- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.501
Evet canım aynı gun ameliyat oluyoruz avizehatunla cok heyecanlıyım ama daha aramadılar ameliyat saatini söylemek için ne zaman arıycaklarkias123 avizehatunla aynı gün mü ameliyatın?
akşam ararlar canım ameliyat olunan saate göre arıyorlar,Evet canım aynı gun ameliyat oluyoruz avizehatunla cok heyecanlıyım ama daha aramadılar ameliyat saatini söylemek için ne zaman arıycaklarki
yarın 12 ye doğru ameliyatım hayırlısı inşallah.Dr Bey ameliyat öncesi odaya geliyor dımı.İlk avizhatun giricek sanırım.Yarın hastanede gorusuruz umarım.
Evet canım geliyo hemşiresi yeliz geliyo süreçten bahsediyorlar sonrasında ameliyathaneye inmeden önce sakinleştirici veriyorlar zaten ondan sonrasında gözünü açıyorsun herşey bitmiş veee yüzüne uyumlu güzel bir burun ama biraz sıkı giyinmiş şekilde sana merhaba diyoravizehatun ve as123 ikinizede hayırlı ameliyatlar olsun :) güzel heycanlar bunlar sizlerden haber bekliyoruz bizi merajta bırakmayınyarın 12 ye doğru ameliyatım hayırlısı inşallah.Dr Bey ameliyat öncesi odaya geliyor dımı.İlk avizhatun giricek sanırım.Yarın hastanede gorusuruz umarım.
Herşey çoooook güzel olacak hele ki burnunah evet aynı gün aynı hastane...:) yarın büyük gün kızlarrrr. sırtımı yumruklayın bişe yapın...
en kısa zamanda izlenimlerim ve ameliyat sürecim ile ilgili bilgilendirmek üzere 2senelik bir sürecin sonuna geldim sayılır... yardımlarınız ve desteğiniz için teşekkürler...
Evet canım gelip, seni bilgilendiriyor. Onu görünce sakinleşiyorsun zaten :) Herşey çok güzel olacak inşallah :)yarın 12 ye doğru ameliyatım hayırlısı inşallah.Dr Bey ameliyat öncesi odaya geliyor dımı.İlk avizhatun giricek sanırım.Yarın hastanede gorusuruz umarım.
Günaydın simalmelek. Evet Göksel Bey İstanbul'da. Muayenehanesi Bağdat Caddesinde. Sen neredesin? İlk ameliyatın mı olacak? Fiyatları ile ilgili ofisi arayıp bilgi alabilirsin. Seni yanıltmak istemem ama en son 8000 TL idi ilk ameliyatlar diye hatırlıyorum. burada forumda öyle yazıyordu.Kızlar merhaba,Göksel bey nerede İstanbul'da mı ?? Bana fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz?? Bu takıntıdan kurtulmak ıstiyorum artık
Ben olsam merak eder diğer odadaki arkadaşımı görmeye giderdim :)Herşey çoooook güzel olacak hele ki burnun
ben de,düşünsene senle benim aynı gün ameliyat olduğumuzu:)))Ben olsam merak eder diğer odadaki arkadaşımı görmeye giderdim :)
revizyon olacaksan fiat daha farklı oluyor ama en iyisi muaynaneden bilgi alman canımKızlar merhaba,Göksel bey nerede İstanbul'da mı ?? Bana fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz?? Bu takıntıdan kurtulmak ıstiyorum artık
avizehatun oldu mu canımKızlar hala bekliyorum çok stresliyim.bi ana önce olsam hayırlısıyla
Zaten hemen onu dusundum de yazdim sana :))ben de,düşünsene senle benim aynı gün ameliyat olduğumuzu:)))
Kizlardan ses yok :)avizehatun oldu mu canım
heycanlı olman çok normal ya
bak aklıma geldi
ben de çok heycanlıydım
burnum nasıl olacak yüzüme yakışacak mı
hiç ameliyatı düşünmüyordum :)
ama inan herşey çok rahat olacak ve sonuç seni çok mutlu edecek
:)
Uyyyyyyy canim... Cok mutlu olursun insallah ...yarın 12 ye doğru ameliyatım hayırlısı inşallah.Dr Bey ameliyat öncesi odaya geliyor dımı.İlk avizhatun giricek sanırım.Yarın hastanede gorusuruz umarım.
Ben burdayimmmmmmmmm:)))Kizlardan ses yok :)
Avizehatun simdiden burnun hayirli ugurlu olsun :))) hastanedesin simdi sen, misil misil uyuyorsundur, narkozun etkisinden...ah evet aynı gün aynı hastane...:) yarın büyük gün kızlarrrr. sırtımı yumruklayın bişe yapın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?