Burun Estetiği Hasta Yorumları

kizlar eyluy sonu yada ekimde dr Goksel Beye revizyon ameliyati olmak istiyorum ama cesaretimi toplayamadim revizyon olan arkadaslar lutfen bana cesaret verin

Benimde yarın randevum var bakalım benim için nasıl gelişecek hakkımda hayırlı olur insaallah çok korkuyorum. Bir hüsran daha yaşamaktan.

Merhaba kızlar amelıyatımın uzerınden tam 4 ay gecti :) Şimdi eski ve yeni fotograflarımı paylaşacağım estetik olmayı dusunenler resımlerımden sonra Goksel Bey'in büyük basarısını gormuş olacaklar :) Bu kadar guzel bır sonucu hayal bıle etmıyordum :) Hoşçakalın .

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 1.278
Wauuuuuuuuu, herzamanki gibi harika bir burun, tebrik ederim, cok güzel olmus...

kizlar eyluy sonu yada ekimde dr Goksel Beye revizyon ameliyati olmak istiyorum ama cesaretimi toplayamadim revizyon olan arkadaslar lutfen bana cesaret verin
Hayırlısı olsun canım , hiç endişelenme çünkü çok iyi bir doktorun elindesin
İşini ciddiye alan,burnu yüzden bağımsız düşünmeyen .detaycı ve dürüst bir doktor.herşeyden önemlisi istediğiniz her vakit kendisine ulaşabiliyorsunuz..
Ben revizyon olalı2,5 sene oldu.hiç sorun yaşamadım ,resimlerime bakabilirsin
Güzel bir buruna kavuşacaksın...

Sonunda goksel beyle tanistim yapılabilecek şeyleri söyledi. 10 gun sonra tekrar görüseceğiz kendisiyle allerjik olabileceğimi soyledi önce 10 gun tedavi:)

Sonunda goksel beyle tanistim yapılabilecek şeyleri söyledi. 10 gun sonra tekrar görüseceğiz kendisiyle allerjik olabileceğimi soyledi önce 10 gun tedavi:)
Slm bence doğru yerdesin ben ve kardeşim kendisine ameliyat olduk sonuçlar çok başarılı, biz çok mutluyuz :)) ameliyata karar verdin mi? Tasarım yaptımı Göksel bey ? Ben çok beğenmiştim tasarımımı beğendiğim gibide oldu zaten

Ameliyatı konuşamadık canım 10 gun sonra konuşuruz dedi doktor bey. Tasarımı yaptık ve olabilecekler üzerine konuştuk. Bende ufak çaplı düzeltmeler yapılacak tam detaylı konuşmayı sanırım o gün yapacağız çok heyecanlıyım hakkımda hayırlısı olur insaallah... inşallah kurtulurum bu sorundan heryeri burun olarak görmekten vazgecerim:)

Önce alerjini çözecek sanırım , ama genel olarak muayenede geçirdiğin zamanı çok iyi değerlendiriyor değil mi ben çok memnun kalmıştım , aklındaki tüm soruların yanıtlarını sen sormadan Göksel bey anlatıyor. Dolu dolu geçmişti benim muayenem, sonrasında hemen ameliyata karar vermiştim zaten :))) önce alerjini çözmek istemesi direk ameliyat dememesi bile bence doktorun farkını gösteriyor. Nezamana ameliyat randevusu veriyorlarmış bilgin varmı ? İnşallah hakkında en güzeli olur canım

Harika bir burun olmuş canım gerçekten. Göksel beyin sihirli ellerinin değdiği belli :) Maşallah :)))

Resimlerde birşey dikkatimi çekti dilayonur. Sen de kaş ve makyaj şeklini burun ameliyatından sonra değiştirmişsin :)
bu ameliyat sonrası özellikle makyaj ve kaş değiştirme herkeste var sanırım. Bende de durum aynı da dikkatimi çekti :)

Netleşmesine sevindim canım önemli adımlar atılmış burun adına
Herşey gönlünce olur inş

Çok güzel olmuş çok başarılı gerçekten...
Çok beğendim yüz burun göz ve kaş uyum ve güZellik içindeler

Heyecanli olman cok normal canim. Doktor beye guven ve gerisini merak etme. O zaten yuzun icin en guzelini dusunup uygulayacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…