- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.481
canım hani ben göz altı dolgusu yaptırmıştım ya gene düşünüyorum aslındaGoz cevresi ile ilgili Goksel bey ile konustunmu canim? O ne diyor?
Dikis gevsemesini ilk defa duyuyorum canim. Nasil birsey o bilemedim inan.
Sen kime olmuştun canımbende bilmiyorum bidahaki kontrolde sorucam. gerci sorsam nolucak olan olmus...hatanin ne oldugunun bi onemi yok artik..ama sag tarafin ic kismi sivilce gibi sis..bi ariza var orda belli
Sen kime olmuştun canım
belki iltihap kapmıştır orası
tesekkur ederim iyi dileklerin için... aynı dilekleri senin için ben de diliyorum...bilmiyorum oyle soyledi dikisler gevsemis dedi..seninde sansin bol olsun umarim hersey hayal ettiinden bile guzel olur bugun asure ayinin baslangici bugece edilen dualar kabul olurmus.hersey umdugundan guzel olsun goksel bey cok iyi bi doktor eminim guzel olucak..bende bidaha revizyon olursam ona olmayi dusunuyorum.umarim gerek kalmaz
yarın konuşucam, randevum esnasında yüzyüze konuşmak en iyisi giibi geldi... bakalım eşimi neye ikna edebilirim... estetiğe karşı bir insanı burun ameliyatına güç bela razı etmişken şansımı zorlamaya çekiniyorum biraz... belki botoxa razı gelir daha uygun hem...Goz cevresi ile ilgili Goksel bey ile konustunmu canim? O ne diyor?
kremin adı nemiş ki acep? merak kediyi öldürse de bize iyi geliyor...iltihap gibi deil ece abla.sivilce gibi derken sivilce kadar sertlik kabariklik var orda.kesilen yerim iltihaplandi ama suan.umarim kesi izi kalmaz.sen bi krem onermistin deckeyle bulustumuzda.kullanma zamani gecti diye almadim kremi 2,5 ay oldu simdiden sonra onu kullansam bi faydasi olurmu acaba ? bi deniyim bakiyim.
kremin adı nemiş ki acep? merak kediyi öldürse de bize iyi geliyor...
Evet o krem çok iyi kuzum göğüs estetiğinde dr verdi meğersem tüm estetik operasyonlarda bu kullanılıyormuşkelo-cote jel burun diye bi krem bende ecemaliden ogrendim
Ona bi ben vakit ayıramadımcanım hani ben göz altı dolgusu yaptırmıştım ya gene düşünüyorum aslında
Son 2 gün... bir müddet sonra eski resimlerine bakıp, eski halini hatırlayacağını ve resimlerine baktığında niçin daha önce yaptırmamışım ben bu ameliyatı diyeceğine çok eminim. hatta duyar gibiyim :)Kızlar geri sayım başladı benim için dua edin lütfen.Ameliyatım Cuma günü çok ama çok heyecenlıyım.Hayırlısı olsun inşallah
yarın konuşucam, randevum esnasında yüzyüze konuşmak en iyisi giibi geldi... bakalım eşimi neye ikna edebilirim... estetiğe karşı bir insanı burun ameliyatına güç bela razı etmişken şansımı zorlamaya çekiniyorum biraz... belki botoxa razı gelir daha uygun hem...
Neymiş o krem yahu. ben birşey kullanmadım. terramicyn gibi birşey kullandım. o da dikişleri yumuşatmak için ama iz kalmadı gibi birşey.iltihap gibi deil ece abla.sivilce gibi derken sivilce kadar sertlik kabariklik var orda.kesilen yerim iltihaplandi ama suan.umarim kesi izi kalmaz.sen bi krem onermistin deckeyle bulustumuzda.kullanma zamani gecti diye almadim kremi 2,5 ay oldu simdiden sonra onu kullansam bi faydasi olurmu acaba ? bi deniyim bakiyim.
İnşallah canım benimki revizyon olucak ilk ameliyatımı olduktan sonra çok pişmanlık yaşadım umarım o kötü günleri geride bırakırım.Son 2 gün... bir müddet sonra eski resimlerine bakıp, eski halini hatırlayacağını ve resimlerine baktığında niçin daha önce yaptırmamışım ben bu ameliyatı diyeceğine çok eminim. hatta duyar gibiyim :)
ben de kullanmamıştım göğüs için kullandım canım :)Neymiş o krem yahu. ben birşey kullanmadım. terramicyn gibi birşey kullandım. o da dikişleri yumuşatmak için ama iz kalmadı gibi birşey.
Neymiş o krem yahu. ben birşey kullanmadım. terramicyn gibi birşey kullandım. o da dikişleri yumuşatmak için ama iz kalmadı gibi birşey.
Ben şimdi gene düşünüyorumOna bi ben vakit ayıramadım
as123 avizehatunla aynı gün mü ameliyatın?Kızlar geri sayım başladı benim için dua edin lütfen.Ameliyatım Cuma günü çok ama çok heyecenlıyım.Hayırlısı olsun inşallah
ah evet aynı gün aynı hastane...:) yarın büyük gün kızlarrrr. sırtımı yumruklayın bişe yapın...as123 avizehatunla aynı gün mü ameliyatın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?