- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.741
Goksel beyde mi randevum?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben zaten Göksel bey den başkasına yaptırmamGoksel bey bu uygulamayi yapiyorsa dusunulebilir. Cunku o dogal yapar :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben zaten Göksel bey den başkasına yaptırmam
Nasılsın melekemi:)
Resim paylaşmıyorsun uzun zamandır
emre ve abdülkadir bey 8000. tl muhammet bey 7500 aralarında fiyat farkı pek yok aslında.üçü de gerçekten çok iyi doktorlar ve ben bunların arasından hangisine ameliyat olacağıma karar veremedim
bende ikisi arasında kalmış durumdayım..
Aynen bendw yaptirmam.buarada BENDE migren cikti..ilaclar ise yaramadi. Goksel beyin botoksla migrentedavisi yaptigini biloyordum. Onunla konustum. Yapalm dedi. Agrinin cikis noktasina gore yapti.ve suan 1 ay oldu hic migren krizim olmuyor. . Sagligima kavustum resmen. Migren cok kotu bişey. .goksel bey her Amanki gibi sihirli dokunusunu yapti; )
Her zaman ki gibi gene çok hoşsun canımHemenpaylasayim ecemali
Kızlar lütfen yardım edin Abdülkadir Bey'e revizyon düşünüyorum 2. ameliyatım olucak yani,sonuncusu olsun istiyorum bu süreç çok yıpratıcı.Doğal bir sonuç istiyorum 2. ameliyatı önerirmisiniz.Benim burnum kavisli sırtını düz istiyorum,revizyonda başarılı doktorları araştırıyorum.Emre ilhan çok yoğun ve genelde burunları kavisli oluyor.Barış çakır veya Abdulkadir Göksel arasında kaldım.
Aynen bendw yaptirmam.buarada BENDE migren cikti..ilaclar ise yaramadi. Goksel beyin botoksla migrentedavisi yaptigini biloyordum. Onunla konustum. Yapalm dedi. Agrinin cikis noktasina gore yapti.ve suan 1 ay oldu hic migren krizim olmuyor. . Sagligima kavustum resmen. Migren cok kotu bişey. .goksel bey her Amanki gibi sihirli dokunusunu yapti; )
Kızlar lütfen yardım edin Abdülkadir Bey'e revizyon düşünüyorum 2. ameliyatım olucak yani,sonuncusu olsun istiyorum bu süreç çok yıpratıcı.Doğal bir sonuç istiyorum 2. ameliyatı önerirmisiniz.Benim burnum kavisli sırtını düz istiyorum,revizyonda başarılı doktorları araştırıyorum.Emre ilhan çok yoğun ve genelde burunları kavisli oluyor.Barış çakır veya Abdulkadir Göksel arasında kaldım.
Kızlar merhaba,malum yaz geldi sizden güneşlenme ile ilgili bilgi almak istiyorum 6.haftam bitti güneşlenebilir miyim ?
Abdülkadir Göksel derim. Doğal burunda kesinlikle ondan başkasını tanımam. Randevu alıp, muayeneye gidersen kendisi sana zaten ne olup, ne olamayacağını söyler burnunda. Ve kesinlikle yüzün bütününü ele alıp, doğal sonuçlar ortaya çıkarıyor. Randevu alıp, kendisiyle görüşmeni öneririm. Ecemali kendisinin revizyon hastasıdır.. En güzel bilgiyi de kendisinden alırsın. şimdiden geçmiş olsun.
Teşekkurler randevu aldım yuzyuze gorusucem ama bu sefer emın olmak ıstıyorum.inşallah ıstediğim gıbı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?