Burun Estetiği Hasta Yorumları

Evet canım zaman çok çabuk geçiyor artık burnum oturmaya başladı
Katılıyorum sana, Göksel hocamın ilgisine ve sabrına minnettarım iyi ki bizim doktorumuz olmuş :))

Evet canım yolu yarıladım artık burnum oturmaya başladı daha da güzelleşti :))
Benim artık 1. yılımda kontrolüm var Kontrole gittikçe insan daha da rahatlıyor darısına sana :))

Ne cabuk 6 ay oldu yaw. Harika goksel beyi tercih edip pisman olani gormedim ben zaten. Artik burnunun seklini almis, bundan sonra rahatsin. Masallah masallah :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne cabuk 6 ay oldu yaw. Harika goksel beyi tercih edip pisman olani gormedim ben zaten. Artik burnunun seklini almis, bundan sonra rahatsin. Masallah masallah :))

Saol canım , evet ya zaman çok çabuk geçiyor daha dün gibi ameliyat öncesi yaşadıklarım, korkularım, ama bütün bunları Göksel hocamla aştık.
Şuna eminim ki yüze uyumlu doğal burunların üstadı Göksel Bey :))

Harika gorunuyorsun canim. Masallah burnunun 3 haftalik olduguna kimseler inanmaz :)) seni yeni taniyanlar burun ameliyati oldugunu anlamayacak bile :)

Dilayonur çok hızlı toparlanmış çok hoş görünüyor maşallah

Goksel bey in yaptigi tüm burunlar hem cok dogal hem cok guzel.mutsuz kadin bilmiyorum ben:) gercekten mucize bir insan. .doktorumu cok seviyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kontrolünü memnun olduğun için geciktiriyorsun. Sıkıntın olsa çoktan gitmiştin :))

evet ya gerçekten. ne kadar çabuk toparlamış. gerçi şimdi düşündüm de ben ameliyatımdan 3 hafta sonra kendimi çok iyi ve güzel hissediyordum. zaman geçince unuttum tabi :)))

Evet benimde bir ay bile olmamış resmim var burnum gayet iyiydi patates evresinde bile:)))

Superim canim:) bedenen iyi olunca ruhuna da yansiyor insanin:) botoks yaptirinca cok fresh hissediyorum.yuzum resmen aydinlaniyor.goksel bey in burumumu dogal yapişi gibi botoksumda dogal..coook mutluyum

Ne zaman yaptırdın canım?
Ben de Haziran'da gideceğim botox ve dolgu için

Kizlar 1.ay resimlerimi ekledim albume doktorumuz daha cok erken ama albumunde bulunsun diye veriyorum dedi resimleri onden daha cok sis baya inicek dedi ama ben bu haliylede seviyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…