- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.061
Evet yoğun iş temposu , uzun bir tatil sonrası yeniden burdayım :)) buarada bende dilayonurun burnuna bayıldı im gerçekten inanılmaz doğal olmuş , çok başarılı. Ya Kaş kaldırmak için ne yapmalıyım bu konuda tecrübesi yada bilgisi Olan var mı ???Ceylince hoşgeldin :) Yoktun uzun zamandır?
Valla birçok ibsan göğüs ve burnu aynı anda yaptırıyor sıkıntı olacsğını sanmıyorum ben aynı anda yaptırmadım ama yaptırsaydımda sıkıntı olmazdı canımGecen hafta kadin doktora Check up icin gitim, bugün kan talihlerim ögrendim, kadin Hormonlarim yani Östrogen Hormonlar sifir, cok düsmüs, ben göyüslerimin zayifladigim icin kücüldügünü düsünmüstüm, fakat bu Hormonlarla alakaliymis, Doktor bana Hormon tedavi uygulamak istiyor, ama t göyüslerimin tekrar eski haline gelecegini düsünmüyor. Doktor söyle anlati bana " hamile oldugunuzu düsünün, kadin hormonlari hamileyken Allah bulah oluyor bazilarinda ve sonra göyüsler deyisiyor, kücülüyor vs. " dedi... Eve geldim düsündüm, nasil olsa Reviziyon ameliyati olucam dedim, ikisini bir arada olmaya karar vermeden önce size danismak istedim. Siz ne diyorsunuz? Ikisi bir arada zor olurmu? Burun yetmemis gibi bide bu cikti basima!!! Sanirim üzüntüden hormonlarim bu duruma geldi!!!
Bence revizyon olmak isteyen herkes senin endişeni taşır..Valla anladigim kadariyla ilk önce sorunu ilaçlarla halledebilirmiyiz ona bakacak çünkü ciddi anlamda nefes problemi yaşıyorum tomografi felanda istedi. Sanırım değişen bişey olmazsa nefes alabilmem için burnumu düzeltirken içerden destek yapicak. Yani konustugumuzda hersey çok iyiydi ama ben yinede çok korkuyorum ya bu seferde olmazsa diye. çok güvenmek istiyorumm. Daha burda ona ameliyat olupta pisman olanini gormedim olanda varsa lutfen soylesin. Depresigim anliyacaginiz
Yanlış hatırlamıyorsam ameliyat olduktan 3 gün sonra kontrole çağırıyor,ben revizyon olmuştum ama belki bu sebeple daha erken çağrılmış olabilirim..merhabalar.. abdülkadir bey ilk kontrol için ameliyatın kaçıncı gününde çağırıyor?
benim durumda böyle demekki doğumdan çocuktan sonra küçük olan göğüslerim iyice kuculdu. Peki abdulkadir bey sizin revizyonu yaparken göğüs ameliyatınızi aynı anda kim yapacak Bu bellimi yada ücret. Uf hepside çok pahalı hepsinin altından kalkmak çok zor.Gecen hafta kadin doktora Check up icin gitim, bugün kan talihlerim ögrendim, kadin Hormonlarim yani Östrogen Hormonlar sifir, cok düsmüs, ben göyüslerimin zayifladigim icin kücüldügünü düsünmüstüm, fakat bu Hormonlarla alakaliymis, Doktor bana Hormon tedavi uygulamak istiyor, ama t göyüslerimin tekrar eski haline gelecegini düsünmüyor. Doktor söyle anlati bana " hamile oldugunuzu düsünün, kadin hormonlari hamileyken Allah bulah oluyor bazilarinda ve sonra göyüsler deyisiyor, kücülüyor vs. " dedi... Eve geldim düsündüm, nasil olsa Reviziyon ameliyati olucam dedim, ikisini bir arada olmaya karar vermeden önce size danismak istedim. Siz ne diyorsunuz? Ikisi bir arada zor olurmu? Burun yetmemis gibi bide bu cikti basima!!! Sanirim üzüntüden hormonlarim bu duruma geldi!!!
Yok silikonlar ben de hemen çıkmadı hatırladığım kadarıyla 5. Gün sanki çıktıo gün silikonlar mı çıkartılıyor ecemalicim...?
