Burun Estetiği Hasta Yorumları

Sonucu paylas lutfen :) benim olumlu olacagina hic suphem yok :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sana tek bir onerim olacak. Kendisinden randevu al ve muayeneye git. Inan bana kafandaki tum kaygilarin gidecek. Tecrube ile sabit :)))

Zaten bende goksel beyden baskasina ameliyat olmak istemiyorum canim, bu gidisle insallah goksel bey olacak.. Tskr ederim kizlar cvbiniz icinn)

19 Agustos ameliyat tarihim,ilk ameliyatim hayal kirikligi oldugu icin cok endiseliyim ama insallah istedigim gibi olur,bu arada sen Central Hospital da mi oldun?

19 Agustos ameliyat tarihim,ilk ameliyatim hayal kirikligi oldugu icin cok endiseliyim ama insallah istedigim gibi olur,bu arada sen Central Hospital da mi oldun?

Hayırlısı olsun canım, hiç endişelenme doğru adrestesin ben de göksel bey in mutlu revizyon hastasıyım:)

Hic endiselenme canim. Icin cok rahat olsun. Ben doktorumuza cok guveniyorum. Kendisi ben ve sahsen tanidigim bircok kisiye cok guzel burunlar ve guzellikler armagan etti. Evet ben de central hospitalde oldum. Hastane guzel bir hastane. Goksel beyin ameliyat edecek olmasi asil onemli olan. Hastanenin cok bi onrmi yok. Ama sunu soyleyeyim. Hemsireler ilgili ve hastane konforlu. Ben gecen yil ayni hastanede gecirdigim bir kaza sonucu ameliyat oldum. Sorun yasamadim. Gonlun rahat olsun ltf. Sen yine aklina takilan birsey olursa sor :)

Zaten bende goksel beyden baskasina ameliyat olmak istemiyorum canim, bu gidisle insallah goksel bey olacak.. Tskr ederim kizlar cvbiniz icinn)

Rica ederiz cnm. Guzel tecrubeleri paylasmak keyifli. Sen de tecrube edeceksin ameliyat sonrasi :) insan anlatmak istiyor surekli :))) dogru adrestesin cnm. Kendisine ameliyat olupta pisman olan, memnun kalmayan duymadim, gormedim.

Kizlar burda size sormak istedigim birsey var.. Yanlis anlamayin sakin. Goksel beyden dusuncelerinizi biliyorum peki emre ilhan dan dusuncelerinizi alabilirmiyim!! Ozellikle sizden duymak istedm k bakmayn:-((

Kizlar burda size sormak istedigim birsey var.. Yanlis anlamayin sakin. Goksel beyden dusuncelerinizi biliyorum peki emre ilhan dan dusuncelerinizi alabilirmiyim!! Ozellikle sizden duymak istedm k bakmayn:-((

Tabi benim için öncelikli göksel bey,ancak emre ilhandan da memnun olanlar var,
Onun grubunu ve hastalarının burunlarını incele bir sonuca varırsın

Göksel bey ile görüşme sağlayabildin mi canım

Göksel bey ile görüşmek için aradığımda asistanı 5 temmuza vermişti daha sonra tekrar arayıp 12 temmuza daha sonra tekrar arayıp 22 temmuza erteledi. Göksel beyin iyi bir doktor olduğunu duyduğum için bekliyorum hala, şu an için 3 doktora gittim bi tanesi olumlu benim için ama yine de göksel beyle de gırusmek istiyırum. Davranışlarına ve soyledıklerıne gore fikrim değişebilir. önceki doktorlardan olumlu olan bana açık ameliyat yapcağı için korkuyırm biraz açıkçası.

Göksel bey bana revizyonu açık ameliyat tekniğiyle yaptı ilk burun estetiğimde kapalı teknikte oldu
Göksel bey ile görüş netleşirsin zaten
İşini çok iyi yapan,güvenilir bir doktor

Canım sen gözaltı dolgusuna konuşacaktan Göksel bey ile ne oldu konuşabildin mi

Esenduru sen ne yaptın canım ? Göksel bey ile görüştün mü?

