- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.461
Ben de sürekli saçlarımı topluyorum. saçımı toplayabilmek hep içimde bir hevesti. sırf bu yüzden saçlarımı uzattım :) Bir de makyaj stilimi değiştirdim. Herkes kendinde bir değişiklik illaki yapıyor :)
Evet ya aynen.. önceki resimlere bakınca "Töööbe bismillaah" demekten kendimi alamıyorumdediğin gibi keşke daha önce yaptırsaynışum:) masajı ihmal ediyorum bazen ödem burun ucumda toplanıyor yerçekimi malum :) sonra yine başlıyorum toparlanıyor :) ama öz burun kökü baya darketti en son ucu iyileşirmiş ya zaten :) öyle işte
arkadaşlar revizyonda ne kadar ek maliyet çıkıyor normali 8000 sanırım da. ben giderek pahalı dr lara kaymaya başladım çünkü ucuz yapanlar burnumun garantisini vermiyo bende o kdr ameliyat olup bişeye benzemezse yıkılırım yani. ama bir buruna da 10.000 nasıl vericem ya offfffffffffffffffff. ilk ameliyatı olduğum güne lanet olsun
DilayONur cok gecmis olsun. .hoşgeldin aramıza, yani GOKSEL beyin sihirli ellerinden cikan guzel burunlu mutlu kadinlar arasina:)) fotograflarini bekliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim artık yüzüne uyumlu güzel bir burnun var
Saçlarını asimetri küt kestirsene
Önler uzun arkalar kısa:)
minose bu masaj işini kaç tekrar yapıyoruz gün içinde, dün kontrole gittiğimde nasıl yapacağımı gösterdi Göksel Bey ben kaç kere yapıcağımı falan sormayı unutmuşum
Eki Görüntüle 1102971 Eki Görüntüle 1102972 Eki Görüntüle 1102973
Sevgili Kadınlar , bir Dr. Göksel sanatı da benim burnum =)
Ameliyatın 1. ayını tamamlamam üzerine hayatımda çekmediğim kadar fotoğraf çekmiş bir taze burunlu olarak sizlerle görüntüleri paylaşıyorum :) Resimler 1. hafta , 10. gün ve 20. günlere aittir. Özellikle benim gibi beyaz ten olup, parmak dokununca mosmor olan cilt yapısındaki arkadaşlarım müjde diyorum. Öyle şişti, morluktu, ağrıymış, sancıymış, ilk bir hafta zormuş, çekilmezmiş fasa fiso bunların hepsini bir kenara bırakıyorsunuz diyorum :)
Yaklaşık 6-7 sene düşünmüş ve Rino İstanbul'da geçirdiğim yarım saat üzerine ameliyat tarihi belirlemiş bir yeni burun olarak her şeyin başı kesinlikle doğru doktor ve o kusursuz burunları da Dr. Göksel yaratır diyorum.
İlk günden itibaren bayıla bayıla baktığım canım burnumun 3. 6. ayı ve 1 sene sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum ve mutlaka buradan da paylaşıyor olacağım.
Göksel Bey ile sağlıklı ve sanat dolu burunlara kavuşacak herkese mutlu günlerde mutlu burunlar dilerim =))))
Kızlarrrr :)) Çok keyifliyim bugun alçım alındı ve burnum sevgili doktorumun tabiri olan patates haliyle bile harika gözüküyor :) Gecen hafta bugun ameliyat olan ağrı eşiğimin düşük olması sebebiyle mızmızlanıp ağrım var diyen ben bile şuan ameliyat olmamış gibiyim :) Burdan güzel yorumlarıyla beni ameliyat olmam için cesaretlendiren tercihimi Göksel Bey'den yana kullanmama etkisi olup güzel bir burna sahip olmama neden olan herkese teşekkür ediyorum .. Ve benim gibi karar aşamasında tek tek tüm sayfasında okuyanlar hiç şüpheniz olmadan güvenebileveginiz sıze sızın kendınıze yakısacagını düşündüğünüz burundan daha harıka bır burun tasarlayıp cok daha güzelini yapan ve alçınız çıktığı anda bile hayran kalacağınız burunlara kavuşturan sevgili doktorum Abdulkadir Göksele güvenebilirsiniz. Ameliyat dediğin narkozun etkisinin gecmesıyle beraber 3 saat harıka hiloterapi maskesi sayesinde 0 morluk ve etraf tarafından bolca şımartılmak :) Dilerim herkes burun ameliyatından sonra bu duyguları yaşar hepinizi öpüyorum :) Resimler her ay düzenli gelecek ! :)))
Slm geçmiş olsun, çok merak ettim niye doktorlar garanti vermiyor ki kaçıncı ameliyatın ? Ben geçenlerde kardeşimi doktor beye götürdüm revizyon için 9500 tl fiyat aldık. Ama niye garanti verilmiyor aklım karıştı doktor bey kardeşim için çok güzel şeyler söyledi çok olumluydu bizim aklımıza yattı fotografın falan varmı ?
