Burun Estetiği Hasta Yorumları

Yok cevap bekliyorum bakalim nolucak.. Önceki doktorumlada yüzlesmeye karar verdim okdr aciyi bosuna cektim ben enazindan bilsin nekdr uzgun oldugumu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burun resmini mi gönderdin e maille yoksa durumunu mu anlattın canım?

Aldim canimm coooook tesekkurler umidi kesmek uzereydim anlatamam yaniii cokcokk.sagolll Allah razi olsun

aldim canimm coooook tesekkurler umidi kesmek uzereydim anlatamam yaniii cokcokk.sagolll allah razi olsun

canım benim inşallah güzel haberlerini bekliyorum. Goksel bey gercekten mucize bir adam. Aile boyu ona gidiyoruz. Oglumun geniz eti ameliyatını yaptı. Babamın yuzunde kotu huylu ben vardı onu aldı. Benim sinuzit ve devıasyon ameliyatımı yaptı ve tabi estetikte oldum ek olarak..botoksa gidiyorum. Ayrıca migren rahatsızlıgım var.botoksla ona da çözüm buldu.gerçekten 100% guvendiğim tek doktor..mucize adam ... Muhteşem adam..

Ozelden de yazdim sana burda bidaha tesekkur edeyim resimlerimi istedi yolliyim bakalim nolucak insallah umitsiz bisey soylemez benim kanim isindi nedense guveniyorum bu doktora sanki yapabilicek gibi geliyo bana hayirlisi :)

Canım inşallah ıstedığın buruna kavusursun gerçekten üst üste hayal kırıklığı yaşamak zordur.Ben ıkıncı amelıyatı düşünüyorum ama çok korkuyorum.İnsanın içine sinmeyınce olmuyo işte kim nederse desin.

Doktor araştırırken mutlaka yaptığı estetik ameliyatlarına ve referanslarına bakmak lazım
Göksel bey işini çok iyi yapıyor memnun hastası çoook fazla
Ve isim yapmış bir doktor
Umarım mutsuz olan arkadaşlar mutluluğu Göksel bey sayesinde yakalarlar

Evet hayal kirikligi cok kotu biisey bence de cok iyi dusun benim yaptigim hatayi yapma gec olsun ama sonuc iyi olsun

Ay insallah insallah :)

Senin iyi dileklerine katılıyorum ecemali. İyiki ilk ameliyatımı kendisine oldum. Bu sebeple kendimi çok şanslı hissediyorum. İkinci ameliyatını olacakların ise muhakkak bir randevu alıp Göksel bey ile görüşmelerini öneriyorum. Görüşmede zaten bütün soru işaretleri insanın zihninden siliniyor :)

Evet hayal kirikligi cok kotu biisey bence de cok iyi dusun benim yaptigim hatayi yapma gec olsun ama sonuc iyi olsun

esenduru,

ben sana kesinlikle umudunu kaybetme derim. Zahide Yetiş'in programını izlemeni tavsiye ederim. Göksel beyin işinde nasıl sonuçlar çıkardığını görmen açısından kesinlikle harika olacak. Zahide yetiş'in programına katılan bir hastası vardı. Adı neydi şimdi hatırlamıyorum. ama web sitesine linkini mutlaka eklemiştir. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Esenduru,

burnunu çok merak ettim doğrusu. Bizlerle fotoğraf paylaşabilir misin? ya da özelden mail ile yollar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…