Burun Estetiği Hasta Yorumları

Avizehatun simdiden burnun hayirli ugurlu olsun :))) hastanedesin simdi sen, misil misil uyuyorsundur, narkozun etkisinden...
nasılsınız kızçeler? bana çarpan kamyonun plakasını alan var mı?
şaka bi yana tamamen ağrısız sızısız uyandım... doğumdan daha kolay oldu orası bir gerçek. ancak bu sabahtan itibaren aşırı şiş ve morum... aslında beklenen bir durumdu. gözaltınaışık dolgusu da yaptı göksel bey ve zaten bunun morartacsğını söylemişti. umarım şişliklerim çabuk iner balon gibiyim suratımın patlamadığına şaşırıyorum... aynaya bakarken korkuyorum... neyse umarım sonuç güzel olacak ve bunlara değecek...

Selam kızlar hersey yolunda revizyon olmasına rağmen morarmadım.şişlikler var sadece tıkalı burun sureci ve kıkırdak alınan yerde hafif ağrı.İnşallah alçı ve bantlardan sonra çok doğal ve güzel bir burunla karşılaşırım.

Çok merak ettim canım yeni halini.

kızlar çok şiştim, göz çevrem tamamen mürdüm rengi, buz koymak bir işe yaramadı yılıp bıraktım... bu gözler bu surat benim değil... bu süreci kolay atlatmanın yolu var mı? nasıl inecek bu kadar ödem... oğlum bana bakıp dili döndüğünce iyileş diyor derdimden ölücem...

Geçmiş olsun canım:) şu an da yaşadığın doğal süreç elbette
Göz altını ne yaptın?

bu günden sonra inmeye başlarsın yavaş yavaş ama aynaya bakma bu sürede edebiliyosan kendini izole et oğlun çok görmesin etkileniyorlar malesef,ama korkma şişlikler inince yine eski yüzün olucak.

Canim gecmis olsun. Burnunu simdiden sevdin mi? Simdiden hissedersin

Canim bende senin gibiydim. Cok sistim ve morardim. Ama o morluk ve sislikler birkac gun daha kalacak yuzunde. Kendini birkac gun izole et. Ben alcimi aldirmaya giderken morluklarin cok az kalmisti. Onlari da fondotenle kapatabilmistim. İyilesmeye baslayinca cok hizli iyilesecek. Arnica diye bir krem vermisti doktor bey bana. Onu uygula. Ama yinede en iyi ihtimalle 4-5 gune gecmeye baslayacak. Sakun moral bozma cunku insan hep oyle kalacagini falan dusunuyor bazen o goruntuden bikip :)

ben göz altına bişey yaptırmadım revizyon oldum sadece.Bugün sol gözüm morardı ama doğal sürec sabredicez.
karıştırdım göz altına avizehatun birşeyler düşünüyordu:))
geçmiş olsun canım,
benim yanaklarım morarmıştı cildim çok hassas,bir arkdaşımın hiç morarma olmamıştı:)
arnica sür,bir haftaya yakın sürdü benim ki
aynen canım doğal süreç
şimdi sabrınız sınanacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…