- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.901
abdulkadir bey o kadar iyi birisi ki insan olarak direk ona güvendim, ucuz olsun diye tanınmadık doktorlarla uğraşmaktan vazgeçtim çünkü ameliyattan sonra nefes açısından dahil kötü olmasındna korkuyorum. bir kere yatacaksam masaya düzgün olsun kurtulayım, birkaç aylık maaşımı ev kredisi için biriktirmiştim onu biraz daha erteleyip ameliyat olmayı düşünüyorum abdülkadir beye
abdulkadir bey o kadar iyi birisi ki insan olarak direk ona güvendim, ucuz olsun diye tanınmadık doktorlarla uğraşmaktan vazgeçtim çünkü ameliyattan sonra nefes açısından dahil kötü olmasındna korkuyorum. bir kere yatacaksam masaya düzgün olsun kurtulayım, birkaç aylık maaşımı ev kredisi için biriktirmiştim onu biraz daha erteleyip ameliyat olmayı düşünüyorum abdülkadir beye
Kızlar nerelerdesiniz huhuhu:)
Evet ilk olacak, ilk ve son olur insALLAH :)
Inanin bana reviziyon ameliyatim icin o kadar doktor gezdim, ama bu kadar güzel, dogal burunlar görmedim ve göksel bey kadar kimse güven vermedi bana, Göksel beye bende cok güveniyorum, güvenmeseydim reviziyon olan arkadaslarimi ( 8 kisi) tahfsiye etmezdim, gerci bazilari Benim sonucumu görmek istiyorlar , bazilari ise benimle reviziyon ameliyatima görüsmeye gelicekler. Insallah cok mutlu oluruz hepimiz:)))
Çok ihtiyacın yoksa ertele bence
Bende dudak dolgusu yaptırdım ama çoook doğal
Benim kendi dudaklarımda dolgunda sanırım yaş ilerleyince hacim kaybediyor
Göksel beyin eli çok doğal şekerim
19 Agustos ameliyat tarihim,ilk ameliyatim hayal kirikligi oldugu icin cok endiseliyim ama insallah istedigim gibi olur,bu arada sen Central Hospital da mi oldun?
Evet bana cok güven verdi Göksel bey, dedigim gibi Sadece ortada bulusamadik, benim burnum uzatilmasini istiyorum, kemigi yükseltirse ve uzatirsa,ucuda basik daha cok mutlu olurum, tekrar görüsücegim Göksel beyle...göksel bey yüze uyumlu burun yaptigindan eminim, bundan hic süphem yok, fakat ben öyle cok mutlu olurum, cünkü ilk ameliyata Burnumu 90 derece kisatildi , uzunlugu yakisiyordu bana, cok az uzatsa bile mutlu olurum, ama bence yapar , cünkü göksel beyin gayesi hastalarini mutlu etmek, ve resimlerde baktigimda sunuda görüyorum, hastalari mutluysa, göksel beY daha cok mutlu oluyor, iste göksel Beyde onu taktir ediyorum , Empathie !!!merhaba decke,
yazılarını okudum, memnun olman harika. Ben hepinizin çok mutlu olacağına eminim. Göksel bey yüze çok uyumlu doğal burunlar yapıyor. Ben de kendisine 2,5 yıl önce hem burun nem çene ameliyatı olmuştum. Çeneme operasyon yapmayı kendisi önerdi, zira eğer onu yapmasaydık yüzüm asimetrik olacağından istenilen sonucu alamayacaktık. İyiki de dinlemişim kendisini. Yüzün bütününe bakıp, o şekilde değerlendiriyor. Eğer yağ enjeksiyonu ya da dolgu yapılması gerekiyorsa onu da belirtiyor. Şimdiden geçmiş olsun. Seni daha uzun süre bu forumda göreceğiz sanıyorum :)))
Selam cnm. Nasilsin? Ameliyat icin daha hazir misin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatildeydim geldim :)
Evet bana cok güven verdi Göksel bey, dedigim gibi Sadece ortada bulusamadik, benim burnum uzatilmasini istiyorum, kemigi yükseltirse ve uzatirsa,ucuda basik daha cok mutlu olurum, tekrar görüsücegim Göksel beyle...göksel bey yüze uyumlu burun yaptigindan eminim, bundan hic süphem yok, fakat ben öyle cok mutlu olurum, cünkü ilk ameliyata Burnumu 90 derece kisatildi , uzunlugu yakisiyordu bana, cok az uzatsa bile mutlu olurum, ama bence yapar , cünkü göksel beyin gayesi hastalarini mutlu etmek, ve resimlerde baktigimda sunuda görüyorum, hastalari mutluysa, göksel beY daha cok mutlu oluyor, iste göksel Beyde onu taktir ediyorum , Empathie !!!
ameliyat icin hazir degilim ama hicbir zaman hazir olamam zaten apar topar girerim herhalde ameliyata
Ben de tatildeyim güzellik:)
Goksel bey tabiiki hastalari mutlu olunca mutlu oluyor. Gelismelerden haberdar edersin bizin :)
Ehhhhhhhhh sira banada gelsin artik, mutlulugumu sizinle paylasmak isterim tabi:))) sadece burada degil bir Alman forumu daha var, almanyada estetik olan ve mutsuz olan hastalar cok , reviziyon icin doktor arastiriyorlar, reviziyondan sonra insallah onlara yardimci olurum:)))
Ehhhhhhhhh sira banada gelsin artik, mutlulugumu sizinle paylasmak isterim tabi:))) sadece burada degil bir Alman forumu daha var, almanyada estetik olan ve mutsuz olan hastalar cok , reviziyon icin doktor arastiriyorlar, reviziyondan sonra insallah onlara yardimci olurum:)))
Evet Ece abla, bunu artik bir görev olarak görüyorum, cünkü benden kötü olan burunlarda var Alman Forumunda ve cok caresizler, onlara yardimci olursam ne mutlu bana:))) gayem reviziyondan Sonra o olacak...:)))Ben de her estetik yaptırmak isteyenin mutlu sonuca ulaşmasını istiyorum çünkü hem maddi hem de manevi üzüntü sonuç eğer kötü olursa..
Göksel bey bence ve birçok kimse için doğru adres:)
bende yazmıştım ama kimse cevap vermemiş bende revizyon olmayı düşünüyorum esoessss:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?