Ebenim durumda böyle demekki doğumdan çocuktan sonra küçük olan göğüslerim iyice kuculdu. Peki abdulkadir bey sizin revizyonu yaparken göğüs ameliyatınızi aynı anda kim yapacak Bu bellimi yada ücret. Uf hepside çok pahalı hepsinin altından kalkmak çok zor.
benim durumda böyle demekki doğumdan çocuktan sonra küçük olan göğüslerim iyice kuculdu. Peki abdulkadir bey sizin revizyonu yaparken göğüs ameliyatınızi aynı anda kim yapacak Bu bellimi yada ücret. Uf hepside çok pahalı hepsinin altından kalkmak çok zor.
Ece Hanim bana tahfsiye etigi Doktor Central Hastanesinde ameliyatlarini yapiyormus, Reviziyon ameliyatim ise o hastanede olacak hayirlisiyla , Doktorlarla görüsüp durumu anlaticam...benim durumda böyle demekki doğumdan çocuktan sonra küçük olan göğüslerim iyice kuculdu. Peki abdulkadir bey sizin revizyonu yaparken göğüs ameliyatınızi aynı anda kim yapacak Bu bellimi yada ücret. Uf hepside çok pahalı hepsinin altından kalkmak çok zor.
Benim 4. Gun cikmisti. Ilk ameliyat. Ama 4 ya da 5 gun sonra ilk kontrole gidilip silikonlar cikiyor. Revizyonda da farketmiyormus demekki :)Yok silikonlar ben de hemen çıkmadı hatırladığım kadarıyla 5. Gün sanki çıktı
Emin degilim ama sanirim kas kaldirma ameliyatlari var. ya da azicik botoks yaptir :)Evet yoğun iş temposu , uzun bir tatil sonrası yeniden burdayım :)) buarada bende dilayonurun burnuna bayıldı im gerçekten inanılmaz doğal olmuş , çok başarılı. Ya Kaş kaldırmak için ne yapmalıyım bu konuda tecrübesi yada bilgisi Olan var mı ???
Benim göğüslerim doğumdan sonra emzirme döneminde istediğim gibi oldu büyüdü ancak sonra eski hallerini aldıE
Ece Hanim bana tahfsiye etigi Doktor Central Hastanesinde ameliyatlarini yapiyormus, Reviziyon ameliyatim ise o hastanede olacak hayirlisiyla , Doktorlarla görüsüp durumu anlaticam...
Kaş kaldırma operasyonları evet var ancak önce botox yaptır sonuca bir bak istediğin gibi olursa kalıcı çözüm ararsın canımEmin degilim ama sanirim kas kaldirma ameliyatlari var. ya da azicik botoks yaptir :)
Bu cozum bana pek mantikli geldi ecemali :)Kaş kaldırma operasyonları evet var ancak önce botox yaptır sonuca bir bak istediğin gibi olursa kalıcı çözüm ararsın canım
Evet mantıklı ama botox ciddi ciddi kaldırabiliyor mu kaşları ? Birde Göksel bey yapıyor mu bilginiz varmı arkadaşlar ?Kaş kaldırma operasyonları evet var ancak önce botox yaptır sonuca bir bak istediğin gibi olursa kalıcı çözüm ararsın canım
Sanırım ben 3. Günümde gitmiştim ilk pansumanıma ya uzun zaman oldu ama :))) kardeşimin revizyondu onu biraz daha geç çağırmıştı Göksel beymerhabalar.. abdülkadir bey ilk kontrol için ameliyatın kaçıncı gününde çağırıyor?
Sanırım revizyonlarda geç silikon çıkıyorSanırım ben 3. Günümde gitmiştim ilk pansumanıma ya uzun zaman oldu ama :))) kardeşimin revizyondu onu biraz daha geç çağırmıştı Göksel bey
Insallah canim...Benim göğüslerim doğumdan sonra emzirme döneminde istediğim gibi oldu büyüdü ancak sonra eski hallerini aldı
İstediğim iki estetik operasyon vardı biri burun ikincisi meme
Her ikisinide iyi doktorlara yaptırmışım arada geçen zamanda daha iyi anlıyorum
Decke senin de inş hem revizyon ameliyatın hem de meme estetiğin istediğin gibi sonuçlanır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?