Burun Estetiği Hasta Yorumları

Ben zaten Göksel bey den başkasına yaptırmam

Aynen bendw yaptirmam.buarada BENDE migren cikti..ilaclar ise yaramadi. Goksel beyin botoksla migrentedavisi yaptigini biloyordum. Onunla konustum. Yapalm dedi. Agrinin cikis noktasina gore yapti.ve suan 1 ay oldu hic migren krizim olmuyor. . Sagligima kavustum resmen. Migren cok kotu bişey. .goksel bey her Amanki gibi sihirli dokunusunu yapti; )

emre ve abdülkadir bey 8000. tl muhammet bey 7500 aralarında fiyat farkı pek yok aslında.üçü de gerçekten çok iyi doktorlar ve ben bunların arasından hangisine ameliyat olacağıma karar veremedim

Ayneeennn, forumda yatıp kalkıyorum resmen. Tam karar verdim diyorum, 3 gün sonra yine fikrim değişiyor

Çok geçmiş olsun canım
Ben de botox un aşırı terleme de ve migrende tedavi amaçlı kullanıldığını duymuştum
Göksel bey in tedavi etmesi süper olmuş canım

Kızlar lütfen yardım edin Abdülkadir Bey'e revizyon düşünüyorum 2. ameliyatım olucak yani,sonuncusu olsun istiyorum bu süreç çok yıpratıcı.Doğal bir sonuç istiyorum 2. ameliyatı önerirmisiniz.Benim burnum kavisli sırtını düz istiyorum,revizyonda başarılı doktorları araştırıyorum.Emre ilhan çok yoğun ve genelde burunları kavisli oluyor.Barış çakır veya Abdulkadir Göksel arasında kaldım.

Kesinlikle abdulkadir goksel canim.revizyon ameliyatlarinda resmen burnu yeniden inşa ediyor..cok memnun kalirsin.100% guvenecegim tek doktor. Görüştüğünde anlarsın o elektriği aliyorsun. Ameliyat sonrasi takipte de hic yalniz birakmiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun canım. O uygulamayı benim kardeşime de yaptı Göksel bey. Onda da iyileşme oldu. Migren botoksunu ilk o zaman duymuştum :)

Abdülkadir Göksel derim. Doğal burunda kesinlikle ondan başkasını tanımam. Randevu alıp, muayeneye gidersen kendisi sana zaten ne olup, ne olamayacağını söyler burnunda. Ve kesinlikle yüzün bütününü ele alıp, doğal sonuçlar ortaya çıkarıyor. Randevu alıp, kendisiyle görüşmeni öneririm. Ecemali kendisinin revizyon hastasıdır.. En güzel bilgiyi de kendisinden alırsın. şimdiden geçmiş olsun.

Kızlar merhaba,malum yaz geldi sizden güneşlenme ile ilgili bilgi almak istiyorum 6.haftam bitti güneşlenebilir miyim ?

Hayır canım. kesinlikle güneşlenemezsin. Ocak ayında ameliyat oldum, mayıs ayında yarım saat güneşlendim. şimdi burnumun üzerinde güneş lekesi var.
direkt yüzünü güneşlendirmekten bu yıl kaçınmanı öneririm. cilt kendini yeniliyor. herkeste aynı tepkimeye sebep olacak değildir belki ama bende var. kışın kaybolup, yazın güneşlendiğimde tekrar çıkıyor. ben de fondötenle kapatmak zorunda kalıyorum. doktorumun önerisini dinlemediğim için oldu.
yüzün dışında vücudunu güneşlendirebilirsin.

Teşekkurler randevu aldım yuzyuze gorusucem ama bu sefer emın olmak ıstıyorum.inşallah ıstediğim gıbı olur.

Slm canım ben zyk78 in dediği gibi Göksel bey in revizyon olan hastasıyım.2seneyi geçti Göksel beye revizyon olalı.sonuçtan çok memnunum hem nefes almamda sorunum kalmadı hem de yüzüme uyumlu bir burnum var profilinde resimlerime bakabilirsin
Göksel bey den de randevu alırsan eğer zaten en net bilgi doktorumuzda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…