- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.421
Ihmal ediyorsun bizi sekerim. Yapma boyle seyler. Ozlettin kendini :))
Canim buyuk gecmis olsun. Ben de cok hassasimdir. Hem sislik hem de morlugum olmustu. Arnica kullandim evet. Ben iyilesme surecini hizlandirdigini dusunuyorum. Almani tavsiye ederim :)
Benimki 6 gün sonra çıkmış olucakama öyle gerekiyormuş
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimki 6 gün sonra çıkmış olucakama öyle gerekiyormuş
Geçmiş olsun dilay :)
Bn de salı günü olmuştum ameliyatı sanırım cuma ya da cumartesi çıkarmışlardı ama vardır bi bildikleri :) zor gelir beklemesi bu aşamaları inş bu kısımda zamn çabuk ilerler senn için..ama sonra hatırlamıyorsun bile doğru düzgün :)
Canim oyle gerekiyorsa sabretmek lazim. Zaten zor gunler sadece 10 gun. Sonra daha normale dionecek hersey. Merak etme :)
Sızlerden edındıgım bılgılerle daha rahatım :)
Kafana takilan herseyi sor lutfen :) insan surekli merak ediyor ve sabirsizlaniyor cunku. :))
Kızlar çok kötüyümBirtek benmiyim böyle geçiren bilmiyorum ama ne gece uykum var ne sabah rahatım bu tamponlar beni mafetti yanaklarımın altı komple şişti
Evet öyle oluyor.Tek düşündüğüm şey burnum olduğu için herseyi sorun yapıyorumbina önce tamponlardan kurtulayım yeter
Şişlik morluk rahatsızlık vermıyor gece çok ağrım oluyorhiç morarmadım yanaklarımın altı şiş bitek tampona çok kafayı takıyorum
Herkesin geçtiği bi dönem olduğu için içim rahat ama okuduğum kadar rahat geçiremiyorum maalesef
Canim gecmis olsun benimde 10.gunum ilk gunler ayni senin gibi geceleri uyuyamadim boyle nasi sıkılıyodum cin gibi duruyodu gozlerama geciyo bir iki gun sonra tamponlardan sonra pamuk tikiyo doktor acikcasi ben o pamuklarla cok daha rahatsizdim tamponlarla en azindan az bucuk aliyodum nefes ama sabret 7. Gununden sonra rahatsin :))
Tesekkur ederim canım sanada geçmiş olsun kaçıncı gun alındı tamponların şuan nasılsın ?
Ne guzel 3. Gun alınmış benım 6.gun alınmış olucak burnun nasıl suan sekli olarak :)Sen de sagol :) Ben sali olmustum cuma alindi tamponlar. Şu an bant var yarin cikaricam onu da gayet iyiyim sadece morluklarim var
Ne guzel 3. Gun alınmış benım 6.gun alınmış olucak burnun nasıl suan sekli olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?