- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.601
Fiyat nedir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Göksel beyin hastasıyım ve oldukça memnunum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım başka resimlerde yayınlasana çok güzel olmuşsun çünkü
Gözümüz şenlensin:)
Eheehh canımmm eskiden hiç fotoğraf çekilmezdim burnumdan dolayı. Tek belirgin o var eski halinden ama yeni atabilirim :)
Oldukça zor bir burundu :) Ama çok memnunum bu ameliyatı iyi ki olmuşum dedim. Hem sonuç güzel hem psikolojim düzeldi :)
Benım bugun 18. Günüm ne iz var ne bişey kırmızı çizik bile yok resim paylaşırım istersen,kapalı ameliyatsa seni cezbeden o doktorun burunla ne kadar oynayacağına bağlı çünkü içeride karışıklıklar varsa açık ameliyat ile bunu daha net görüyor bu konuyu araştır ben açık ameliyat taraftarıyım barış beyinde hastalarını gördüm ama benim tercihim Abdulkadir Göksel oldu çünkü burada hepimiz resimlerimi paylaşsak hepimizin burnu farklı ve bu çok güzel bişey dün muaneye gittim daha sonra arkadaşımla cadde uzerınde dolaştık bana 50 tane estetik yaptırmış bayan gördüm senınkı yüzüne ne güzel oturmuş hiç belli değil dedi çok mutluluk verici :) Bu arada bazı arkadaslar bellı olmama konusunu yanlış anlıyor benım burnumda kavıslı ve kalkık ama yüzüm o burna musaıttı ve oturdu kımının yüzüne uymuyor ama x doktor ınadına yapıyor sonuc guzel kadın ama burnu estetık ee ne anladım ben ondan sonra :) bu mantık yüzünüzü guzellestırmek için Göksel beye gıdın :)
Eheehh canımmm eskiden hiç fotoğraf çekilmezdim burnumdan dolayı. Tek belirgin o var eski halinden ama yeni atabilirim :)
Maşallah yüzüne çok uyumlu doğal bir burnun olmuş bebek yüz olmuşsun
Artık bol bol resim çektir canım
Burda da yayınla
Çok beğendim burnunu yüzünü
Göksel beyin hastasıyım ve oldukça memnunum :)
İyi geceler arkadaşlar
Yeni foto yükledim bu arada 6 ayımı doldurdum zaman ne kadar çabuk geçiyor anlamadım gitti
Haftasonu kontrolüm vardı herşey yolunda gidiyor tabi bunun yanında ufak tefek burnuma darbelerde aldım ne yazık ki, ama Göksel hocamın elini değdiği bir burun ne kadar bozulabilir ki bir kez daha Göksel hocamı tercih etmiş olmanın mutluluğunu yaşadım :))
ya bn niye göremiyoruumm
Mimize resimleri görebilmen için arkadaş olmanız lazım şekerim
Arkadaşmısınız:)))
İyi geceler arkadaşlar
Yeni foto yükledim bu arada 6 ayımı doldurdum zaman ne kadar çabuk geçiyor anlamadım gitti
Haftasonu kontrolüm vardı herşey yolunda gidiyor tabi bunun yanında ufak tefek burnuma darbelerde aldım ne yazık ki, ama Göksel hocamın elini değdiği bir burun ne kadar bozulabilir ki bir kez daha Göksel hocamı tercih etmiş olmanın mutluluğunu yaşadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?