Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhaba, bende revizyon düşünüyorum,fotoğraf gorebilirmiyim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm eğer revizyon düşünüyorsan bence mutlaka ecemali nin fotolarına bak oda revizyon olmuştu bence sonuç harika . Hatta bende erkek kardeşimi revizyon için götürdüm doktor beye inşallah onunda sonucu harika olacak .

Slm sevcik elbette görebilirsin ancak önce arkadaş olmamız lazım:)
Ben de Göksel beye iki sene önce revizyon oldum çok da memnun kaldım

Evet canim ikisinin arasinda kaldim diye ikisinide arastirmaya calisiyorum ama dogrusu gonlum goksel beyden yana:)) cok tskr ederim gercekten yazdiklarin degdi sıkılmadan okudum valla:) benim icin burun cok onemli oldugu icin en dogru karari vermek istiyorum insallah da veririm..

Sanada cok tskr ederim canim yazdiklarin icin.. :)

Slm boncuklum haklısın burun çok önemli hem doğru nefes alabilmek verebilmek için hem de estetik açıdan yüzün tam ortasında yer alıyor
Ben iki sene önce Göksel bey e revizyon burun ameliyatı oldum
Şeklinden çok memnunum çünkü yüzüme yakışan doğal bir burnum var
Ayrıcada nefes alabiliyorum
Göksel bey in en sevdiğim yönü insancıl oluşu ve ihtiyacınız olan her an yanınızda olması
Gözlem yeteneği müthiş burun estetiği yaparken yüzü bütün olarak ele alıyor
Bu sebeplerde bana göre çok başarılı
Kesinlikle tavsiye ederim canım

Boncuklum

Burun herkes için önemli. Yüzün tam ortasında ve yüzün görünüşü için çok önemli. Örneğin Göksel beye muayene oldugumda bana yüzüm uzun olduğu için küçük burun olmaz dedi. Uzun burun olur ama o da seni olduğundan sert gösterir dedi ve resim üzerşnde tasarımımı yaptı. Ben kendisine çene ameliyatı da oldum aynı ameliyatta. Resim üzerinde tasarım yaparken çenemin de dolgu yaptıktan sonraki halini gösterdi. O zaman anladım ki çene ameliyatı olmazsam istediğim sonucu alamayacağım. İyiki de doktorumun önerisini dinlemişim. Yoksa kendimi bu kadar iyi hissetmezdim. Diyeceğim şu ki Goksel bey kesinlikle çok doğru bir adres. Ona ameliyat olup da mutsuz olan görmedim. Muayene için randevu alıp kendisiyle görüşürsen ne demek istediğimi inan bana daha iyi anlayacaksın :)

Canım doktor bey yüzün için en uygununu görür ve yapar. Onun tavsiyesini dinlemelisin bence

Merhaba, bende revizyon ameliyatı dusunuyorum, fotoğraf gorebilirmiyim??

Canım ecemali revizyon ameliyatı oldu Göksel beye. Profilinden resimlerini görebilirsin. Ama önce arkadaş olarak eklemen gerekiyor.
ben seni ekledim. profilimden benim de resimlerimi görebilirsin

Ya kızlar ben barış çakıra da muayene olucam sanırım o kapalı ameliyat yapıyomuş da.
Abdulkadir beyden çok memnun kaldım ama açık ameliyat yapıyor yani burnumun ortası kesilecek ayrıca kanatlarımın daralmasını istersem kanatlarda da dikiş olacakmış (dış tarafta değil Allahtan ama içerde olacakş aşağı tarafta da birkaç milimlik bir dikiş olacak dışarda), iz kalmıyor dedi, milyonda bir ihtimal kalsa bile hastamızı yarı yolda bırakmayız skar revizyonu yaparız dedi, sen ben çok takıntılıyım diyorsan kanatlarına dokunmayız dedi. ama iz kalmamasına neden inanayım ki yani tabiki iyi bi doktor ama iz kalırsa da onun da artık yapabileceği bir şey olmaz. Bir kere kesilen deri, hiç ellenmemiş gibi hiçbi zmn aynı olmaz ki istediği kdr düzeltsin.. diğer ameliyatlrımdan biliyorum bnm vücudumda çok iz olduğunu ve çok endişeli olduğumu söyledim o da boyundan aşağıda iz kalır ama insanın yüzünde iz kalmıyor Allahın bir takdiri dedi, ama 2-3 ay gibi bir süre ile olsa bile yüzümün ortasında kırmızı dikiş izi görmek istemiyorum açıkçası. Sizde kanatlarını daraltıp izi bir süre sonra geçen deneyimli birisi var mı? kanatlarımın da mutlaka daralması gerekli zenci gibi geniş burunluyum maalesef.
en azından barış çakırın da fikrini alayım diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…