Burun Estetiği Hasta Yorumları

sabırlı olurum sanıyordum ama bu kadar berbat görüneceğimi tahmin etmemiştim. her sabah ayrı bi tip uyanıyorum. morluklarım çok hafifledi neredeyse bitecek. fakat yüzümdeki ödem aşırı derecede fazla görünüyor yer değiştiriyor ama gitmiyor...

ama daha çok yeni 2 gün oldu şişliğin ya da morluğun hemen gitmesini bekleme canım
beni görseydiniz off yani hem şiş hem morluk vardı.cildim çok hassas,kimin morluğu ve şişliği kalıcı olarak kalmış ki:)
herşeye değecek inan,
yüzün kendine gelsin göreceksin:)

decke şişliklerden kastın burnundakiler mi? yüzün geçti değil mi? burnunun durumu nasıl memnun musun?
Canim, yüzdede Ödem vardir elbet biz görmüyoruz, sonucata kikirdak eklendi bize Ve yüzümüz, burnumuz kabul etme asamasinda... Burnumun bir tarafi Cok kizardi, Yani kücük bir enfektion olustu... Böylece burunum sisti tabi... Göksel beyle yazistim, merak edilcek bisey yok dedi, burnunun güzeliyle ben sorumluyum yazdi... Beni ilk ameliyat eden Dayim bile bu kadar ilgilenmedi... Biz dogru doktoru sectik...emin olun...

.çok doğru söylüyorsun decke,göksel beyi bence diğer dr lardan ayıran en önemli özelliği yakından ilgilenmesi ..
bu çok önemli..

şu en zor aşamada benim de en büyük tesellim Göksel BEy gibi güvenebileceğim bir doktor seçmiş olmam. neticede burun zor bir süreç ve doktora güvenmek ilk şart yoksa insan aklını kaçırabilir.

Selam kızlar ben de tüm bu zor süreçleri 2. kez yaşıyorum ve umarım değer diyorum şişlikler çeneme indi eşim kayıp balık memo olmuşsun diyor ama bunların geçici olduğunu biliuorum sonuç önemli benim için.Bir de şu tamponlardan kurtulmak istiyorum artık.

şu en zor aşamada benim de en büyük tesellim Göksel BEy gibi güvenebileceğim bir doktor seçmiş olmam. neticede burun zor bir süreç ve doktora güvenmek ilk şart yoksa insan aklını kaçırabilir.
Onumuzdeki hafta daha duzelmis olacak canim yuzun. Sabir biraz. Ilk haft aynaya fazla bakmamak en iyisi :)

Tamponlarin ne zaman alinacak?

Hahaha. Nemo benzetmedi cok iyi. Ben de ona benzemistim :))) hepsinin gecici oldugunu bilmem guzel. Tampon alindiktan sonra daha da rahatlayacaksin

Kesunlikle dogru. Goksel bey dogru secim. Her zaman destegini goreceksin. Guven duygusunu hissedeceksin. Bu harika bir duygu

Canım inşallah bugün alınacak ben de rahat bir nefes alırım gerçi ödemleniyor içi ama tamponlardan daha iyidir.
sen revizyon olmadın değil mi canım?
benim tamponlarım revizyon olduğundan biraz daha sonra çıkartılmıştı,
şanslısın canımcım:)

sen revizyon olmadın değil mi canım?
benim tamponlarım revizyon olduğundan biraz daha sonra çıkartılmıştı,
şanslısın canımcım:)
canım revizyon oldum ben ve bugün alınmadı cuma alınıcakmış.Olsun ne yapalım sonuç iyi olsun da bekleriz,avizehatunun da cuma alınacakmış.

canım revizyon oldum ben ve bugün alınmadı cuma alınıcakmış.Olsun ne yapalım sonuç iyi olsun da bekleriz,avizehatunun da cuma alınacakmış.
avizede mi revizyon oldu?
Göksel bey ne zaman derse o zaman:) sonuç evet sizler için güzel olur inş:)
resim mutlaka yayınlayın merak ediyorum efendim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…