Burun Estetiği Hasta Yorumları

Canım başka resimlerde yayınlasana çok güzel olmuşsun çünkü
Gözümüz şenlensin:)

Eheehh canımmm eskiden hiç fotoğraf çekilmezdim burnumdan dolayı. Tek belirgin o var eski halinden ama yeni atabilirim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400579840228.webp
    13 KB · Görüntüleme: 99
  • $1400579905911.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 117
  • $1400580051404.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 100
  • $1400580084455.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 104
Eheehh canımmm eskiden hiç fotoğraf çekilmezdim burnumdan dolayı. Tek belirgin o var eski halinden ama yeni atabilirim :)

harika olmuş burnun canım. bayıldım. ameliyat olmuş biri olarak seni yolda görsem ameliyat olduğunu anlamam gerçekten :))) müthişş

Oldukça zor bir burundu :) Ama çok memnunum bu ameliyatı iyi ki olmuşum dedim. Hem sonuç güzel hem psikolojim düzeldi :)

Canım iyiki ameliyat olmuşsun gerçekten. Ben de hep aynı şeyi söylüyorum. Maşallah senin de eski burnunun benimkinden aşağı kalır yanı yokmuş :)))
Doktorumuz bu işi gerçekten iyi yapıyor :)

dilayonur. kesinlikle sana katılıyorum. benim için önemli olan güzel ama estetikli olduğu belli olmayan değişim. burnum ve çenem öyle oldu. yaşlanmaya başladığımda da yine orta yüz germe ameliyatımı Göksel beye yaptıracağım, çünkü birkaç hastasını gördüm. yüzü ışıl ışıl parliyordu ve belli değildi. Doktorumuz hem burun hem de yüz estetiği ameliyatında çok başarılı. üstelik ameliyatlı olduğunu kimsenin anlamaması da cabası...

Maşallah yüzüne çok uyumlu doğal bir burnun olmuş bebek yüz olmuşsun
Artık bol bol resim çektir canım
Burda da yayınla
Çok beğendim burnunu yüzünü

Koyun kızlar bol bol resim yayınlayın
Burun güzel olunca resim çektirmek bir o kadar keyifli oluyor
Cepheden ohhh profilden ohhhh

İyi geceler arkadaşlar

Yeni foto yükledim bu arada 6 ayımı doldurdum zaman ne kadar çabuk geçiyor anlamadım gitti
Haftasonu kontrolüm vardı herşey yolunda gidiyor tabi bunun yanında ufak tefek burnuma darbelerde aldım ne yazık ki, ama Göksel hocamın elini değdiği bir burun ne kadar bozulabilir ki bir kez daha Göksel hocamı tercih etmiş olmanın mutluluğunu yaşadım :))

Oooo bayağı yol almışsın canım
6 ay burun için fena bir zaman değil
Ben de minik darbeler alıp içimde bu durumu kocaman büyütmüştüm
Ama sağolsun Göksel bey içimi rahatlatmıştı
Şimdi 2,5 sene oldu hala çooook memnunum
Resimlerinede bakacağım

6 ay zati neredeyse yolun büyük kısmını tamamlamak demek değil mi? :) herşeyin yolunda olması ne güzeel.. ben de birkaç darbe yedim kafalar, ağır eller : ama bişey olmadı sanırım olsa acı çekerdim dddiğin gibi bizimki yapandan ötürü gayet sağlam bn de kontrolümü baya geciktirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…