Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhaba zyk78 bende goksel beye amelitat olmayi dusunuyorun, sizin revizyonmuydu, fotograflarinizi gorebilurmiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba Sevcik71

Benim revizyon değildi canım. İlk ameliyattı. hem burun hem de çene ameliyatı oldum. Resimlerime profilden bakabilirsin. seni arkadaş olarak ekledim.
kabul edersen arkadaş olmuş oluruz ve görebilirsin resimlerimi. Bu arada arkadaşlık taleplerini iphone ya da ipad aplicationdan göremiyorsun. Normal web sitesine giriş yapman gerekiyor.

Gözaltlarına dolgu yaptırdıktan sonra bilgi verir misin bana lütfen. Ben de sıkıldım şu gözaltlarımdan

Gözaltına değil canım,
Burun yanından aşağıya çizgi var ya oraya yaptıracağım
Sen konuşmadın mı Göksel bey ile göz altı dolgusunu

Gözaltına değil canım,
Burun yanından aşağıya çizgi var ya oraya yaptıracağım
Sen konuşmadın mı Göksel bey ile göz altı dolgusunu

Canim konustum tabi ama morluk meselesi beni dusunduruyor. İslerim o kadar yogun ki izin alamam. Morarirsa oyle ise de gidemem. Benim cildim cok hassas. Morarma olma ihtimali varmis.

ceylince

hayırlı olsun randevu gününüz. kendin ameliyat oldun da şimdi kardeşine el attın :)
Kardeşin erkekti değil mi?

Teşekkür ederiz , evet ya ben ameliyatımı oldum bitti sanki daha dün gibi herşey :)) kardeşim erkek , sanırım erkek burnu yapmak daha zor ya , azıcık kavisli olsa yandın direk feminen bir burun . Ama doktor bey çok güzel bir çalışma yaptı eminim ameliyatında çok başarılı olacaktır.

Canım hiç endişelenme. Benim bir erkek arkadaşım kendisine ameliyat oldu. Son derece başarılı. Biliyorsun doktorumuz doğal görüntü konusunda çok başarılı. Temmuz ayında mı olacaktı ameliyatını?

Az önce mailbox'umu temizliyordum. Baktım senin ameliyat sonrası soru sormak için bana yolladığın resimler var :) 5 Şubatta atmışsın resimleri :) Zaman ne kadar hızlı geçiyor bak. Burnun oturdu bile :)))

Canim konustum tabi ama morluk meselesi beni dusunduruyor. İslerim o kadar yogun ki izin alamam. Morarirsa oyle ise de gidemem. Benim cildim cok hassas. Morarma olma ihtimali varmis.

Evet morarma ihtimali var tabii
Bende de morarma oldu biliyorsun ancak makyajla kapatılabilecek morlukta

Canım erkek kardeşin oldu mu ameliyat?

ATV de izleyebilirsiniz arkadaşlar Göksel bey tv ye çıkmış keyifli bir program :)

Göksel bey dün zahide yetişin programında konuktu.iki kıza burun estetiği yapmış daha bir ay olmasına rağmen burunlar bir harikaydı
Ve zor burunlar diye tanımladığımız şekildeydi kızların burunları,
Sonuç çok güzel
Kızlar bir içim su olmuş
Burun gerçekten iyi ellerde yapıldığında sonuç çok tatmin edici

Yaw çok güzel görünüyor
Şimdi ben unuttum tabi bu zamandaki burnumun halini
Kıskançlık yapıyorum
Seninki çok güzel olmuş Leyla:)))))))

Cok cok tesekkurler canim senin bakan gozlerinin guzellegi :) sizin ki gibi iyice oturdugu zaman daha da guzel olucak insallah. Heh bide ozellikle sen, neden resim eklemiyosunuz dedigin icin ekledim valla :))

Yaw çok güzel görünüyor
Şimdi ben unuttum tabi bu zamandaki burnumun halini
Kıskançlık yapıyorum
Seninki çok güzel olmuş Leyla:)))))))

Harika gorunuyorsun leyla. Cok guzel olmus burnun. Sislikler de inmis. Oh oh masallah. Yeni guzel burun resimlerinizi bekliyoruz tabi boyle ecemalinim dedigi gibi :)) guzelliginizi saklamayin

Harika gorunuyorsun leyla. Cok guzel olmus burnun. Sislikler de inmis. Oh oh masallah. Yeni guzel burun resimlerinizi bekliyoruz tabi boyle ecemalinim dedigi gibi :)) guzelliginizi saklamayin

Cuma günü botox ve dolgu yaptırdım:)
Sen ne zaman yaptırmıştın canım?

Çok sagol canim iyi ki de olmuşum valla şimdiden cok memnunum dugunlerde bol bol profil den resimler cekildim haha:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…