- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.681
Merhaba zyk78 bende goksel beye amelitat olmayi dusunuyorun, sizin revizyonmuydu, fotograflarinizi gorebilurmiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu hafta botox ve dolgu için doktorcuğumun yanına gideceğim:)
Gözaltlarına dolgu yaptırdıktan sonra bilgi verir misin bana lütfen. Ben de sıkıldım şu gözaltlarımdan
Gözaltına değil canım,
Burun yanından aşağıya çizgi var ya oraya yaptıracağım
Sen konuşmadın mı Göksel bey ile göz altı dolgusunu
ceylince
hayırlı olsun randevu gününüz. kendin ameliyat oldun da şimdi kardeşine el attın :)
Kardeşin erkekti değil mi?
Teşekkür ederiz , evet ya ben ameliyatımı oldum bitti sanki daha dün gibi herşey :)) kardeşim erkek , sanırım erkek burnu yapmak daha zor ya , azıcık kavisli olsa yandın direk feminen bir burun . Ama doktor bey çok güzel bir çalışma yaptı eminim ameliyatında çok başarılı olacaktır.
Teşekkür ederiz , evet ya ben ameliyatımı oldum bitti sanki daha dün gibi herşey :)) kardeşim erkek , sanırım erkek burnu yapmak daha zor ya , azıcık kavisli olsa yandın direk feminen bir burun . Ama doktor bey çok güzel bir çalışma yaptı eminim ameliyatında çok başarılı olacaktır.
Canim konustum tabi ama morluk meselesi beni dusunduruyor. İslerim o kadar yogun ki izin alamam. Morarirsa oyle ise de gidemem. Benim cildim cok hassas. Morarma olma ihtimali varmis.
ATV de izleyebilirsiniz arkadaşlar Göksel bey tv ye çıkmış keyifli bir program :)
Yaw çok güzel görünüyor
Şimdi ben unuttum tabi bu zamandaki burnumun halini
Kıskançlık yapıyorum
Seninki çok güzel olmuş Leyla:)))))))
Cok cok tesekkurler canim senin bakan gozlerinin guzellegi :) sizin ki gibi iyice oturdugu zaman daha da guzel olucak insallah. Heh bide ozellikle sen, neden resim eklemiyosunuz dedigin icin ekledim valla :))[/QUOTE
Canım benim tşk ederim güzel burunlarınızı merak ediyorum ne yapim:)
Yaw çok güzel görünüyor
Şimdi ben unuttum tabi bu zamandaki burnumun halini
Kıskançlık yapıyorum
Seninki çok güzel olmuş Leyla:)))))))
Harika gorunuyorsun leyla. Cok guzel olmus burnun. Sislikler de inmis. Oh oh masallah. Yeni guzel burun resimlerinizi bekliyoruz tabi boyle ecemalinim dedigi gibi :)) guzelliginizi saklamayin
Harika gorunuyorsun leyla. Cok guzel olmus burnun. Sislikler de inmis. Oh oh masallah. Yeni guzel burun resimlerinizi bekliyoruz tabi boyle ecemalinim dedigi gibi :)) guzelliginizi saklamayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?