Burun Estetiği Hasta Yorumları

A.Göksel hoca sadece burun yapmıyor, kendisi yüz estetik cerrahı aynı zamanda arkadaşlar.
Aynen.yüz ü bütün olarak ele alıp orantıya önem verdiği için burun estetiğinde çok başarılı kendisi
Orta yüz germe,yüz germe,göz kapak kaldırma ,botox ,dolgu hepsi göksel beyin yapabildiği işler:)

Evet mesela ben göz kapağı kaldırma ameliyatımı birkaç yıla kadar yaptıracağım muhtemelen kendisine :)

central hastanesinde burun ameliyatından hemen sonra buz maskesi veriliyor mu?

Evet canim. goksel beyin kendisine ait hilotherapy maskesi var. Uyandiginda yuzune koymus oluyor. O gece boyunca da yaninda kaliyor. İstediginde kullaniyorsun. Super birsey o maske. Sen ameliyat olmayi mi dusunuyorsun?

Süper ozaman ya ben koşarak kendisine gideyim , kaşlar düşükken aldırmanda farketmiyor şekilsiz oluyor ya. Hem kontrole giderim hemde botoxu hemen yapabiliyorsak yaparız:)
Botoks hemen yapiliyor canim. 1-2 dakikalik bir islem. Harika bir bulus. 3-4 gun icinde etkisini gostetiyor ve yaklasik olarak 4-5 ay gidiyor etkisi. Ben burun ameliyatim sonrasinda Goksel beyin tavsiyesi ile basladim. Bittikce gidip yeniletiyorum :) bagimlisi olacagina suphem yok

Evet o maskeyi çok sık uygulaman morluk ve şişlik için çok önemli
Ben fazla uygulayamamıştım pişman oldum sonra
Evet o maskeyi çok sık uygulaman morluk ve şişlik için çok önemli
Ben fazla uygulayamamıştım pişman oldum sonra
Ben bisey sormak istiyorum, hastanede kaldininizmi peki ? Ayni gün cikanlar var diye okudum, siz ne tahfsiye ediyorsunuz?

cevap için teşekkürler.. benim merak ettiğim bir diğer konu da a.göksel bey ameliyatlarında ne tür dikiş ipi kullanıyor, kendiliğinden eriyen cinsten mi, bilginiz var mı?

Sağol canım aradım bugün salı gününe hem kontrol hemde botoksu yapılabilir diye randevumu aldım.Acıyormu? Birde sen hiç kaşlarına yaptırdın mı ?

Sağol canım aradım bugün salı gününe hem kontrol hemde botoksu yapılabilir diye randevumu aldım.Acıyormu? Birde sen hiç kaşlarına yaptırdın mı ?
Slm ceylince botox iğnesi çok ince tüy gibi dayanılmayacak bir farkındalık değil elbette hissediyorsun
Ama hissetmenle bitmesi kısa bir zaman
Ben kaşa yaptırmıyorum çünkü kalkık kaş istemiyorum ama sen öyle seviyorsan yaptırabilşrsin yada gözkapağın düşükse kaşa yaptırdığında göz kapağıda kalkıyo canım

Canım hep gölgede otur demedi ama özellikle burun cildinde güneş yanığı olmasın dedi. Soyulunca deri incelip sorun yaratabilirmiş.

Selamlar hanımlar,
Birkaç gündür yorumlarınızı okuyorum. Abdülkadir Bey e-maille fotoğraf gönderince ön çalışma yapıyor mu nasıl görüneceğiyle ilgili yoksa muayenehanesine gitmek mi gerek?
Aslında gideceğim ama vakitsizlikten önce bir maille alayım, 1-2 gün içime sindireyim öyle gideyim diyorum :) Çünkü biliyorum gidince hemen karar verip ameliyat olacağım Ama yeni bir burun yüzümde nasıl durur merak ediyorum çok

Slm canım :) evet e mail yoluyla resmini yolladığında göksel bey burun çalışması yapıyor.ancak gene de muaynaneye gidip yüzyüze görüşüp detayları konuşmak seni daha çok tatmin edecektir.zaten göksel bey ile görüşüpte ameliyata karar vermemek çok zor,her aşamadını bize yaz burdan:)

Merhaba arkadaşlar ben Göksel Hoca'ya yaklaşık 1 ay kadar önce ameliyat olmuştum, ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olması açısından son çekilen fotoğraflarımı yükledim, merak edenler beni arkadaş olarak ekleyip bakabilirler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…