Burun Estetiği Hasta Yorumları

Evet bende oyle biliyorum bakalim daha konuyu acmadim buhafta acmayi dusunuyorum hayirlisi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktorun görüp ona karar vermesi yeterli bence
Benim ilk ve ikinci burun ameliyatım arasında 8 ay geçmişti

Arkadaşlar 8 temmuzda muayenem var inşallah olumlu şeyler söyler Abdülkadir Bey.Ankara'dan gelicem inşallah geldiğime değer.

Arkadaşlar 8 temmuzda muayenem var inşallah olumlu şeyler söyler Abdülkadir Bey.Ankara'dan gelicem inşallah geldiğime değer.
Kesinlikle degecek insan olarak ta muhteşem biri..inanilmax bir pozitif elektrigi var.elinu sikmasindan itibaren guven duygusu basliyor:)
Guzel haberlerini bekliyoruz

Degecegine zerre kadar suphem yok :) muayeneden sonra bize ameliyat tarihini bildirecegini dusunuyorum hatta :)) muayene cok onemli canim. Butun soru isaretlerini yok edecek bu gorusme goreceksin :) bizi haberdar et :)

Degecegine zerre kadar suphem yok :) muayeneden sonra bize ameliyat tarihini bildirecegini dusunuyorum hatta :)) muayene cok onemli canim. Butun soru isaretlerini yok edecek bu gorusme goreceksin :) bizi haberdar et :)

Destekleriniz için teşekkür ederim inşallah ortak noktada buluşabilirsek ameliyat tarihini alırım tabi hemen,belki de ağustos sonu gibi olurum ameliyatımı,ben de mutlu olmak istiyorum artık.Hem sağlık açısından hem görsel olarak içime sinen bir burnum olsun istiyorum.

Bulusursunuz canim :) ben guzel olacagina inaniyorum. Goksel beyin mutlu hastalarinin arasinda seni de gorecegiz :))

Canım sen daha önce hiç görüşmemişmiydin Göksel bey ile?
Olumlu ve yapıcı sonucu da mutlu geçer, sen içini ferah tut

Merhaba arkadaşlar kulübe yeni katıldım da resimleri nasıl görebiliyoruz anlamadım, yardımcı olabilir misiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…