Çok ilginç canım ya revizyon zaten düzeltme ameliyatı değil mi Allah aşkına niçin düzeltileyor anlamadım. Benim kardeşiminde ikinci ameliyatı ama gayet güzel ,olumlu geçti muayenesi,inşallah ameliyatı da güzel olacak bir görüşme daha yapıldıktan sonra ameliyat tarihini belirleyeceğiz.sen hiç moralini bozma bence bi git muayene olmasanda ücretsiz ön görüşme yap Abdülkadir beyle en azından yapılır mı yapılmaz mı onu öğrenirsin, için rahatlar. Bence şansını dene :)benim burnumun önünde eğrilik var ilk ameliytımdan dolayı. onu düzeltme garantisini vermiyorlar işte 2-3 dr la görüştüm bitek muhammet dilber bey olumlu konuştu. bir de abdülkadir göksel bey de baya iyi sanırım ama onun muayene ücreti de yüksek. geçen hafta zaten teoman dal'a gidip muayene ücreti ödedim sonuçtan da hiçbişey anlamadım , bir de zaten ameliyat 8.000 üzerindeyse olamayacağım için boşuna gitmeyeyim dedim... kendisine mail attım daha yanıt vermedi, bilmiyorum ne olacak. resim mailine atabilirim cnm forumda yok resmim.
bir de burnumun önü top gibi patates şeklinde kocaman hem de nefes sorunum var. abdulkadir bey fiyatta yardımcı oluyor mu acaba gidip bir şansımı denesem mi ki? çünkü ben göğüs ameliyatı da olmak istiorm o da en az 5000. onu da başka dr a olmam lazım, bnm sağlık problemim vardı o yüzden göğsüm bozuldu biraz karışık o kısımlar da.
Çok ilginç canım ya revizyon zaten düzeltme ameliyatı değil mi Allah aşkına niçin düzeltileyor anlamadım. Benim kardeşiminde ikinci ameliyatı ama gayet güzel ,olumlu geçti muayenesi,inşallah ameliyatı da güzel olacak bir görüşme daha yapıldıktan sonra ameliyat tarihini belirleyeceğiz.sen hiç moralini bozma bence bi git muayene olmasanda ücretsiz ön görüşme yap Abdülkadir beyle en azından yapılır mı yapılmaz mı onu öğrenirsin, için rahatlar. Bence şansını dene :)
Kızlarrrr :)) Çok keyifliyim bugun alçım alındı ve burnum sevgili doktorumun tabiri olan patates haliyle bile harika gözüküyor :) Gecen hafta bugun ameliyat olan ağrı eşiğimin düşük olması sebebiyle mızmızlanıp ağrım var diyen ben bile şuan ameliyat olmamış gibiyim :) Burdan güzel yorumlarıyla beni ameliyat olmam için cesaretlendiren tercihimi Göksel Bey'den yana kullanmama etkisi olup güzel bir burna sahip olmama neden olan herkese teşekkür ediyorum .. Ve benim gibi karar aşamasında tek tek tüm sayfasında okuyanlar hiç şüpheniz olmadan güvenebileveginiz sıze sızın kendınıze yakısacagını düşündüğünüz burundan daha harıka bır burun tasarlayıp cok daha güzelini yapan ve alçınız çıktığı anda bile hayran kalacağınız burunlara kavuşturan sevgili doktorum Abdulkadir Göksele güvenebilirsiniz. Ameliyat dediğin narkozun etkisinin gecmesıyle beraber 3 saat harıka hiloterapi maskesi sayesinde 0 morluk ve etraf tarafından bolca şımartılmak :) Dilerim herkes burun ameliyatından sonra bu duyguları yaşar hepinizi öpüyorum :) Resimler her ay düzenli gelecek ! :)))
