Burun Estetiği Hasta Yorumları

Canim yazini sabirla ve keyifle okudum. Oncelikle Goksel beyin mutlu hastalari arasina hosgeldin. Ne kadar guzel ifade etmissin doktorumuzu. Kendisi kesinlikle isine asik ve isinin ehli bir hekim. Burun ucu ile ilgili tekniginden ben ve birkac arkadasim daha bahsetmistik

Canim merhaba. Yorumunu keyifle ve sabirla okudum. Kesinlikle cok guzel icade etmissin doktorumuzu.

Merhaba canım,

Öncelikle geçmiş olsun. Yazdıklarını sabırla ve büyük bir keyifle okudum. Öncelikle Göksel beyin mutlu hastaları arasına hoşgeldin :)
Maşallah o kadar uzun yazmışsın ki bu yazından sonra meğer ne sıkıntılıymış burnundan ve ne kadar mutlu olmuş dedirttin bana inan :)) Çok güzel değerlendirmiş ve yorumlamışsın aslında. Göksel beyin işine olan aşkını ve kendini sürekli yenilemesini bizler keyifle izliyoruz. Bir kere kendisine ameliyat olunca bağlantın artık kopamıyor. Nezlede, gripte, alerjide, botoks için sürekli yine gitmeye devam ediyorsun. Bu sebeple etrafında aslında kocaman bir aile var. Ben kendimi evimde gibi hissettiğimden o aileye ait hissettim. bence bundan sonra sen de böyle olacaksın. Bu arada burun ucu ile ilgili olan konuyu biz arkadaşlarla konuşmuştuk. sanıyorum o yazıları okudun. Bunun reklam gibi algılanmasına üzüldüm ama senin de bunu belirtmiş olman beni çok mutlu etti. Çünkü gerçekten başka bir doktora yıllar önce ameliyat olmuş bir arkadaşımın burnu şu anda Ceylan'ın eski burnu gibi. Oysa aynı sürecte yıllar önce Göksel beye ameliyat olmuş birini gördüm. Hiçbir deformasyon yoktu. Kendisine bunu sorduğumda tekniğinden bahsetmişti. Bir de muayenede bana çene ameliyatı da olmam gerektiğini söyleyince zaten kendisine ameliyat olmam gerektiğini anlamıştım ve 2,5 yıl geçmiş olmasına rağmen hala nefesim de harika, burnum da, çenem de... Senin de zamanla daha da mutlu olacağına en ufak bir şüphem yok. Bu arada fotoğrafını paylaş lütfen. Burnunu merak ettim. Tekrar geçmiş olsun cnm. aramıza hoşgeldin :)

Dün akşam ben de defalarca yazmaya çalıştım telefondan, olmadı. En sonunda bugün sabah bilgisayardan yazmaya karar verdim. bu yeni sistem beni de çıldırttı resmen aynı senin gibi
sen ameliyat günü falan aldın mı decke?

Merhaba Revizyon 123 gerçekten senin adına sevindim.Ben de dr Bey'e revizyon düşünüyorum yazdıkların çok güzel fotoğraf paylaşabilir misin?

Sevgili arkadaşım Revizyon123 fotoğraflarını öncesi ve sonrası diye yayınlayabilirsen daha net olucak aklımızda soru işaretide kalmaz kararımızı daha kolay veririz.Teşekkürler.

Piskoloji Doktorum Ekimde onayladi ameliyatimi, kilo almami istiyor, bu Kilolan ameliyat olursan cok zayif düsersin diyor, kilo almaya denedik, herseyi uyguladim, artik bu ay Randevü alicagim Göksel beyden, ne yapayim :)))

Piskoloji Doktorum Ekimde onayladi ameliyatimi, kilo almami istiyor, bu Kilolan ameliyat olursan cok zayif düsersin diyor, kilo almaya denedik, herseyi uyguladim, artik bu ay Randevü alicagim Göksel beyden, ne yapayim :)))
Ben de kilo vermeye çalışıyorum 4 kilo fazlalığım var bir türlü veremedim:)

Eveeeeettttttttttt bugün bir Reviziyon kardesimin Gösksel beyde Randevüsü vardi, Gösksel beylen görüstükten hemen sonra beni aradi, telefonda mutluluktan agladi, haftalar sonra ilk kez onun sesini mutlu duydum, burun yüzünden meslegini kaybeti,piskolojisi bozuk diye nisanlisi onu terk eti, daha cok kücük, ama inanin onun sesini mutlu duymak beni cok sevindirdi, 2 eyllülde ameliyat olucak ciwciw, Göksel bey aradigim doktor dedi, cok memun kalmis. Daha sonra Babasi beni aradi cok tesekür eti, sayenizde doktorumuzu bulduk dedi:))) Bende Ece ve Hande Hanimin sayesinde buldum... Insallah cok mutlu olur...

Son düzenleme:
Cok sevindim canim arkadasin adina :)
Bu harika bir haber :))

Merhaba Revizyon123 gerçekten merak ediyoruz resimlerini,bu kadar uzun ve aydınlatıcı yazmışsın bir fotoğrafı esirgeme bizden.Özelden de mesaj atabilirsin.Bizim gibi revizyon hastaları için güven çok önemli.

Merhabalar... Gecen sene burun ameliyatına karar verip bebeğim küçük oldugundan ertelenmiştim. Bu kış ameliyat olmak istiyorum. Abdülkadir Bey'den randevu almak için aradım ancak muayenehanesi cevap vermiyor... Sebebini bilen var mıdır?

Slm canım sabah 10:00 ile akşam 18;00 e kadar asistanı deniz hn ya da başka çalışan mutlaka cvp verir
Pzt tekrar dene canım:)

Avizehatun merhaba,

biz seninle geçen yıl yazışmıştık. hatırladım :)
Ne yaptın? Randevu alabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…