolduralım resim ekleriz buraya =)
Normalde sıkar dışımı dayanırdım ama dün gecen inanılmaz ağrılarım oldu bu sabah tamponlarım çıkartıldı suan çok rahatım çok keyıflı :) acı ağrı hıcbısey yok :) 7 gun kalacağına 5 gun kalmış oldu :/
Gözün Aydın canım bundan sonraki süreç burununun daha güzel olmasıyla alakalı olacak
Artık resimlerini yayınlarsın:)
Göksel beye burun estetiği olup burnu güzel olan arkadaşlar,burnum küçüldüğünden beri. Kısa saç kesiminden hiç vazgeçemiyorumÇok teşekkürler :) Evet öyle olucak inşallah :)))
Çok teşekkürler :) Evet öyle olucak inşallah :)))
Göksel beye burun estetiği olup burnu güzel olan arkadaşlar,burnum küçüldüğünden beri. Kısa saç kesiminden hiç vazgeçemiyorum
Şu anda kuafördeyim ve saçlar gidiyor:)
Normalde sıkar dışımı dayanırdım ama dün gecen inanılmaz ağrılarım oldu bu sabah tamponlarım çıkartıldı suan çok rahatım çok keyıflı :) acı ağrı hıcbısey yok :) 7 gun kalacağına 5 gun kalmış oldu :/
Göksel beye burun estetiği olup burnu güzel olan arkadaşlar,burnum küçüldüğünden beri. Kısa saç kesiminden hiç vazgeçemiyorum
Şu anda kuafördeyim ve saçlar gidiyor:)
Ben topuzu çok severim :) Ablamın nişanında düğününde kocaman topuz yaptırdım ama resimler hep ofsayt:) ay sonunda düğüne gidicem bütün resimler yan profil olucak inşallah :) Bu arada yarın alçım çıkıyor burnumu tahmın edebiliyorum ucu zaten çok güzel kavisi yarın görücem :))) Kızlar bide bi sorum olucak tampon çıktıgından beri deliksiz uyuyorum ama sabah kendimi hafif dönmüş buluyorumelimden geldiğince şartlıyorum ama :26::26:
Senn daç modelin harika zaten.. ay bnm de saçlarımı değiştiresim var bi jurtluyum şu aralar herkes zor uzattın zaten dokunma böyle iyi diyip duruyor
Ben kestirdim:)) valla kestirmek istiyorsan hiç durma
Bana da yıllarca saçlarını kestirme dediler
Oysa ki kısa saçı şimdi herkes bana yakıştırıyor
Ben topuzu çok severim :) Ablamın nişanında düğününde kocaman topuz yaptırdım ama resimler hep ofsayt:) ay sonunda düğüne gidicem bütün resimler yan profil olucak inşallah :) Bu arada yarın alçım çıkıyor burnumu tahmın edebiliyorum ucu zaten çok güzel kavisi yarın görücem :))) Kızlar bide bi sorum olucak tampon çıktıgından beri deliksiz uyuyorum ama sabah kendimi hafif dönmüş buluyorumelimden geldiğince şartlıyorum ama :26::26:
Hafif dönmekten bişicik olmaz rahat ol :)
Valla topuz uzun kıs o bu herşey burun odaklıymış.. artık rahatız. Çok GArip bi duygu artık rahatız ahahaha
Gercekten cok güzel bir duygu. İnsanın yüzündeki bu güzel değişimi izlemesi. Hiç zorluk çekmiyor insan yeni yüzüne alışmak için. Eskiden çekilmiş videolarımı izliyorum arada. Keşke daha önce olsaymışım ameliyatımı diyorum. Sen nasıl oldun minose? Şişliklerin iyice inmiştir artık. Masajına devam ediyor musub?
Ya böyle romantik tarzda katsız uzun olsun da istiyorum kısa da istiyorumyeEAaa saçlar neden böyle uzun sürede uzar hıııff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?