Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhaba arkadaşlar kulübe yeni katıldım da resimleri nasıl görebiliyoruz anlamadım, yardımcı olabilir mi o

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım önce 25 adet msg yazman sonrada kimin resimlerinî görmek istiyorsan arkadaş olman gerekiyor..

Bu ay abdülkadir beyle muayenem var. şu ana kadar üç doktorla görüştüm. Üçü de farklı şeyler söyledi hangisine inanacağımı şaşırdım. Biri açık ameliyat daha iyi olur diyor diğeri burun ucunu da değiştirmek lazım derken diğeri sadece düzeltme yapacağız diyor. burnumda yamukluk var ve nefes alma zorluğu cekıyorum, kemerim de var biraz. Abdülkadir bey ne dicek onu da merak ediyorum. Fiyatı hakkında bir bilgim yok açıkçası

Anladim cnm saol.. Off kizlar hala karar veremedim kime ameliyat oluyum diye:s aklimda goksel bey var ama fiat biraz yuksek geliyo dogrusu

Boncuklum elbette maddi durumuna göre uygun iyi bir doktor arayışı içindesîn
Ancak astarı yüzünden pahalıya mal olabilir
İyi güvenilir sorun yaşayamayacağın bir burun istersen kesenin ağzını açmalısın
Para biriktir öyle ol bence canım

Yazmışsınz zaten cok pardon:) ben de hala karar veremiyorum doktora, fiyatı düşünmüyorum ama sırf fiyatları yüksek diye de iyi yapcaklarından emin olamıyorum malesef

Biriktirmesine biriktirdim canim sadece denoo arkadasimiza katiliyorum hadi bide begenmezsem bosa gider diye off gercekten zor ya

Biriktirmesine biriktirdim canim sadece denoo arkadasimiza katiliyorum hadi bide begenmezsem bosa gider diye off gercekten zor ya

Öyle karamsar ve kötümser olma,sonuçta herşeyin bir riski var.göksel bey için konuşursak eğer hastalarının çoğunluğu memnun,beklentileri karşılanmış
Yüze uyumlu güzel sağlıklı burunları var.doktorumuz işinin ehli güvenilir uzman
Bu kadar artı sonuç içinde eksiyi egale et.kine karar verirsen eğer doktoruna güven .şunu unutmaki her estetiğin sonucunda ya beğeneceksin ya da beğenmeyeceksin...
Ben hem burun hem göğüs estetiği oldum her ikisindede ya beğenmezsen demedim
Doktorlarıma güvendim çünkü
Yoksa ameliyat olmazdım:)
İçini ferah tut sonucun güzel olacağına odaklan ve sadece doktoruna güven:)

Kadınlar klübü doktor araştırması için çok iyi bir platform,
Fiat odaklı değilde doktor odaklı hareket etmeni tavsiye ederim

bence de doktro odaklı olmalı araştırma yüksek alan dr lar da iyi yapıyo diye birşey yok.Ben ilk ameliyatımı plastik cerraha oldum geçen sene 5.500 e ist.a gitmek zor geldi ama1 senedir hiç mutlu değilim beğenmiyorum burnumu şimdi de Dr.Abdulkadir Bey'e revizyon olmayı düşünüyorum.Keşke ilk ameliyatımı kendisine olsaydım diyorum.İnşallah sonuç istediğim gibi olur.Drların hastalarını incelemek daha doğru.

Cok haklisin canim. Doktor odakli olmak gerek. Ozellikle doktorun sadece kbb doktoru degil rhinoplasti egitimi almis olmasi da cok onemli. Goksek bey aldigi egitim ile surekli gerek yurt icinde gerekse yurt dusinda surekli bilgilerini kongrelerde ve egitimlerde paylasiyor. Bircok profesor varken ulkemizdem kendisini konusmaci olarak cagiriyorlar. Bu bile basarisinin gostergesidir bence. Gecen cumartesi botoks icin gittim ve bu hafta yine Almanya'ya kongreye gidecegini soyledi. Iyi ki ilk ameliyatimi ona olmusum. Bu arada revizyon icin bence cok dogru bir adrestesin. Kendisi cok basarili. Bircok ornegini gordum. Sen ameliyat tarihini aldin mi?

Canim sana tek bir onerim olacak. Kendisinden randevu al ve muayeneye git. Inan bana kafandaki tum kaygilarin gidecek. Tecrube ile sabit :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…