- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.821
Evet bende oyle biliyorum bakalim daha konuyu acmadim buhafta acmayi dusunuyorum hayirlisi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktorun görüp ona karar vermesi yeterli bence
Benim ilk ve ikinci burun ameliyatım arasında 8 ay geçmişti
Gerceeek okdr erken oluyosa benimki hayli hayli olur iyimis valla rahattlatdin beni :)
Gerceeek okdr erken oluyosa benimki hayli hayli olur iyimis valla rahattlatdin beni :)
Kesinlikle degecekArkadaşlar 8 temmuzda muayenem var inşallah olumlu şeyler söyler Abdülkadir Bey.Ankara'dan gelicem inşallah geldiğime değer.
Arkadaşlar 8 temmuzda muayenem var inşallah olumlu şeyler söyler Abdülkadir Bey.Ankara'dan gelicem inşallah geldiğime değer.
Degecegine zerre kadar suphem yok :) muayeneden sonra bize ameliyat tarihini bildirecegini dusunuyorum hatta :)) muayene cok onemli canim. Butun soru isaretlerini yok edecek bu gorusme goreceksin :) bizi haberdar et :)
Evet canım Göksel bey burnunu görsün olup olmayacağına o karar verir:)
Resimlerimi yolladim olumlu konustu ama busene olmaz artik seneye insallah bizimkiler onaylamiyo busene
Destekleriniz için teşekkür ederim inşallah ortak noktada buluşabilirsek ameliyat tarihini alırım tabi hemen,belki de ağustos sonu gibi olurum ameliyatımı,ben de mutlu olmak istiyorum artık.Hem sağlık açısından hem görsel olarak içime sinen bir burnum olsun istiyorum.
Resimlerimi yolladim olumlu konustu ama busene olmaz artik seneye insallah bizimkiler onaylamiyo busene
akgoksel@gmail.com adresini dene istersen.
Ulasabildin mi canim?
Arkadaşlar 8 temmuzda muayenem var inşallah olumlu şeyler söyler Abdülkadir Bey.Ankara'dan gelicem inşallah geldiğime değer.
Canım sen daha önce hiç görüşmemişmiydin Göksel bey ile?
Olumlu ve yapıcı sonucu da mutlu geçer, sen içini ferah tut
Hayırlısı canım olsun kimin yapacağı belli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?