- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.581
Ya kızlar ben barış çakıra da muayene olucam sanırımo kapalı ameliyat yapıyomuş da.
Abdulkadir beyden çok memnun kaldım ama açık ameliyat yapıyor yani burnumun ortası kesilecek ayrıca kanatlarımın daralmasını istersem kanatlarda da dikiş olacakmış (dış tarafta değil Allahtan ama içerde olacakş aşağı tarafta da birkaç milimlik bir dikiş olacak dışarda), iz kalmıyor dedi, milyonda bir ihtimal kalsa bile hastamızı yarı yolda bırakmayız skar revizyonu yaparız dedi, sen ben çok takıntılıyım diyorsan kanatlarına dokunmayız dedi. ama iz kalmamasına neden inanayım ki yani tabiki iyi bi doktor ama iz kalırsa da onun da artık yapabileceği bir şey olmaz. Bir kere kesilen deri, hiç ellenmemiş gibi hiçbi zmn aynı olmaz ki istediği kdr düzeltsin.. diğer ameliyatlrımdan biliyorum bnm vücudumda çok iz olduğunu ve çok endişeli olduğumu söyledim o da boyundan aşağıda iz kalır ama insanın yüzünde iz kalmıyor Allahın bir takdiri dedi, ama 2-3 ay gibi bir süre ile olsa bile yüzümün ortasında kırmızı dikiş izi görmek istemiyorum açıkçası. Sizde kanatlarını daraltıp izi bir süre sonra geçen deneyimli birisi var mı? kanatlarımın da mutlaka daralması gerekli zenci gibi geniş burunluyum maalesef.
en azından barış çakırın da fikrini alayım diye düşündüm.
Kagithavlu
Sen hilirsin ama bu kafani karistirmaktsn baska hic ise yaramaz. Benim burnumda kesik izi kalmadi. Estetik kesi ve dikis yaptigi icin doktor bey en kusa surede izi geciyor. Diger tum dikislee icten oluyor. Buna takma bence. Kesinlikle iz kalmiyor. Bu cok kucuk bir ayrinti. Dista iz kalmasin diye ugrasirken ici ve sekli olmazsa daha kotu degil mi?
Ya kızlar ben barış çakıra da muayene olucam sanırımo kapalı ameliyat yapıyomuş da.
Abdulkadir beyden çok memnun kaldım ama açık ameliyat yapıyor yani burnumun ortası kesilecek ayrıca kanatlarımın daralmasını istersem kanatlarda da dikiş olacakmış (dış tarafta değil Allahtan ama içerde olacakş aşağı tarafta da birkaç milimlik bir dikiş olacak dışarda), iz kalmıyor dedi, milyonda bir ihtimal kalsa bile hastamızı yarı yolda bırakmayız skar revizyonu yaparız dedi, sen ben çok takıntılıyım diyorsan kanatlarına dokunmayız dedi. ama iz kalmamasına neden inanayım ki yani tabiki iyi bi doktor ama iz kalırsa da onun da artık yapabileceği bir şey olmaz. Bir kere kesilen deri, hiç ellenmemiş gibi hiçbi zmn aynı olmaz ki istediği kdr düzeltsin.. diğer ameliyatlrımdan biliyorum bnm vücudumda çok iz olduğunu ve çok endişeli olduğumu söyledim o da boyundan aşağıda iz kalır ama insanın yüzünde iz kalmıyor Allahın bir takdiri dedi, ama 2-3 ay gibi bir süre ile olsa bile yüzümün ortasında kırmızı dikiş izi görmek istemiyorum açıkçası. Sizde kanatlarını daraltıp izi bir süre sonra geçen deneyimli birisi var mı? kanatlarımın da mutlaka daralması gerekli zenci gibi geniş burunluyum maalesef.
Evt cnm sende haklısın ama bnm vücudumda o kadar kötü izler var ki hiçbir doktor da düzeltemiyor. bir de yüzümde olursa diye psikolojim bozuluyor sürekli bunu düşünüyorum açıkçası. Aslında abdulkadir beyin tasarımını çok beğendim. Birde burnumu azıcık kaldırmasını önereceğim çok hafif yani, o da burnum direk gibi görünmesin diye. Barış çakırla göğsüm hk görüşmeye gidicem aslında her halükarda, onu da sorarım diye düşündüm.
