- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.841
Zaman hizli geciyor. Ameliyat edecek kisiyi bulmus oldun. Umutsuzlugun gitti en azindan :)
Merhaba arkadaşlar kulübe yeni katıldım da resimleri nasıl görebiliyoruz anlamadım, yardımcı olabilir mi o
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım önce 25 adet msg yazman sonrada kimin resimlerinî görmek istiyorsan arkadaş olman gerekiyor..
Fiyat bilgisi olan var mi acaba
Göksel bey iki ayrı hastanede yapıyor, central da 8 bin TL , memorial da 9 bin TL dîye biliyorum
Ecemali neden iki ayri hastanede ayri fiat?? Merk ettim:)
Canım hastane Fiat farkı yoksa hizmet kalite Göksel bey tarafından aynı:)))
Anladim cnm saol.. Off kizlar hala karar veremedim kime ameliyat oluyum diye:s aklimda goksel bey var ama fiat biraz yuksek geliyo dogrusu
Boncuklum elbette maddi durumuna göre uygun iyi bir doktor arayışı içindesîn
Ancak astarı yüzünden pahalıya mal olabilir
İyi güvenilir sorun yaşayamayacağın bir burun istersen kesenin ağzını açmalısın
Para biriktir öyle ol bence canım
Biriktirmesine biriktirdim canim sadece denoo arkadasimiza katiliyorum hadi bide begenmezsem bosa gider diye off gercekten zor ya
Yazmışsınz zaten cok pardon:) ben de hala karar veremiyorum doktora, fiyatı düşünmüyorum ama sırf fiyatları yüksek diye de iyi yapcaklarından emin olamıyorum malesef
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence de doktro odaklı olmalı araştırma yüksek alan dr lar da iyi yapıyo diye birşey yok.Ben ilk ameliyatımı plastik cerraha oldum geçen sene 5.500 e ist.a gitmek zor geldi ama1 senedir hiç mutlu değilim beğenmiyorum burnumu şimdi de Dr.Abdulkadir Bey'e revizyon olmayı düşünüyorum.Keşke ilk ameliyatımı kendisine olsaydım diyorum.İnşallah sonuç istediğim gibi olur.Drların hastalarını incelemek daha doğru.
Biriktirmesine biriktirdim canim sadece denoo arkadasimiza katiliyorum hadi bide begenmezsem bosa gider diye off gercekten zor ya
Ecemali neden iki ayri hastanede ayri fiat?? Merk ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?