- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.621
Oooo bayağı yol almışsın canım
6 ay burun için fena bir zaman değil
Ben de minik darbeler alıp içimde bu durumu kocaman büyütmüştüm
Ama sağolsun Göksel bey içimi rahatlatmıştı
Şimdi 2,5 sene oldu hala çooook memnunum
Resimlerinede bakacağım
6 ay zati neredeyse yolun büyük kısmını tamamlamak demek değil mi? :) herşeyin yolunda olması ne güzeel.. ben de birkaç darbe yedim kafalar, ağır eller: ama bişey olmadı sanırım olsa acı çekerdim dddiğin gibi bizimki yapandan ötürü gayet sağlam bn de kontrolümü baya geciktirdim
Evet canım zaman çok çabuk geçiyor artık burnum oturmaya başladı
Katılıyorum sana, Göksel hocamın ilgisine ve sabrına minnettarım iyi ki bizim doktorumuz olmuş :))
He değiliz olalım o zamansağolun efeniiimm
Kızlar 3.haftada burnum ve ben :) Eki Görüntüle 1122449
İyi geceler arkadaşlar
Yeni foto yükledim bu arada 6 ayımı doldurdum zaman ne kadar çabuk geçiyor anlamadım gitti
Haftasonu kontrolüm vardı herşey yolunda gidiyor tabi bunun yanında ufak tefek burnuma darbelerde aldım ne yazık ki, ama Göksel hocamın elini değdiği bir burun ne kadar bozulabilir ki bir kez daha Göksel hocamı tercih etmiş olmanın mutluluğunu yaşadım :))
Ne cabuk 6 ay oldu yaw. Harikagoksel beyi tercih edip pisman olani gormedim ben zaten. Artik burnunun seklini almis, bundan sonra rahatsin. Masallah masallah :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Harika gorunuyorsun canim. Masallah burnunun 3 haftalik olduguna kimseler inanmaz :)) seni yeni taniyanlar burun ameliyati oldugunu anlamayacak bile :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Goksel bey in yaptigi tüm burunlar hem cok dogal hem cok guzel.mutsuz kadin bilmiyorum ben:) gercekten mucize bir insan. .doktorumu cok seviyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Goksel bey in yaptigi tüm burunlar hem cok dogal hem cok guzel.mutsuz kadin bilmiyorum ben:) gercekten mucize bir insan. .doktorumu cok seviyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6 ay zati neredeyse yolun büyük kısmını tamamlamak demek değil mi? :) herşeyin yolunda olması ne güzeel.. ben de birkaç darbe yedim kafalar, ağır eller: ama bişey olmadı sanırım olsa acı çekerdim dddiğin gibi bizimki yapandan ötürü gayet sağlam bn de kontrolümü baya geciktirdim
Dilayonur çok hızlı toparlanmış çok hoş görünüyor maşallah
Slm şekerim nasılsın görüşmeyeli?
evet ya gerçekten. ne kadar çabuk toparlamış. gerçi şimdi düşündüm de ben ameliyatımdan 3 hafta sonra kendimi çok iyi ve güzel hissediyordum. zaman geçince unuttum tabi :)))
Superim canim:) bedenen iyi olunca ruhuna da yansiyor insanin:) botoks yaptirinca cok fresh hissediyorum.yuzum resmen aydinlaniyor.goksel bey in burumumu dogal yapişi gibi botoksumda dogal..coook mutluyum
Kizlar 1.ay resimlerimi ekledim albume doktorumuz daha cok erken ama albumunde bulunsun diye veriyorum dedi resimleri onden daha cok sis baya inicek dedi ama ben bu haliylede seviyorum:)
Canim senin albunun neden gozukmuyor? Resimleri merak ettim:))
herkese açık şu an albüm gözüküyo olması lazım canım bilemedim şimdi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?