Senin derin yağlı mı? ben esmer ve yağlı ciltliyim, en çok iz bnm cilt tipimde kalıyormuş.
Benim cildim karma. yani T bölgesi yağlı. Burnum yağlı bir cilde sahip anlayacağın.
Sen kendinle çok uğraşmışsın anlaşılan. bozma lütfen psikolojini. için rahat olacaksa tabii ki görüş başka doktorla da. sen daha iyi bilirsin ve kendini daha iyi hissedeceğin birşeyi yaptırmalısın. önemli olan senin mutluluğun. ben sadece endişenin yersiz olacağını söylemeye çalışıyorum. çünkü iz kalmıyor :))
Aaa, iki ameliyatı aynı anda yapıyorlar mı?
Evet canım yapıyorlar Göksel bey ve meltem hn aynı anda giriyorlar ameliyata
Göksel beyi muayne olmak için beklerken biriyle tanışmıştım o burun estetiği olurken göğüs estetiğinde olmuş aynı zamanda meltem hn a
sağlık problemlerinden dolayı bi sürü ameliyat oldum da o zaman doktorlar hiç dikkat etmeden kesip biçmişler sonra da düzeltilemedi..sağol cnm içimi rahatlattın. senin izin kaç ay içinde geçti bir de iz varken fondöten sürdüğünde anlaşılmayacak şekilde yok edebiliyor muydun?
Göksel beyi muayne olmak için beklerken biriyle tanışmıştım o burun estetiği olurken göğüs estetiğinde olmuş aynı zamanda meltem hn a[/QUOTE
Bak ben bunu bilmiyordum. nasıl kaçırmışım :)))
Göksel beyi muayne olmak için beklerken biriyle tanışmıştım o burun estetiği olurken göğüs estetiğinde olmuş aynı zamanda meltem hn a[/QUOTE
Bak ben bunu bilmiyordum. nasıl kaçırmışım :)))
:)))))) resim yayınladım
Yayınlamayanlar utansın:)))
Göksel beyin hastasıyım ve oldukça memnunum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zor bir burunmuş ve şu anda harika gözüküyor doktorumuza sağlık:)))
Oldukça zor bir burundu :) Ama çok memnunum bu ameliyatı iyi ki olmuşum dedim. Hem sonuç güzel hem psikolojim düzeldi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar dr. A.goksel e yaptiripta sigortasi karsiliyan oldumu??
Bildiğim kadarıyla estetik karşılanmıyor hatta deviasyon bile bazı sig şirketleri karşılamıyor
En doğru bilgi Göksel bey in asistanı deniz hn da
Benım bugun 18. Günüm ne iz var ne bişey kırmızı çizik bile yok resim paylaşırım istersen,kapalı ameliyatsa seni cezbeden o doktorun burunla ne kadar oynayacağına bağlı çünkü içeride karışıklıklar varsa açık ameliyat ile bunu daha net görüyor bu konuyu araştır ben açık ameliyat taraftarıyım barış beyinde hastalarını gördüm ama benim tercihim Abdulkadir Göksel oldu çünkü burada hepimiz resimlerimi paylaşsak hepimizin burnu farklı ve bu çok güzel bişey dün muaneye gittim daha sonra arkadaşımla cadde uzerınde dolaştık bana 50 tane estetik yaptırmış bayan gördüm senınkı yüzüne ne güzel oturmuş hiç belli değil dedi çok mutluluk verici :) Bu arada bazı arkadaslar bellı olmama konusunu yanlış anlıyor benım burnumda kavıslı ve kalkık ama yüzüm o burna musaıttı ve oturdu kımının yüzüne uymuyor ama x doktor ınadına yapıyor sonuc guzel kadın ama burnu estetık ee ne anladım ben ondan sonra :) bu mantık yüzünüzü guzellestırmek için Göksel beye gıdın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?