- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.561
Asya slm , ben 20 ay önce göksel bey e revizyon oldum sonuçtan çok memnunum yüzüme yakışan yüzüme uyumlu nefes alabildiğim bir burnum var,
Şimdi barış çakır a ameliyat olan birine sorsan o da memnunsa eğer o da tecrübelerini aktarır
Bence her ikisiylede görüş yüzyüze faceden hast burunlarına bak sonrasında kararını vermiş olursun zaten
Keske Goksel beye ameliyat olsaymissin. Neyse bi revizyon ameliyati olacaksin gibi gorunuyor :)
Evet öyle. Çok hızlı cevap geldi :) etkilendim doğrusu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba, bende revizyon düşünüyorum,fotoğraf gorebilirmiyim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynı sorunlarla bende karşılaştığım için hatların diye okudum zaten :) çok tesekkur ederım :)
Merhaba, bende revizyon düşünüyorum,fotoğraf gorebilirmiyim?
canım sen muhammet dilberide araştırıyosun sanırım bende görüşmüştüm sana kendi durumumu anlatayım arayış aşamanda belki yardımı olur :) ben ilk önce Abdülkadir Gökselle görüştüm çok ta memnum kaldığım bir görüşmeydi sonrasında evime yakın olduğu için muhammet dilberlede görüşmek istedikm gittik gayet ilk görüşmede hiç bir olumsuz şey söylemedi bana işte derin çok uygun herşey çok güzel sadece bir iki olumsuz özellik söyledi o kada r kendisine ben doğal bir burun istiyorum demiştim özellikle o da bana tabiki zaten bana kalsa herkese doğal yaparım dedi sonra ikinci görüşmeyi ayarladık ikinci görüşmede hersey tersine döndü gerçekten o gün o kadar moralim bozulmuştu ki sana anlatamam. bana ilk görüşmede hiç bahsetmediği bir şey söyledi sen doğal istiyosun ama ben çok azcık bile ucuna dokunsam senin burnun kalkık durucak çünkü dudak ve burnun arasındaki o çukurluk varya orası çok belirgin duruyo dedi yani bende ne alakası var o belirginlikle burnun kalkıklığının dedim bana bişeyler anlattı yani tabi bizde bilmiyoruz doktordur deyip güveniyoruz bir kaç ta resim gösterdi böyle olucak diye görsen resimler hani önden bakınca delikleri gözüken domuzcuk burunlarından. sen düşün taşın dedi bana kısacası bildiğin vazgeçirmeye çalıştı beni sanırım güvenemedi kendisine ben o gün eve ağlayarak gidicektim kendimi o kadar odaklamıştım ki çünkü ameliyata hani kalkık olucak başka yolu yok diyince vazgeçme aşamasına geldim. sonrasında tekrar sevgili doktorum Göksel beyle olan ikinci görüşmeme gittim ve açıkça söyledim ben muhammet dilberlede görüştüm böyle böyle dedi bana diye hani Göksel bey sasırarak baktı bana ne alaka gibisinden asla öyle bir şey yok dedi ve ameliyatımı olalı daha 20.günüm olmasına rağmen çok memnunum. ben de çok araştırma yaptım parası şusu busu hatta ailem 1 yıl kadar benim için ameliyat parası biriktirdi sana diyeceğim eğer gerçekten olmak istiyorsan göksel beyle görüş 250 tl ver sonuçta doğal yüzünle tamamen uyumlu bir burna kavuşacaksın sonradan pişman olmaktansa. ama yok dersen ki ben yüzüm nasıl olursa olsun yüzümde minicik duran olabildiğine kalkık bir burun istiyorum o zaman zevkler renkler tartışılmaz derim :) çok uzun oldu sıkılabilirsin okurken ama yazmak istedim kendim o kadar araştırmıştım ki yeni araştırma yapanlara da faydam olsun istedim :))
önce ön görüşme yapabilyorsun o ücretsiz, doktor bey genel olarak kendisini anlatıyor ve senin yüzünle ilgili genel yorumlar yapıyor ama asıl fotograf çekip tasarım yapma aşaması muayeneye giriyor, eğer ön görüşmeden memnun kalırsan muayeneye çevirebiliyorsun o ücretli ama bugüne kadar gittiğim doktorlar arsında aldığı muayene parasını hak eden tek doktor diyebilirim.
