- 21 Şubat 2013
- 137
- 39
- 73
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.541
sabırlı olurum sanıyordum ama bu kadar berbat görüneceğimi tahmin etmemiştim. her sabah ayrı bi tip uyanıyorum. morluklarım çok hafifledi neredeyse bitecek. fakat yüzümdeki ödem aşırı derecede fazla görünüyor yer değiştiriyor ama gitmiyor...karıştırdım göz altına avizehatun birşeyler düşünüyordu:))
geçmiş olsun canım,
benim yanaklarım morarmıştı cildim çok hassas,bir arkdaşımın hiç morarma olmamıştı:)
arnica sür,bir haftaya yakın sürdü benim ki
aynen canım doğal süreç
şimdi sabrınız sınanacak:))
ama daha çok yeni 2 gün oldu şişliğin ya da morluğun hemen gitmesini bekleme canımsabırlı olurum sanıyordum ama bu kadar berbat görüneceğimi tahmin etmemiştim. her sabah ayrı bi tip uyanıyorum. morluklarım çok hafifledi neredeyse bitecek. fakat yüzümdeki ödem aşırı derecede fazla görünüyor yer değiştiriyor ama gitmiyor...
Canim, yüzdede Ödem vardir elbet biz görmüyoruz, sonucata kikirdak eklendi bize Ve yüzümüz, burnumuz kabul etme asamasinda... Burnumun bir tarafi Cok kizardi, Yani kücük bir enfektion olustu... Böylece burunum sisti tabi... Göksel beyle yazistim, merak edilcek bisey yok dedi, burnunun güzeliyle ben sorumluyum yazdi... Beni ilk ameliyat eden Dayim bile bu kadar ilgilenmedi... Biz dogru doktoru sectik...emin olun...decke şişliklerden kastın burnundakiler mi? yüzün geçti değil mi? burnunun durumu nasıl memnun musun?
.çok doğru söylüyorsun decke,göksel beyi bence diğer dr lardan ayıran en önemli özelliği yakından ilgilenmesi ..Canim, yüzdede Ödem vardir elbet biz görmüyoruz, sonucata kikirdak eklendi bize Ve yüzümüz, burnumuz kabul etme asamasinda... Burnumun bir tarafi Cok kizardi, Yani kücük bir enfektion olustu... Böylece burunum sisti tabi... Göksel beyle yazistim, merak edilcek bisey yok dedi, burnunun güzeliyle ben sorumluyum yazdi... Beni ilk ameliyat eden Dayim bile bu kadar ilgilenmedi... Biz dogru doktoru sectik...emin olun...
şu en zor aşamada benim de en büyük tesellim Göksel BEy gibi güvenebileceğim bir doktor seçmiş olmam. neticede burun zor bir süreç ve doktora güvenmek ilk şart yoksa insan aklını kaçırabilir.Canim, yüzdede Ödem vardir elbet biz görmüyoruz, sonucata kikirdak eklendi bize Ve yüzümüz, burnumuz kabul etme asamasinda... Burnumun bir tarafi Cok kizardi, Yani kücük bir enfektion olustu... Böylece burunum sisti tabi... Göksel beyle yazistim, merak edilcek bisey yok dedi, burnunun güzeliyle ben sorumluyum yazdi... Beni ilk ameliyat eden Dayim bile bu kadar ilgilenmedi... Biz dogru doktoru sectik...emin olun...
Iyiyim cnm. Sagol. Fotograf ne zaman yukleyeceksin :)Sisliklerlen ugrasiyorum :))) hosbulduk, sen nasilsin canim ?
Onumuzdeki hafta daha duzelmis olacak canim yuzun. Sabir biraz. Ilk haft aynaya fazla bakmamak en iyisi :)şu en zor aşamada benim de en büyük tesellim Göksel BEy gibi güvenebileceğim bir doktor seçmiş olmam. neticede burun zor bir süreç ve doktora güvenmek ilk şart yoksa insan aklını kaçırabilir.
Tamponlarin ne zaman alinacak?Selam kızlar ben de tüm bu zor süreçleri 2. kez yaşıyorum ve umarım değer diyorum şişlikler çeneme indi eşim kayıp balık memo olmuşsun diyor ama bunların geçici olduğunu biliuorum sonuç önemli benim için.Bir de şu tamponlardan kurtulmak istiyorum artık.
Hahaha. Nemo benzetmedi cok iyi. Ben de ona benzemistim :))) hepsinin gecici oldugunu bilmem guzel. Tampon alindiktan sonra daha da rahatlayacaksinSelam kızlar ben de tüm bu zor süreçleri 2. kez yaşıyorum ve umarım değer diyorum şişlikler çeneme indi eşim kayıp balık memo olmuşsun diyor ama bunların geçici olduğunu biliuorum sonuç önemli benim için.Bir de şu tamponlardan kurtulmak istiyorum artık.
Kesunlikle dogru. Goksel bey dogru secim. Her zaman destegini goreceksin. Guven duygusunu hissedeceksin. Bu harika bir duyguCanim, yüzdede Ödem vardir elbet biz görmüyoruz, sonucata kikirdak eklendi bize Ve yüzümüz, burnumuz kabul etme asamasinda... Burnumun bir tarafi Cok kizardi, Yani kücük bir enfektion olustu... Böylece burunum sisti tabi... Göksel beyle yazistim, merak edilcek bisey yok dedi, burnunun güzeliyle ben sorumluyum yazdi... Beni ilk ameliyat eden Dayim bile bu kadar ilgilenmedi... Biz dogru doktoru sectik...emin olun...
peki, cok tesekkür ederimTelefon acsan daha iyi:)))
Canım inşallah bugün alınacak ben de rahat bir nefes alırım gerçi ödemleniyor içi ama tamponlardan daha iyidir.Kesunlikle dogru. Goksel bey dogru secim. Her zaman destegini goreceksin. Guven duygusunu hissedeceksin. Bu harika bir duygu
sen revizyon olmadın değil mi canım?Canım inşallah bugün alınacak ben de rahat bir nefes alırım gerçi ödemleniyor içi ama tamponlardan daha iyidir.
canım revizyon oldum ben ve bugün alınmadı cuma alınıcakmış.Olsun ne yapalım sonuç iyi olsun da bekleriz,avizehatunun da cuma alınacakmış.sen revizyon olmadın değil mi canım?
benim tamponlarım revizyon olduğundan biraz daha sonra çıkartılmıştı,
şanslısın canımcım:)
Sizin süreçler hep beraber işleyecek :)canım revizyon oldum ben ve bugün alınmadı cuma alınıcakmış.Olsun ne yapalım sonuç iyi olsun da bekleriz,avizehatunun da cuma alınacakmış.
avizede mi revizyon oldu?canım revizyon oldum ben ve bugün alınmadı cuma alınıcakmış.Olsun ne yapalım sonuç iyi olsun da bekleriz,avizehatunun da cuma alınacakmış.
avizehatun ilk ama ona da cuma demiş dr bey şişlikler insin, içimize sinsin yayınlarız inşallah resim.avizede mi revizyon oldu?
Göksel bey ne zaman derse o zaman:) sonuç evet sizler için güzel olur inş:)
resim mutlaka yayınlayın merak ediyorum efendim:)
evet evet biz omuz omuza yürüyoruz... cumaya kadar yeni bir bekleme sürecindeyiz. endişeli halimi atlattım, dün GÖksel Bey'i görmek bana çok iyi geldi belki de ondan, kendisi doğal antidepresan, keşke her doktor öyle olsa...Sizin süreçler hep beraber işleyecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?