Konustum cnm. Cok ihtiyacin yok ama cok istersen bi tatil oncesi yapalim dedi. Kurban bayrami oncesi yaptiricam sanirim cnm

Çok ihtiyacın yoksa ertele bence
Bende dudak dolgusu yaptırdım ama çoook doğal
Benim kendi dudaklarımda dolgunda sanırım yaş ilerleyince hacim kaybediyor
Göksel beyin eli çok doğal şekerim

Ben türkiyenin ve avrupanin reviziyon ameliyatim icin en iyi doktorlarini gezdim, bazi doktorlar Reviziyon ameliyat icin olumlu bakmadilar, bazilar ise hersey mümkün dedi, ama nedense hic sinmedi o doktorlar icime, sonra sagolsun Hande ve ece hanimlan tanistim bu Forumda, bana cok yardimci oldular , onlarin sayesinde tekrar Türkiyeye uctum ve göksel beyin ofisine gitim. Oturma odasinda reviziyon resimlerini gördüm, gözlerim acik kaldi, bu kadarmi dogal ve düzgün yapilir bu burunlar , ah dedim keske nefes sorunum icin göksel Beye gelseydim , belki bunlari yasamazdim, sonra beni göksel beyin odasinda cagirdilar , iceriye girer girmez, bu doktor Burnumu yapar dedim, cok ilginc ama öyle his etim, ve sonra bana yapa bilecegini anlati, cok uzun konustuk hata muahane bile eti, sanirim 1,5 Saat vaktini ayirdi, o gün bugündür piskolojim düzeldi ve kendimi toparlamaya basladim, ama sadece orta nokta bulamadik göksel beyle, Benim Burnumun sirti doldurlulmasi lazim ve burun uzatilmasi gerek, ucuda basik olursa, cok ama cok mutlu olurum, ameliyat olmadan önce tekrar konusucam, cünkü dudak ve burun arasindaki mesafe beni cok rahatsiz ediyor, sadece ben görmüyorum bunu , cevrem bile görüyor, insallah yapar, cok Dua ediyorum, ben yüz mankeniliyini yapiyordum, bu burun yüzünden artik beni istemediler, ama gecen defa konustum eski ajansimla, eger o burnun güzel olursa ve o mesafe kapanirsa, bizimle calisirsin yine dedi, isimi cok seviyordum , hemde cok... Insallah göksel bey istedigimi yapar... Sizce yaparmi? Bunuda belirteyim, göksel bey sadece Doktor degil, cok ama cok Insanca ve Benim piskolojimi hemen anladi, kendimi nasil hisetigimi, yani göksel bey sadece Benim icin bir piskolok doktoruda oldu, cok rahatlandim, sadece endisem istedigimi yaparmi ... Yaparsa mankenlik isime devam edebilirim... Sadece o degil ama bende öyle mutlu olurum,

Kusura bakmayin arkaslar Türkcem pek iyi degil, bazen ilham geliyor su gibi yaziyorum , bazende karma corba gibi yaziyorum... Bugün ünüversteden bir Professor hocamlanda görüstüm ( kendisi doktor ) ve göksel beyin burunlarini gösterdim, saka yapiyorsun dedi bunlar ameliyatli degil dedi:))) aradigin doktor iste bu dedi, Professor hocamda zamaninda Benim icin cok arastirdi, hata bana söylemisti, almanyadaki doktorlara bakma diye, Türkiye ve bir kac ülke daha saydi , ama o ülkeler uzak oldugu icin ve pahali , türkiyede hep arastirdim, insallah hayirlisi olur... Bide istedigimi yapsa ucarim ben mutluluktan

Gayet iyi ifade ediyorsun kendini canım:)
Göksel bey in tarzı bu yüze yakışan doğal bir o kadarda güzel burunlar:)
Sen randevu aldın mı Göksel bey den?

Gayet iyi ifade ediyorsun kendini canım:)
Göksel bey in tarzı bu yüze yakışan doğal bir o kadarda güzel burunlar:)
Sen randevu aldın mı Göksel bey den?
Ece abla ameliyat icin kendimi toparlamaliyim, cok zayifladim, ameliyata girmek icin piskolojimi düzeltmeliyim, ama herhalde kisa sürde randevü alicam:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…