- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.521
mutlu olduklarını düşünüyorumKizlardan ses yok :)
nasılsınız kızçeler? bana çarpan kamyonun plakasını alan var mı?Avizehatun simdiden burnun hayirli ugurlu olsun :))) hastanedesin simdi sen, misil misil uyuyorsundur, narkozun etkisinden...
Mutlu
mutlu olduklarını düşünüyorum) avizehatun gözaltını ne yaptı merak ediyorumm
Çok merak ettim canım yeni halini.Selam kızlar hersey yolunda revizyon olmasına rağmen morarmadım.şişlikler var sadece tıkalı burun sureci ve kıkırdak alınan yerde hafif ağrı.İnşallah alçı ve bantlardan sonra çok doğal ve güzel bir burunla karşılaşırım.
Geçmiş olsun canım:) şu an da yaşadığın doğal süreç elbetteSelam kızlar hersey yolunda revizyon olmasına rağmen morarmadım.şişlikler var sadece tıkalı burun sureci ve kıkırdak alınan yerde hafif ağrı.İnşallah alçı ve bantlardan sonra çok doğal ve güzel bir burunla karşılaşırım.
ben göz altına bişey yaptırmadım revizyon oldum sadece.Bugün sol gözüm morardı ama doğal sürec sabredicez.Geçmiş olsun canım:) şu an da yaşadığın doğal süreç elbette
Göz altını ne yaptın?
bu günden sonra inmeye başlarsın yavaş yavaş ama aynaya bakma bu sürede edebiliyosan kendini izole et oğlun çok görmesin etkileniyorlar malesef,ama korkma şişlikler inince yine eski yüzün olucak.kızlar çok şiştim, göz çevrem tamamen mürdüm rengi, buz koymak bir işe yaramadı yılıp bıraktım... bu gözler bu surat benim değil... bu süreci kolay atlatmanın yolu var mı? nasıl inecek bu kadar ödem... oğlum bana bakıp dili döndüğünce iyileş diyor derdimden ölücem...
Canim gecmis olsun. Burnunu simdiden sevdin mi? Simdiden hissedersinSelam kızlar hersey yolunda revizyon olmasına rağmen morarmadım.şişlikler var sadece tıkalı burun sureci ve kıkırdak alınan yerde hafif ağrı.İnşallah alçı ve bantlardan sonra çok doğal ve güzel bir burunla karşılaşırım.
Canim bende senin gibiydim. Cok sistim ve morardim. Ama o morluk ve sislikler birkac gun daha kalacak yuzunde. Kendini birkac gun izole et. Ben alcimi aldirmaya giderken morluklarin cok az kalmisti. Onlari da fondotenle kapatabilmistim. İyilesmeye baslayinca cok hizli iyilesecek. Arnica diye bir krem vermisti doktor bey bana. Onu uygula. Ama yinede en iyi ihtimalle 4-5 gune gecmeye baslayacak. Sakun moral bozma cunku insan hep oyle kalacagini falan dusunuyor bazen o goruntuden bikip :)kızlar çok şiştim, göz çevrem tamamen mürdüm rengi, buz koymak bir işe yaramadı yılıp bıraktım... bu gözler bu surat benim değil... bu süreci kolay atlatmanın yolu var mı? nasıl inecek bu kadar ödem... oğlum bana bakıp dili döndüğünce iyileş diyor derdimden ölücem...
iyi görünüyor şimdiden ama revizyon olduğu için erken konuşmak istemiyorum.zamana ıhtıyaç var bantlar çıkınca değerlendiricem.Canim gecmis olsun. Burnunu simdiden sevdin mi? Simdiden hissedersin
Hoşgeldin. Nerelerdesin? Sesin çıkmıyor. Nasıl oldun?Ben burdayimmmmmmmmm:)))
Güzel olacağına benim şüphem yok canım. Tecrübeyle sabit :)Tekrar geçmiş olsun.iyi görünüyor şimdiden ama revizyon olduğu için erken konuşmak istemiyorum.zamana ıhtıyaç var bantlar çıkınca değerlendiricem.
Sisliklerlen ugrasiyorum :))) hosbulduk, sen nasilsin canim ?Hoşgeldin. Nerelerdesin? Sesin çıkmıyor. Nasıl oldun?
Telefon acsan daha iyi:)))kizlar, göksel beyden en iyisi nasil randevu alabilirim mail mi yoksa telefondan mi?
karıştırdım göz altına avizehatun birşeyler düşünüyordu:))ben göz altına bişey yaptırmadım revizyon oldum sadece.Bugün sol gözüm morardı ama doğal sürec sabredicez.
decke şişliklerden kastın burnundakiler mi? yüzün geçti değil mi? burnunun durumu nasıl memnun musun?Sisliklerlen ugrasiyorum :))) hosbulduk, sen nasilsin canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?