Evet canim ikisinin arasinda kaldim diye ikisinide arastirmaya calisiyorum ama dogrusu gonlum goksel beyden yana:)) cok tskr ederim gercekten yazdiklarin degdi sıkılmadan okudum valla:) benim icin burun cok onemli oldugu icin en dogru karari vermek istiyorum insallah da veririm..
Evet canim ikisinin arasinda kaldim diye ikisinide arastirmaya calisiyorum ama dogrusu gonlum goksel beyden yana:)) cok tskr ederim gercekten yazdiklarin degdi sıkılmadan okudum valla:) benim icin burun cok onemli oldugu icin en dogru karari vermek istiyorum insallah da veririm..
Cnm benim ameliyatıma en az 1 ay var çnkü önce roaccutane tedavimin bitmesi gerekiyor. Doktorların tavsiyesine uymayıp ilaca rağmen ameliyat olmayı düşünmüştüm ama sonradan vazgeçtim, riske atmamak lazım. Abdulkadir bey de ne zaman ilacın bitti deyince 1 hafta oldu biteli diye attım ama daha bitmedi. Onun sebebi ise bir önceki gittiğim doktor bittikten en az 6 ay geçmeden asla ameliyat etmem filan demişti bende 6 ay bekleyemem yani, bu doktor da öyle bir şey der diye korktum ama makul bir süre söyledi yani dermatoloğumla uyumlu bir süre, en azndan 15-20 gün geçsin dedi o yüzden bende ilaç bittikten sonra 1 ay beklicem ona göre ameliyat günü alıcam. Bir de bu hafta sigorta işlerini araştırmam lazım. Sigortanın ödediği kadarını düşüp benim ne kadar ödemem gerektiğini bulucam
Hahaha. Alemsin ya. Ne olursa olsun doktor beye yanlış bilgi vermemeni tavsiye ederim.
roaccutane sivilce tedavim bitince olmam gerkiyo cnm yaza filan gelecek benim ama başka bir sorunumda var bnm göğüs ameliyatı olmam lazım acaba iksiini aynı ameliyatta olmayı abdulkadir bey kabul eder mi? mesela öbür doktorumu memorial da ameliyat yapmak için ikna etsem olur mu ki?
Canım göğüs ameliyatı da ciddi bir ameliyat. İkisi aynı ameliyatta çıkar mı bilmiyorum. Kendisine bir sor istersen. Göğüs ameliyatın silikon mu yoksa küçültme mi?
zyk cnm ben dr beye burnumu biraz kaldıralım mı dediğimde kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü senin orta yüzün yukarı yüzünden daha uzun, kaldırınca da daha da uzun gözükcek dedi, ekranda işlemi yapınca ben aradaki farkı pek anlamadım ama azıcık bi kalkıklık olsa güzel olur diye düşünüyorum çünkü öbür hali de hiç estetik gibi durmuyo, yani biraz hoşluk olsun acaba bunu desem dr bey kabul eder mi ki:) sonuçta herkes doktor bey kadar detaylı düşünemez orta yüzü çok uzun duruyo filan demez ki bunu ancak çok inceleyen insan anlar, halbuki insanlar ilk burna bakıp kalkık olup olmadığını anlar yanlış mı düşünüyorum acaba
Canım göğüs ameliyatı da ciddi bir ameliyat. İkisi aynı ameliyatta çıkar mı bilmiyorum. Kendisine bir sor istersen. Göğüs ameliyatın silikon mu yoksa küçültme mi?
Aynı anda hem göğüs hem burun estetiği olan birçok insan var
Ben de iki estetiği oldum ancak eş zamanlı değil:)
Aynı anda hem göğüs hem burun estetiği olan birçok insan var
Ben de iki estetiği oldum ancak eş zamanlı değil:)
Aaa, iki ameliyatı aynı anda yapıyorlar mı?
Merhaba, bende revizyon ameliyatı dusunuyorum, fotoğraf gorebilirmiyim??
Sağol canım teşekkür ediyorum ilerde bir before after yapabilirim belki
Hahaha. Alemsin ya. Ne olursa olsun doktor beye yanlış bilgi vermemeni tavsiye ederim.
Napim öbür doktor gibi 6 ay der diye korktum. o kdr süre geçmeden asla olmaz demişti ki 6 ay da çok saçma bir süre, çünkü kendi dermatoloğum da çok iyi bi doktor o bitince olabilirsin dedi, emniyetli olmak adına bittikten 1 ay sonra olur dedi, abdulkadir bey de aynı şeyi söyledi o yüzden uyucam ben:)
sarkma ve diğer göğüsle asimetri var o yüzden çok istiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?