Burun Estetiği Hasta Yorumları

Kagithavlu

Sen hilirsin ama bu kafani karistirmaktsn baska hic ise yaramaz. Benim burnumda kesik izi kalmadi. Estetik kesi ve dikis yaptigi icin doktor bey en kusa surede izi geciyor. Diger tum dikislee icten oluyor. Buna takma bence. Kesinlikle iz kalmiyor. Bu cok kucuk bir ayrinti. Dista iz kalmasin diye ugrasirken ici ve sekli olmazsa daha kotu degil mi?

Evt cnm sende haklısın ama bnm vücudumda o kadar kötü izler var ki hiçbir doktor da düzeltemiyor. bir de yüzümde olursa diye psikolojim bozuluyor sürekli bunu düşünüyorum açıkçası. Aslında abdulkadir beyin tasarımını çok beğendim. Birde burnumu azıcık kaldırmasını önereceğim çok hafif yani, o da burnum direk gibi görünmesin diye. Barış çakırla göğsüm hk görüşmeye gidicem aslında her halükarda, onu da sorarım diye düşündüm.
Senin derin yağlı mı? ben esmer ve yağlı ciltliyim, en çok iz bnm cilt tipimde kalıyormuş.

kızz sen dahaa olmadınmı amelıyattt ol bıran once yazz gelıyorr :)

Benim cildim karma. yani T bölgesi yağlı. Burnum yağlı bir cilde sahip anlayacağın.
Sen kendinle çok uğraşmışsın anlaşılan. bozma lütfen psikolojini. için rahat olacaksa tabii ki görüş başka doktorla da. sen daha iyi bilirsin ve kendini daha iyi hissedeceğin birşeyi yaptırmalısın. önemli olan senin mutluluğun. ben sadece endişenin yersiz olacağını söylemeye çalışıyorum. çünkü iz kalmıyor :))

sağlık problemlerinden dolayı bi sürü ameliyat oldum da o zaman doktorlar hiç dikkat etmeden kesip biçmişler sonra da düzeltilemedi.. sağol cnm içimi rahatlattın. senin izin kaç ay içinde geçti bir de iz varken fondöten sürdüğünde anlaşılmayacak şekilde yok edebiliyor muydun?

Canım ne izi iz falan kalmıyor ,iz kalsa hepimiz çizik burunlarla dolaşırdık :)) ama aklında kalmasın tabi kiminle görüşmek istiyorsan görüş . Gerçi bu kezde aklının iyice karışma riski var :))umarım herşey istediğin gibi olur canım

Canım zaten kesik izi birkaç ay içinde geçiyor. ayrıca fondöten sürdüğünde kesinlikle belli olmuyor.
ben burun ameliyatımdan sonra ayağımdan ameliyat oldum. onun izi kaldı ama burundaki iz kalmıyor. Göksel bey iz kalmayacak şekilde kesip dikiyor. hiç merak etme. hiç endişelenme. bu senin en son takılacağın şey olsun. hatta takılacağın birşey olmasın bile :)))))) gir resimlerime bak. iz falan kalmış mı :)))))

Benım bugun 18. Günüm ne iz var ne bişey kırmızı çizik bile yok resim paylaşırım istersen,kapalı ameliyatsa seni cezbeden o doktorun burunla ne kadar oynayacağına bağlı çünkü içeride karışıklıklar varsa açık ameliyat ile bunu daha net görüyor bu konuyu araştır ben açık ameliyat taraftarıyım barış beyinde hastalarını gördüm ama benim tercihim Abdulkadir Göksel oldu çünkü burada hepimiz resimlerimi paylaşsak hepimizin burnu farklı ve bu çok güzel bişey dün muaneye gittim daha sonra arkadaşımla cadde uzerınde dolaştık bana 50 tane estetik yaptırmış bayan gördüm senınkı yüzüne ne güzel oturmuş hiç belli değil dedi çok mutluluk verici :) Bu arada bazı arkadaslar bellı olmama konusunu yanlış anlıyor benım burnumda kavıslı ve kalkık ama yüzüm o burna musaıttı ve oturdu kımının yüzüne uymuyor ama x doktor ınadına yapıyor sonuc guzel kadın ama burnu estetık ee ne anladım ben ondan sonra :) bu mantık yüzünüzü guzellestırmek için Göksel beye gıdın :)

Göksel beyin hastasıyım ve oldukça memnunum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400332438948.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 97
Oldukça zor bir burundu :) Ama çok memnunum bu ameliyatı iyi ki olmuşum dedim. Hem sonuç güzel hem psikolojim düzeldi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle iyi ki olmuşsun ve iyi ki Göksel bey e olmuşsun:)

Dilayonurun dediği gibi içerde derin işlemler olacaksa burunda ciddi değilim gerektiriyorsa açık teknik kullanılmalı
Benim ilk burun estetiğim kapalı teknikte olmuştu sonra revizyonda Göksel bey açık teknik kullandı
Açık teknik daha rahat doktorlar için bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…