- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.701
Kızlar Merhabaa :) Eki Görüntüle 1150179
Dilayy nazar degmesin baya iyi atlattin morarman falanda olmamisti hic masallah :) cok ta guzel olmus :) onden nasil tam olarak bi de onden cekip koysana gorelim
Tebrik ederim Dilaycim cok guzel olmus ve yakismisda masallahbu resim ameliyat dan kac gun sonra cektin aceba merak ettimde. Ve nekadara yaptirdin ozel degilse
Teşekkür ederim canım fotograflar 1. Ayımdan 8000 tlye oldum ameliyatımı ..
Dilayy nazar degmesin baya iyi atlattin morarman falanda olmamisti hic masallah :) cok ta guzel olmus :) onden nasil tam olarak bi de onden cekip koysana gorelim
Cuma günü botox ve dolgu yaptırdım:)
Sen ne zaman yaptırmıştın canım?
Çok sagol canim iyi ki de olmuşum valla şimdiden cok memnunum dugunlerde bol bol profil den resimler cekildim haha:))
Dilayonur çok güzel olmuşsun maşallah canım
Goksel bey sihirli ellerini konusturmus yine. Eski yeni hallerini yanyana koyup bakiyormusun hic:)
Hatirlamiyorum bile. 6 ay oldu sanirim. Botoks zamanim geldi aslinda. Ama yogunluktan gidemiyorum bir turlu Goksel beye. Darisi basima. Tatile cikmadan once gitmek istiyorum :)
Aynen pozlar değişti tabii :))) Eskidende instagrama falan koyduğum resimlerde burnuma çok dıkkat ederdım kotu çıkmasın dıye kotu çıkanları hıc tutmadığım için ameliyat oncesı çektım sadece onlarda resmen şaka gıbı Eki Görüntüle 1151972 alçım yeni çıktığında durum buydu :))
Dilayonur muhtesem olmuş. .Göksel Hocamın ellerine sağlık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Göksel bey hangi sehirde??
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Aynen pozlar değişti tabii :))) Eskidende instagrama falan koyduğum resimlerde burnuma çok dıkkat ederdım kotu çıkmasın dıye kotu çıkanları hıc tutmadığım için ameliyat oncesı çektım sadece onlarda resmen şaka gıbı Eki Görüntüle 1151972 alçım yeni çıktığında durum buydu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?