Burun Estetiği Hasta Yorumları

bence de ....git diğer hasta sonuçlarına da bak bence. zaten senin ne istediğini değil sana uygun olanı yapmalı ki istediğin sonucu al... A. Göksel bu konuda kaliteli
Herkesin yüzüne yakışan burun yapmak konusunda gerçekten çok başarılı burnu yüzden bağımsız tasarlamıyor. Hiçbir hastasının burnu birbirine benzemiyor

Ya çok kararsız kaldım kızlar tek derdim ameliya olduğu belli olmaması muayene ücretli mi peki gerçi parasinda değilim burnum iyi olsun bana yeter

Ya çok kararsız kaldım kızlar tek derdim ameliya olduğu belli olmaması muayene ücretli mi peki gerçi parasinda değilim burnum iyi olsun bana yeter
Canım muayene ücretli. Öngörüşme yaparsan sanıyorum ücret ödemiyorsun. ancak zaten gittiğnide muayene olmak isteyeceksin. Bu aşamada zaten parayı düşünme çünkü senin mutluluğundan önemli değil. Ben Göksel beyin burun + çene ameliyatı olan hastalarındanım. Ona muayeneye gidene kadar yüzümde güzelliğimi etkileyen tek etkenin burnum olduğunu sanıyordum. Kendisi bana burun ile birlikte çene ameliyatı da olmamı önerdi ve aynı operasyonda her ikisini de gerçekleştirdi. Üstelik çenemin kemiğine dokunmadan sadece bir parça koyarak, yani küçük bir dokunuşla yüzümü güzelleştirdi. Ben kendisinin doğal görünümlü sonuçlarından biri olduğuma inanıyorum. albümlerimden resimlerime bakabilirsin. Kendisi ile görüşmeni öneririm. Doğal burunda kesinlikle Göksel bey ilk sırada bana göre...

slm canım,ameliyat olduğun belli olmasın istiyorsan,doğal yüzüne uyumlu bir burun istiyorsan o zaman doğru adrestesin,
göksel beyin yapmış olduğu her burun birbirinden farklıdır,aynen yaradılışta olduğu gibi:)
muayne ücretli.
sadece ön görüşme ise ücret almıyor dr bey,

Teşekkür ederim kızlar ilgilendiğiniz için dediğim gibi parasinda değilim göksel bey ameliyattan önce burun şekli için tasarım yapılıyor mu birde kendisi de kalkık yapay gibi duran burunları tasvip etmiyor demi

rica ederiz canım,evet yapıyor tasarım,asla kızak şekilli kalkık burun yapmıyor:)
resimlerime bakabilirsin canım

Sen oyle burun istiyorum diye tutturursan ben oyle yapamam der. O derece yuze yakisan dogal burun taraftaridir. Bir kere gorus zaten baska dr.lara gitmek bile istemeyeceksin. Cunku ben bi goruseyim dedim cikista ameliyat tarihi aliyordum.

Sen oyle burun istiyorum diye tutturursan ben oyle yapamam der. O derece yuze yakisan dogal burun taraftaridir. Bir kere gorus zaten baska dr.lara gitmek bile istemeyeceksin. Cunku ben bi goruseyim dedim cikista ameliyat tarihi aliyordum.
çok doğru söylüyorsun canımcım
ya senin burnuşun nasıl?
göz altına ne yaptırdın merak ediyorum

çok doğru söylüyorsun canımcım
ya senin burnuşun nasıl?
göz altına ne yaptırdın merak ediyorum
Burnumu cok begeniyorum su an sislikler inince sekli cok degisir mi bilmiyorum ama bakmalara doyamiyorum burnuma. Tam yuzume ruhuma gore.... gozaltina isik dolgusu yaptik kendi yagimdan... kaynak cok ya kullanalim dedik ahaha.... guzel olacak biliyorum... sislerim bi inse...

Ben yorumlarınızdan etkilenip bu cumartesi muayene olacam ama benim burun köküm çok yukarıda olumsuz bir durum olurmu

çok sevindim canım mutlu olmana,
göz altına bende istiyorum ışınlı dolgu kendi yağımdan,bakalım
maşallah diyelim nazar değmesin canım
şişlikler indiğinde resmi sabırsızlıkla bekliyoruz:)

Ben yorumlarınızdan etkilenip bu cumartesi muayene olacam ama benim burun köküm çok yukarıda olumsuz bir durum olurmu
canım benim göksel bey ne zor burunlarla uğraşıyor ben doktor değilim ama doktorumuza çok güveniyorum:)
sen merak etme,
muayne ol sonrasında anlarsın ne demek istediğimizi:))

canım benim göksel bey ne zor burunlarla uğraşıyor ben doktor değilim ama doktorumuza çok güveniyorum:)
sen merak etme,
muayne ol sonrasında anlarsın ne demek istediğimizi:))
İnşallah. Canım güzel geçer görüşmem cumartesi için çok heyecanlıyım

İnşallah. Canım güzel geçer görüşmem cumartesi için çok heyecanlıyım
heycanlı olmakta çok haklısın canım
estetiğe karar vermek başlı başına heycan demek zaten:))
ben hem burun hem de göğüs estetiği yaşadığımdan tecrübeliyim heycan konusunda
bunlar tatlı heycanlar:)

Teşekkürler canım yorumların umut veriyor bana valla benim burnum zor biraz ama göksel bey iyi yaparsa paramı sonuna kadar helal ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…