Burun Estetiği Hasta Yorumları

Valla anladigim kadariyla ilk önce sorunu ilaçlarla halledebilirmiyiz ona bakacak çünkü ciddi anlamda nefes problemi yaşıyorum tomografi felanda istedi. Sanırım değişen bişey olmazsa nefes alabilmem için burnumu düzeltirken içerden destek yapicak. Yani konustugumuzda hersey çok iyiydi ama ben yinede çok korkuyorum ya bu seferde olmazsa diye. çok güvenmek istiyorumm. Daha burda ona ameliyat olupta pisman olanini gormedim olanda varsa lutfen soylesin. Depresigim anliyacaginiz

Gecen hafta kadin doktora Check up icin gitim, bugün kan talihlerim ögrendim, kadin Hormonlarim yani Östrogen Hormonlar sifir, cok düsmüs, ben göyüslerimin zayifladigim icin kücüldügünü düsünmüstüm, fakat bu Hormonlarla alakaliymis, Doktor bana Hormon tedavi uygulamak istiyor, ama t göyüslerimin tekrar eski haline gelecegini düsünmüyor. Doktor söyle anlati bana " hamile oldugunuzu düsünün, kadin hormonlari hamileyken Allah bulah oluyor bazilarinda ve sonra göyüsler deyisiyor, kücülüyor vs. " dedi... Eve geldim düsündüm, nasil olsa Reviziyon ameliyati olucam dedim, ikisini bir arada olmaya karar vermeden önce size danismak istedim. Siz ne diyorsunuz? Ikisi bir arada zor olurmu? Burun yetmemis gibi bide bu cikti basima!!! Sanirim üzüntüden hormonlarim bu duruma geldi!!!

Valla birçok ibsan göğüs ve burnu aynı anda yaptırıyor sıkıntı olacsğını sanmıyorum ben aynı anda yaptırmadım ama yaptırsaydımda sıkıntı olmazdı canım

Bence revizyon olmak isteyen herkes senin endişeni taşır..
Göksel bey iyi bir doktor herşeyden önce dürüst
Sen içini ferah tut canım
Herşey istediğin gibi güzel ve sağlıklı gelişecek

benim durumda böyle demekki doğumdan çocuktan sonra küçük olan göğüslerim iyice kuculdu. Peki abdulkadir bey sizin revizyonu yaparken göğüs ameliyatınızi aynı anda kim yapacak Bu bellimi yada ücret. Uf hepside çok pahalı hepsinin altından kalkmak çok zor.

E
Ece Hanim bana tahfsiye etigi Doktor Central Hastanesinde ameliyatlarini yapiyormus, Reviziyon ameliyatim ise o hastanede olacak hayirlisiyla , Doktorlarla görüsüp durumu anlaticam...

Emin degilim ama sanirim kas kaldirma ameliyatlari var. ya da azicik botoks yaptir :)

E

Ece Hanim bana tahfsiye etigi Doktor Central Hastanesinde ameliyatlarini yapiyormus, Reviziyon ameliyatim ise o hastanede olacak hayirlisiyla , Doktorlarla görüsüp durumu anlaticam...
Benim göğüslerim doğumdan sonra emzirme döneminde istediğim gibi oldu büyüdü ancak sonra eski hallerini aldı
İstediğim iki estetik operasyon vardı biri burun ikincisi meme
Her ikisinide iyi doktorlara yaptırmışım arada geçen zamanda daha iyi anlıyorum
Decke senin de inş hem revizyon ameliyatın hem de meme estetiğin istediğin gibi sonuçlanır canım

Insallah canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…