- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.081
Evet mantıklı ama botox ciddi ciddi kaldırabiliyor mu kaşları ? Birde Göksel bey yapıyor mu bilginiz varmı arkadaşlar ?
Aynen.yüz ü bütün olarak ele alıp orantıya önem verdiği için burun estetiğinde çok başarılı kendisiA.Göksel hoca sadece burun yapmıyor, kendisi yüz estetik cerrahı aynı zamanda arkadaşlar.
Aynen.yüz ü bütün olarak ele alıp orantıya önem verdiği için burun estetiğinde çok başarılı kendisi
Orta yüz germe,yüz germe,göz kapak kaldırma ,botox ,dolgu hepsi göksel beyin yapabildiği işler:)
Süper ozaman ya ben koşarak kendisine gideyim , kaşlar düşükken aldırmanda farketmiyor şekilsiz oluyor ya. Hem kontrole giderim hemde botoxu hemen yapabiliyorsak yaparız:)Sana güzel bir haber vereyim. Evet cnm yapıyor :) Hemen sorabilirsin kendinise
Evet ameliyatın bittikten sonra odaya çıkarılıyorsun uyandığında masken yüzünde oluyor benim öyleydi :))) ne harika bir buluş o maske yaaaacentral hastanesinde burun ameliyatından hemen sonra buz maskesi veriliyor mu?
central hastanesinde burun ameliyatından hemen sonra buz maskesi veriliyor mu?
Botoks hemen yapiliyor canim. 1-2 dakikalik bir islem. Harika bir bulus. 3-4 gun icinde etkisini gostetiyor ve yaklasik olarak 4-5 ay gidiyor etkisi. Ben burun ameliyatim sonrasinda Goksel beyin tavsiyesi ile basladim. Bittikce gidip yeniletiyorum :) bagimlisi olacagina suphem yokSüper ozaman ya ben koşarak kendisine gideyim , kaşlar düşükken aldırmanda farketmiyor şekilsiz oluyor ya. Hem kontrole giderim hemde botoxu hemen yapabiliyorsak yaparız:)
Evet o maskeyi çok sık uygulaman morluk ve şişlik için çok önemlicentral hastanesinde burun ameliyatından hemen sonra buz maskesi veriliyor mu?
Evet o maskeyi çok sık uygulaman morluk ve şişlik için çok önemli
Ben fazla uygulayamamıştım pişman oldum sonra
Ben bisey sormak istiyorum, hastanede kaldininizmi peki ? Ayni gün cikanlar var diye okudum, siz ne tahfsiye ediyorsunuz?Evet o maskeyi çok sık uygulaman morluk ve şişlik için çok önemli
Ben fazla uygulayamamıştım pişman oldum sonra
Ben bisey sormak istiyorum, hastanede kaldininizmi peki ? Ayni gün cikanlar var diye okudum, siz ne tahfsiye ediyorsunuz?[/QUOT
Ben kalmamıştım göksel bey akşam çıkabilirsin
dedi e doktorum çıkabilirsin dedikten sonra ben de çıktım
Göksel bey çıkabilirsin diyorsa bence kalmanıza gerek yok
Sağol canım aradım bugün salı gününe hem kontrol hemde botoksu yapılabilir diye randevumu aldım.Acıyormu? Birde sen hiç kaşlarına yaptırdın mı ?Botoks hemen yapiliyor canim. 1-2 dakikalik bir islem. Harika bir bulus. 3-4 gun icinde etkisini gostetiyor ve yaklasik olarak 4-5 ay gidiyor etkisi. Ben burun ameliyatim sonrasinda Goksel beyin tavsiyesi ile basladim. Bittikce gidip yeniletiyorum :) bagimlisi olacagina suphem yok
Dolgu olabilir ya da elmacık kemiği kısmından yukarı dolguyla belki kaldırılabiliryanaklardaki sarkıklık için ne öneriyor doktor kızlar botox işe yarıyo mu bide ne kadar
Slm ceylince botox iğnesi çok ince tüy gibi dayanılmayacak bir farkındalık değil elbette hissediyorsunSağol canım aradım bugün salı gününe hem kontrol hemde botoksu yapılabilir diye randevumu aldım.Acıyormu? Birde sen hiç kaşlarına yaptırdın mı ?
Canım hep gölgede otur demedi ama özellikle burun cildinde güneş yanığı olmasın dedi. Soyulunca deri incelip sorun yaratabilirmiş.
Slm canım :) evet e mail yoluyla resmini yolladığında göksel bey burun çalışması yapıyor.ancak gene de muaynaneye gidip yüzyüze görüşüp detayları konuşmak seni daha çok tatmin edecektir.zaten göksel bey ile görüşüpte ameliyata karar vermemek çok zor,her aşamadını bize yaz burdan:)Selamlar hanımlar,
Birkaç gündür yorumlarınızı okuyorum. Abdülkadir Bey e-maille fotoğraf gönderince ön çalışma yapıyor mu nasıl görüneceğiyle ilgili yoksa muayenehanesine gitmek mi gerek?
Aslında gideceğim ama vakitsizlikten önce bir maille alayım, 1-2 gün içime sindireyim öyle gideyim diyorum :) Çünkü biliyorum gidince hemen karar verip ameliyat olacağımAma yeni bir burun yüzümde nasıl durur merak ediyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?