- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.861
Bu ay abdülkadir beyle muayenem var. şu ana kadar üç doktorla görüştüm. Üçü de farklı şeyler söyledi hangisine inanacağımı şaşırdım. Biri açık ameliyat daha iyi olur diyor diğeri burun ucunu da değiştirmek lazım derken diğeri sadece düzeltme yapacağız diyor. burnumda yamukluk var ve nefes alma zorluğu cekıyorum, kemerim de var biraz. Abdülkadir bey ne dicek onu da merak ediyorum. Fiyatı hakkında bir bilgim yok açıkçası
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim sana tek bir onerim olacak. Kendisinden randevu al ve muayeneye git. Inan bana kafandaki tum kaygilarin gidecek. Tecrube ile sabit :)))
Cok haklisin canim. Doktor odakli olmak gerek. Ozellikle doktorun sadece kbb doktoru degil rhinoplasti egitimi almis olmasi da cok onemli. Goksek bey aldigi egitim ile surekli gerek yurt icinde gerekse yurt dusinda surekli bilgilerini kongrelerde ve egitimlerde paylasiyor. Bircok profesor varken ulkemizdem kendisini konusmaci olarak cagiriyorlar. Bu bile basarisinin gostergesidir bence. Gecen cumartesi botoks icin gittim ve bu hafta yine Almanya'ya kongreye gidecegini soyledi. Iyi ki ilk ameliyatimi ona olmusum. Bu arada revizyon icin bence cok dogru bir adrestesin. Kendisi cok basarili. Bircok ornegini gordum. Sen ameliyat tarihini aldin mi?
19 Agustos ameliyat tarihim,ilk ameliyatim hayal kirikligi oldugu icin cok endiseliyim ama insallah istedigim gibi olur,bu arada sen Central Hospital da mi oldun?
19 Agustos ameliyat tarihim,ilk ameliyatim hayal kirikligi oldugu icin cok endiseliyim ama insallah istedigim gibi olur,bu arada sen Central Hospital da mi oldun?
Zaten bende goksel beyden baskasina ameliyat olmak istemiyorum canim, bu gidisle insallah goksel bey olacak.. Tskr ederim kizlar cvbiniz icinn)
Kizlar burda size sormak istedigim birsey var.. Yanlis anlamayin sakin. Goksel beyden dusuncelerinizi biliyorum peki emre ilhan dan dusuncelerinizi alabilirmiyim!! Ozellikle sizden duymak istedm k bakmayn:-((
Tabi benim için öncelikli göksel bey,ancak emre ilhandan da memnun olanlar var,
Onun grubunu ve hastalarının burunlarını incele bir sonuca varırsın
Göksel bey ile görüşme sağlayabildin mi canımYazmışsınz zaten cok pardon:) ben de hala karar veremiyorum doktora, fiyatı düşünmüyorum ama sırf fiyatları yüksek diye de iyi yapcaklarından emin olamıyorum malesef
Göksel bey ile görüşmek için aradığımda asistanı 5 temmuza vermişti daha sonra tekrar arayıp 12 temmuza daha sonra tekrar arayıp 22 temmuza erteledi. Göksel beyin iyi bir doktor olduğunu duyduğum için bekliyorum hala, şu an için 3 doktora gittim bi tanesi olumlu benim için ama yine de göksel beyle de gırusmek istiyırum. Davranışlarına ve soyledıklerıne gore fikrim değişebilir. önceki doktorlardan olumlu olan bana açık ameliyat yapcağı için korkuyırm biraz açıkçası.
Hic endiselenme canim. Icin cok rahat olsun. Ben doktorumuza cok guveniyorum. Kendisi ben ve sahsen tanidigim bircok kisiye cok guzel burunlar ve guzellikler armagan etti. Evet ben de central hospitalde oldum. Hastane guzel bir hastane. Goksel beyin ameliyat edecek olmasi asil onemli olan. Hastanenin cok bi onrmi yok. Ama sunu soyleyeyim. Hemsireler ilgili ve hastane konforlu. Ben gecen yil ayni hastanede gecirdigim bir kaza sonucu ameliyat oldum. Sorun yasamadim. Gonlun rahat olsun ltf. Sen yine aklina takilan birsey olursa sor :)
Ben yurtdisindayim ve cokzor oraya kadar gidipte eli bos donmek var. Bizimkileride ikna edemiorum daha edince mutlaka gitmek istiorum son ameliyatim hüsran oldu bosuna oldum okdr yanarim yanarim hayallerime yanarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım sen gözaltı dolgusuna konuşacaktan Göksel bey ile ne oldu konuşabildin mi
Konustum cnm. Cok ihtiyacin yok ama cok istersen bi tatil oncesi yapalim dedi. Kurban bayrami oncesi yaptiricam sanirim cnm
Kusura bakmayin arkaslar Türkcem pek iyi degil, bazen ilham geliyor su gibi yaziyorum , bazende karma corba gibi yaziyorum... Bugün ünüversteden bir Professor hocamlanda görüstüm ( kendisi doktor ) ve göksel beyin burunlarini gösterdim, saka yapiyorsun dedi bunlar ameliyatli degil dedi:))) aradigin doktor iste bu dedi, Professor hocamda zamaninda Benim icin cok arastirdi, hata bana söylemisti, almanyadaki doktorlara bakma diye, Türkiye ve bir kac ülke daha saydi , ama o ülkeler uzak oldugu icin ve pahali , türkiyede hep arastirdim, insallah hayirlisi olur... Bide istedigimi yapsa ucarim ben mutluluktan
Ece abla ameliyat icin kendimi toparlamaliyim, cok zayifladim, ameliyata girmek icin piskolojimi düzeltmeliyim, ama herhalde kisa sürde randevü alicam:)))Gayet iyi ifade ediyorsun kendini canım:)
Göksel bey in tarzı bu yüze yakışan doğal bir o kadarda güzel burunlar:)
Sen randevu aldın mı Göksel bey den?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?