- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.881
Ece abla ameliyat icin kendimi toparlamaliyim, cok zayifladim, ameliyata girmek icin piskolojimi düzeltmeliyim, ama herhalde kisa sürde randevü alicam:)))
Kızlar nerelerdesiniz huhuhu:)
Kizlar Goksel bey den randevu almak istesen yakin zamanda veriyormu yoksa baya bi kac ay sonrami veriyor?
Ben 3 hafta sonra randevü almistim, ama suan nasil bilmiyorum
Anladim kizlar saolun. Zaten 11 ci aya ameliyat olmayi dusunuyorum sadece tam ayin kacine tr ye giderim onu bilmedgim icin randevu da alamiyorum:s
Sen daha önce yüzyüze görüşmüştüm ama değil mi canım
Yok hayir hic gorusmedim ben daha malesef..
Boncuklum sizin ilk ameliyatmi olacak yoksa Reviziyonmu?
Evet ilk olacak, ilk ve son olur insALLAH :)
Inanin bana reviziyon ameliyatim icin o kadar doktor gezdim, ama bu kadar güzel, dogal burunlar görmedim ve göksel bey kadar kimse güven vermedi bana, Göksel beye bende cok güveniyorum, güvenmeseydim reviziyon olan arkadaslarimi ( 8 kisi) tahfsiye etmezdim, gerci bazilari Benim sonucumu görmek istiyorlar , bazilari ise benimle reviziyon ameliyatima görüsmeye gelicekler. Insallah cok mutlu oluruz hepimiz:)))Cok dua ediyorum, guveniyorumda ama yinede biraz olsun sonucundan korkuyorum.. Allahtan Herseyin hayirlisini diliyorum:)
Inanin bana reviziyon ameliyatim icin o kadar doktor gezdim, ama bu kadar güzel, dogal burunlar görmedim ve göksel bey kadar kimse güven vermedi bana, Göksel beye bende cok güveniyorum, güvenmeseydim reviziyon olan arkadaslarimi ( 8 kisi) tahfsiye etmezdim, gerci bazilari Benim sonucumu görmek istiyorlar , bazilari ise benimle reviziyon ameliyatima görüsmeye gelicekler. Insallah cok mutlu oluruz hepimiz:)))
ben 9.000 ve 12.000 tl reviziyon ameliyatlarini yaptigini duydugum icin, parayi konusmadik.Ooff evt canim artik biran olmak ve kurtulmak istiyorum.. Ya bide goksel beyle pazarlik yapiliyomusende yapmismiydi veya baska arkadaslarda??
ben 9.000 ve 12.000 tl reviziyon ameliyatlarini yaptigini duydugum icin, parayi konusmadik.
Yok hayir hic gorusmedim ben daha malesef..
Ne zaman geleceksin Türkiye ye ? Kasım'dan önce 9. Ayda mutlaka yüzyüze görüşmelisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?