Burun Estetiği Hasta Yorumları

Memorial atasehir ve kozyatagi central hospital da yapiyor goksel bey ameliyat larini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

emre ve abdülkadir bey 8000. tl muhammet bey 7500 aralarında fiyat farkı pek yok aslında.üçü de gerçekten çok iyi doktorlar ve ben bunların arasından hangisine ameliyat olacağıma karar veremedim

Abdulkadir goksel kesinlikle..yuzune uygun burnu yapıyor. Hem doğal hem guzel bir sonuc cikiyor ortaya. .resimlerime bakabilirsin bigben .

Ameliyat sonrası hasta takibi de çok onemli goksel bey bunu hakkıyla yapiyor.100% guvendigim tek doktor. .oglumun geniz eti ameliyatini da yapti..referansimla bircok arkadasimda ameliyat oldu..gorus bence goksel beyle.

Vakti geldi artik ama. Gitmeliyim bi ara. Yaz da geldi. Gunes sebebiyle daha cok kiristiriyorum alnimi. Buna izin vermemeliyim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence de vakit ayır ve git canım
Ya bişey soracağım dudak dolgusu nasıl olur bana üst dudak

Bence de vakit ayır ve git canım
Ya bişey soracağım dudak dolgusu nasıl olur bana üst dudak

Açıkçası şahsen ihtiyacın yok diye düşünüyorum. gayet güzel görünüyor dudakların. dudak dolgusu çok doğal durmuyor. Doğal burunlu yüzüne de pek gitmez sanki ama yine de sen bilirsin tabii ki :)

Doğallığımız bozar diyorsun yaniii
Hımmm hakkı olabilirsin arkadaşım
Aslında aklıma sokan Göksel bey:)
Üst dudağa çok az yapabiliriz dedi
Ondan aklıma takıldı

Supersin..muhtesem olmus..bende aynisindan istiyorum.benim burnum gibiymis seninkide..bakalim haftaya randevum var umarim hersey yolunda gider..

Doğallığımız bozar diyorsun yaniii
Hımmm hakkı olabilirsin arkadaşım
Aslında aklıma sokan Göksel bey:)
Üst dudağa çok az yapabiliriz dedi
Ondan aklıma takıldı

Goksel bey bu uygulamayi yapiyorsa dusunulebilir. Cunku o dogal yapar :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…