Burun Estetiği Hasta Yorumları

Cok dua ediyorum, guveniyorumda ama yinede biraz olsun sonucundan korkuyorum.. Allahtan Herseyin hayirlisini diliyorum:)
Inanin bana reviziyon ameliyatim icin o kadar doktor gezdim, ama bu kadar güzel, dogal burunlar görmedim ve göksel bey kadar kimse güven vermedi bana, Göksel beye bende cok güveniyorum, güvenmeseydim reviziyon olan arkadaslarimi ( 8 kisi) tahfsiye etmezdim, gerci bazilari Benim sonucumu görmek istiyorlar , bazilari ise benimle reviziyon ameliyatima görüsmeye gelicekler. Insallah cok mutlu oluruz hepimiz:)))

Ooff evt canim artik biran olmak ve kurtulmak istiyorum.. Ya bide goksel beyle pazarlik yapiliyomu sende yapmismiydi veya baska arkadaslarda??

Merhaba bayanlar bende revizyon ameliyati olmayi dusunuyorum. Onceligim abdulkadir goksel forumda arastirdigim kadariyla ama tabi yuzyuzede gorusecegim. Ama yinede tekrar ameliyat olmayi dusunmek bile beni cok tedirgin ediyo. Revizyon ameliyatlarinin ucreti cok yuksek abdulkadir beye revizyon olan arkadaslarim ne kadar odediler acaba. Baska bir doktor 14 bin istedi benden. Bide dudak dolgusu botokstan felan bahsetmissiniz abdulkadir bey bunlarida mi yapiyo ve ucretleri ne kadar zahmet olmazsaa:))

abdulkadir bey o kadar iyi birisi ki insan olarak direk ona güvendim, ucuz olsun diye tanınmadık doktorlarla uğraşmaktan vazgeçtim çünkü ameliyattan sonra nefes açısından dahil kötü olmasındna korkuyorum. bir kere yatacaksam masaya düzgün olsun kurtulayım, birkaç aylık maaşımı ev kredisi için biriktirmiştim onu biraz daha erteleyip ameliyat olmayı düşünüyorum abdülkadir beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…