Burun Estetiği Hasta Yorumları

arkadaslar fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz? ayrica yurt disindayim. cok yogun bi doktor mu acaba? eylül-ekim gibi türkiyede olmayi düsünüyorum 4 haftaligina..

arkadaslar fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz? ayrica yurt disindayim. cok yogun bi doktor mu acaba? eylül-ekim gibi türkiyede olmayi düsünüyorum 4 haftaligina..

Canim ilk ameliyati 8000 tl'ye yapiyor diye biliyorum. Yogunlugu var ama asistani ile gorusursen sana yardimci olurlar eminim.

şu resim ekleme olayı beni deli etti 3 tane ekliyorum ikisi gözüküyo aa deliricem

bu arada ecemali,melek,dilay,boncuklum teşekkürler kızlar yorumlarınız için

Rica ederiz canım ben çok beğendim
Ben de ilk üye olduğum zamanlarda o kadar çok acemilik yaşadım ki anlatamam sana:)

Evet canım yolu yarıladım artık burnum oturmaya başladı daha da güzelleşti :))
Benim artık 1. yılımda kontrolüm var Kontrole gittikçe insan daha da rahatlıyor darısına sana :))

Kontrolünü memnun olduğun için geciktiriyorsun. Sıkıntın olsa çoktan gitmiştin :))
Tabi ki :) bi sıkıntı yok olur mu hiiç :) Hemen ayarlayıp gittim ama bu haftasonu; herşey yolunda..Göksel bey önceki fotoğraflarımla farkı gösterdi unutmuşum resmen hep böyle gibiydi inanamadım farka
ve Göksel beyle görüşünce insana ne kadar pozitif enerjisini aktardığına bir kez daha şahit oldum :)

Ben de haftaya botox ve dolgu için gideceğim
Göksel bey KBB uzmanı olmasaydı eğer kesin psikolog olurdu
Insanı gerçekten rahatlatıyor
Çünkü dinlemesini biliyor
En güzel meziyet

Eski resimlerine bakinca iyiki ameliyat olmus demek buyuk keyif gercekten :) yeni halimize cok cabuk alistik. ALLah nazarlardan saklasin :))

Âmin canım:) ben de öyle eski resimlerimi görünce iyi ki olmuşum ameliyat diyorum

Ecemali revizyon ameliyatlarındada 1 gece kalıyorsun değil mi hastanede , yani ilk ameliyattan farkı varmı Pansuman süreciyle yatış sürecinde. Biz buakşam son kontrole gidip ameliyat tarihini kesinleştiricez bakalım kısmetse

Canım revizyonda olsa normalde olsa bir gün kalıyorsun.ilk ameliyatımda silikon kullanılmamıştı sargı bezi koymuştu doktor ancak Göksel bey de silikon vardı o daha rahat rahatsız etmiyor sadece revizyonda silikon tampon hemen çıkmıyor
Onun dışında hastanede ameliyat olduktan sonra buz maskesini sık tatbik etmelisin
Morluk olursa eğer Arnica krem kullanmalısın
Yaz dönemine girdiğimiz için 50 faktör koruma kremi ve şapka kullanmalısın
Göksel bey çok iyi bir doktor için rahat olsun doğru ellerdesin canım

Canım ben ameliyatımı oldum şimdi sıra kardeşimde o revizyon ameliyatı olacak . Bugün gidip ameliyat randevumuzuda aldık 10 temmuz en erken tarih verdiler, doktor beyin Haziran ayı tamamen dolmuş, çok yoğunmuş , ay güzel olsun rahat nefes alsında erken geç farketmez artık. Doktor beyin silikon kullandığını biliyorum o konuda içim rahat banada kullanılmıştı. Revizyonun bizden farkı varmı diye merak etmiştim canım ya ama hemen hemen aynıymış :))

ceylince

hayırlı olsun randevu gününüz. kendin ameliyat oldun da şimdi kardeşine el attın :)
Kardeşin erkekti değil mi?

Âmin canım:) ben de öyle eski resimlerimi görünce iyi ki olmuşum ameliyat diyorum

dün kuaförüme gittim. yine burnu tıkalı. küçükken düşmüş ve kırılmış meğer burnu. şekli de bozuk birazcık. ve ameliyattan inanılmaz korkuyor. Kendisine korkulacak birşey olmadığını söyleyince nereden bildiğimi sordu. ben de kendisine ameliyat olduğumu söyleyince inanamadı. sonra resimlerimi gösterdim kendisine. öyle inandırabildim :) bu benim için çok keyifli bir anı oldu :) üstüne bir de çenemi de yaptırdığımı duyunca şoka girdi. bayılıyorum böyle olduğunda :) keyfim yerine geliyor vallahi :)))))))

Kardeşin için hayırlısı olsun canım
Fark göksel bey olacak:)
Rahat nefeste alır şeklide güzel olur canım

Senin burun ve çene aynı zamanda yüze uyumu mükemmel maşallah

Merhaba zyk78 bende goksel beye amelitat olmayi dusunuyorun, sizin revizyonmuydu, fotograflarinizi gorebilurmiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm canım ecemali ben benim revizyondu:) resimlerimi görebilirsin önce arkadaş olmamız gerekiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…