Burun Estetiği Hasta Yorumları

Kızlar geri sayım başladı benim için dua edin lütfen.Ameliyatım Cuma günü çok ama çok heyecenlıyım.Hayırlısı olsun inşallah

Sen kime olmuştun canım
belki iltihap kapmıştır orası

iltihap gibi deil ece abla.sivilce gibi derken sivilce kadar sertlik kabariklik var orda.kesilen yerim iltihaplandi ama suan.umarim kesi izi kalmaz.sen bi krem onermistin deckeyle bulustumuzda.kullanma zamani gecti diye almadim kremi 2,5 ay oldu simdiden sonra onu kullansam bi faydasi olurmu acaba ? bi deniyim bakiyim.

tesekkur ederim iyi dileklerin için... aynı dilekleri senin için ben de diliyorum...

Goz cevresi ile ilgili Goksel bey ile konustunmu canim? O ne diyor?
yarın konuşucam, randevum esnasında yüzyüze konuşmak en iyisi giibi geldi... bakalım eşimi neye ikna edebilirim... estetiğe karşı bir insanı burun ameliyatına güç bela razı etmişken şansımı zorlamaya çekiniyorum biraz... belki botoxa razı gelir daha uygun hem...

kremin adı nemiş ki acep? merak kediyi öldürse de bize iyi geliyor...

Kızlar geri sayım başladı benim için dua edin lütfen.Ameliyatım Cuma günü çok ama çok heyecenlıyım.Hayırlısı olsun inşallah
Son 2 gün... bir müddet sonra eski resimlerine bakıp, eski halini hatırlayacağını ve resimlerine baktığında niçin daha önce yaptırmamışım ben bu ameliyatı diyeceğine çok eminim. hatta duyar gibiyim :)

bu işlemleri kendisine söylemene gerek yokki. zaten burun ameliyatı olacağın için onun yapılıp, yapılmadığını anlamaz bile :))

Neymiş o krem yahu. ben birşey kullanmadım. terramicyn gibi birşey kullandım. o da dikişleri yumuşatmak için ama iz kalmadı gibi birşey.

İnşallah canım benimki revizyon olucak ilk ameliyatımı olduktan sonra çok pişmanlık yaşadım umarım o kötü günleri geride bırakırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…