Burun Estetiği Hasta Yorumları

yarın 12 ye doğru ameliyatım hayırlısı inşallah.Dr Bey ameliyat öncesi odaya geliyor dımı.İlk avizhatun giricek sanırım.Yarın hastanede gorusuruz umarım.

yarın 12 ye doğru ameliyatım hayırlısı inşallah.Dr Bey ameliyat öncesi odaya geliyor dımı.İlk avizhatun giricek sanırım.Yarın hastanede gorusuruz umarım.

en kısa zamanda izlenimlerim ve ameliyat sürecim ile ilgili bilgilendirmek üzere 2senelik bir sürecin sonuna geldim sayılır... yardımlarınız ve desteğiniz için teşekkürler...

Evet canım geliyo hemşiresi yeliz geliyo süreçten bahsediyorlar sonrasında ameliyathaneye inmeden önce sakinleştirici veriyorlar zaten ondan sonrasında gözünü açıyorsun herşey bitmiş veee yüzüne uyumlu güzel bir burun ama biraz sıkı giyinmiş şekilde sana merhaba diyoravizehatun ve as123 ikinizede hayırlı ameliyatlar olsun :) güzel heycanlar bunlar sizlerden haber bekliyoruz bizi merajta bırakmayın
Allaha emanet olun

Kızlar merhaba,Göksel bey nerede İstanbul'da mı ?? Bana fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz?? Bu takıntıdan kurtulmak ıstiyorum artık

en kısa zamanda izlenimlerim ve ameliyat sürecim ile ilgili bilgilendirmek üzere 2senelik bir sürecin sonuna geldim sayılır... yardımlarınız ve desteğiniz için teşekkürler...

Canım şimdiden geçmiş olsun. Herşeyin çok güzel olacağına şüphe yok. Güzel haberlerini bekliyoruz. :)

Evet canım gelip, seni bilgilendiriyor. Onu görünce sakinleşiyorsun zaten :) Herşey çok güzel olacak inşallah :)

Kızlar merhaba,Göksel bey nerede İstanbul'da mı ?? Bana fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz?? Bu takıntıdan kurtulmak ıstiyorum artık
Günaydın simalmelek. Evet Göksel Bey İstanbul'da. Muayenehanesi Bağdat Caddesinde. Sen neredesin? İlk ameliyatın mı olacak? Fiyatları ile ilgili ofisi arayıp bilgi alabilirsin. Seni yanıltmak istemem ama en son 8000 TL idi ilk ameliyatlar diye hatırlıyorum. burada forumda öyle yazıyordu.

Kızlar hala bekliyorum çok stresliyim.bi ana önce olsam hayırlısıyla
avizehatun oldu mu canım
heycanlı olman çok normal ya
bak aklıma geldi
ben de çok heycanlıydım
burnum nasıl olacak yüzüme yakışacak mı
hiç ameliyatı düşünmüyordum :)
ama inan herşey çok rahat olacak ve sonuç seni çok mutlu edecek
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…