- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.761
Canım Ankara'dan gidicem 19 hazirana aldım randevu inşallah aksilik olmaz ve giderim
Kızlar merhaba,malum yaz geldi sizden güneşlenme ile ilgili bilgi almak istiyorum 6.haftam bitti güneşlenebilir miyim ?
Hayırlısı olsun canım revizyon düşünüyordun değil mi?
Evet revizyon dusunuyorum revizyon amliyatlari daha zor diyorlar sizin icin nasildi.
Kızlar izin alamadım yarınki randevum 8 Temmuza kaldı,dr bey yurtdışına gidiyormuş 2 hafta.Geç olsun da güç olmasın diyelim artık.
Kızlar izin alamadım yarınki randevum 8 Temmuza kaldı,dr bey yurtdışına gidiyormuş 2 hafta.Geç olsun da güç olmasın diyelim artık.
Göksel bey acaba cok cok kotu burunlarida yapabilirmi yani 2 den fazla ameliyat olmus kisileride mesela? Bidaha ameliyat olma dedi bi doktor bana ama ben olmayi cok istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Göksel bey acaba cok cok kotu burunlarida yapabilirmi yani 2 den fazla ameliyat olmus kisileride mesela? Bidaha ameliyat olma dedi bi doktor bana ama ben olmayi cok istiyorum
Ben yurtdisindayim ve cokzor oraya kadar gidipte eli bos donmek var. Bizimkileride ikna edemiorum daha edince mutlaka gitmek istiorum son ameliyatim hüsran oldu bosuna oldum okdr yanarim yanarim hayallerime yanarim
Dr. A.gokselden kac hafta veya ay oncesi. Randevu alman gerekiyor bilen varmi?
Üzüldümgeçmiş olsun
Tekrar olabilme şansın için görüştüğün Dr kar ne diyor
Göksel beyle görüş derim. .yurt disinda olduğuna göre skype üzerinden de görüşme yapabilirsin aslinda.esenduru
Dr. A.gokselden kac hafta veya ay oncesi. Randevu alman gerekiyor bilen varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?