Burun Estetiği Hasta Yorumları

Evet revizyon dusunuyorum revizyon amliyatlari daha zor diyorlar sizin icin nasildi.

Aslında revizyon şöyle bir durumu var, başkasının yapmaya çalıştığını bir başka doktorum düzeltmesi
Başlı başına risk
Benim kulaktan yağ dokusu alınıp burun üstüme yerleştirdi Göksel bey
Çünkü ilk doktorum Türk lokumu denen bir madde koymuş vücut olumsuz tepki verip o maddeyi eritti
Ve burun üzerinde çökme başladı
Şu anda çok memnunum
Burnumu beğeniyorum
Nefes alabiliyorum
Çok şükür
26 ay oldu revizyon olalı
Göksel bey her zaman yanında olduğunu hissettiriyor
Ameliyat sürecinden sonra ki desteği müthiş başarılı:)

Kızlar izin alamadım yarınki randevum 8 Temmuza kaldı,dr bey yurtdışına gidiyormuş 2 hafta.Geç olsun da güç olmasın diyelim artık.

Göksel bey acaba cok cok kotu burunlarida yapabilirmi yani 2 den fazla ameliyat olmus kisileride mesela? Bidaha ameliyat olma dedi bi doktor bana ama ben olmayi cok istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaçıncı ameliyatınız olucak daha önce de aynı doktoramı oldunuz?

Canım bizler Göksel bey in mutlu sonuca ulaşmış hastalarıyız, sadece tecrübelerimizi paylaşıp doktorumuzu gönül rahatlığıyla öneririz ancak sorunun cevabı Göksel bey de, görüşme randevusu alıp kendisinden bilgi alabilirsin daha sağlıklı olur..

Son düzenleme:
Ben yurtdisindayim ve cokzor oraya kadar gidipte eli bos donmek var. Bizimkileride ikna edemiorum daha edince mutlaka gitmek istiorum son ameliyatim hüsran oldu bosuna oldum okdr yanarim yanarim hayallerime yanarim

Buarada daha alisamadim siteye boyle cvp verebiliom anca. Doktorun ismini vermek istemiyom etkilenmesin kimse ama tr deydi ve 3 den fazla ameliyat oldum desem inanirmisiniz :/

Üzüldümgeçmiş olsun
Tekrar olabilme şansın için görüştüğün Dr kar ne diyor

Üzüldümgeçmiş olsun
Tekrar olabilme şansın için görüştüğün Dr kar ne diyor

Ameliyattan sonra bidaha gitmedim gitmemde ama bidaha yaptirma dedi ben yinede baska dr lara gidicem burda bitanesine gitdim simdiye kadr oda stedigin gibi olmaz dedi kendimi avutup yeni dr lara bakiyom öyle

Göksel beyle görüş derim. .yurt disinda olduğuna göre skype üzerinden de görüşme yapabilirsin aslinda.esenduru

Göksel beyle görüş derim. .yurt disinda olduğuna göre skype üzerinden de görüşme yapabilirsin aslinda.esenduru

Öyle oluyormukii daha önce email yazmisdim cevap gelmemisti yogun oldugundan sanirim bi email daha yaziyim ozm skype olursa süper olur aslinda

Konusalim bende sorayim olur saniyorum sen mail adresini mesaj olarak atsana bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…