Eki Görüntüle 1102971 Eki Görüntüle 1102972 Eki Görüntüle 1102973
Sevgili Kadınlar , bir Dr. Göksel sanatı da benim burnum =)
Ameliyatın 1. ayını tamamlamam üzerine hayatımda çekmediğim kadar fotoğraf çekmiş bir taze burunlu olarak sizlerle görüntüleri paylaşıyorum :) Resimler 1. hafta , 10. gün ve 20. günlere aittir. Özellikle benim gibi beyaz ten olup, parmak dokununca mosmor olan cilt yapısındaki arkadaşlarım müjde diyorum. Öyle şişti, morluktu, ağrıymış, sancıymış, ilk bir hafta zormuş, çekilmezmiş fasa fiso bunların hepsini bir kenara bırakıyorsunuz diyorum :)
Yaklaşık 6-7 sene düşünmüş ve Rino İstanbul'da geçirdiğim yarım saat üzerine ameliyat tarihi belirlemiş bir yeni burun olarak her şeyin başı kesinlikle doğru doktor ve o kusursuz burunları da Dr. Göksel yaratır diyorum.
İlk günden itibaren bayıla bayıla baktığım canım burnumun 3. 6. ayı ve 1 sene sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum ve mutlaka buradan da paylaşıyor olacağım.
Göksel Bey ile sağlıklı ve sanat dolu burunlara kavuşacak herkese mutlu günlerde mutlu burunlar dilerim =))))
arkadaşlar revizyonda ne kadar ek maliyet çıkıyor normali 8000 sanırım da. ben giderek pahalı dr lara kaymaya başladım çünkü ucuz yapanlar burnumun garantisini vermiyo bende o kdr ameliyat olup bişeye benzemezse yıkılırım yani. ama bir buruna da 10.000 nasıl vericem ya offfffffffffffffffff. ilk ameliyatı olduğum güne lanet olsun
ya evet düzele de bilir düzelmeyedebilir diyorlar ama yoktan burun var ediyorlar ufacık bir yamukluğu neden yapamıyorlar anlamıyorum, ben de hazır ameliyat olmuşken düzgün olsun herşey istiyorum. reklama gelince herkes internet sitesini dolduruyor ama. cnm ben senin msjınla gaza gelip ctesiye randevu aldım ama muayene diye aldım ve 250 tl miş, ön görüşme desem ücretsize çevirir mi? ücretsiz ön görüşme diye bişi var mı? ben çünkü kara kara düşünüyodum nası vercem bu parayı diye daha ameliyat olmadan 1 milyar görüşmelere gidecek ya, valla içime su serptin tşk ederim kardeşine de şimdiden geçmiş olsun
Hıığ bn sormuştum şey demişti "günde 2kere, aklına geldikçe" demekki bi sayısı yok die düşündüm başlangıçta elim burnumda yaşıyodumsonra geçti
ya evet düzele de bilir düzelmeyedebilir diyorlar ama yoktan burun var ediyorlar ufacık bir yamukluğu neden yapamıyorlar anlamıyorum, ben de hazır ameliyat olmuşken düzgün olsun herşey istiyorum. reklama gelince herkes internet sitesini dolduruyor ama. cnm ben senin msjınla gaza gelip ctesiye randevu aldım ama muayene diye aldım ve 250 tl miş, ön görüşme desem ücretsize çevirir mi? ücretsiz ön görüşme diye bişi var mı? ben çünkü kara kara düşünüyodum nası vercem bu parayı diye daha ameliyat olmadan 1 milyar görüşmelere gidecek ya, valla içime su serptin tşk ederim kardeşine de şimdiden geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?