- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Daha hala farketmedilmeyecek kadar şiştir burnun. 6 aydan sonra çok daha güzel olacaktır. Benim 1 yıl oldu. ara ara çektiğim resimlerime bakınca süreci daha iyi takip ediyorum. Gerçi benim bir de çene ameliyatım vardı tabii :))
Ben 2 hafta sonra yapmaya başlamıştım makyaja.
Benimde çenemde düzeltme var hiç pişman olmadım yada hiç korkmadım sadece araştırdım nasıl yapılıyor nasıl duruyor yaptıran var mı diye ama iyiki yapılmış çok basit bir işlem unutuyorsunuz hemenbana da çene tavsiye etmişti, cesaret edemedim.
Ben 2 hafta sonra yapmaya başlamıştım makyaja.
Simdi bir sure alci icinde kaldi hava almadi islem gordu bu nedenle kasinti olabilir cok fazla ise dr bey e danisabilirsiniz bepanthen krem beyaz renkte hos kokulu tonik olarak eger hassas bir cildiniz var ise gulsuyu ile temizledikten sonra kremi surebilirsiniz
abdulkadir beye yakın zamanda ameliyat olanlar ne kadara mal oldugunu söyleyebilirler mi, 7000-8000 oldugu dogru mu ücretin? yoksa esneyebiliyor mu bu sayılar.
tamam. peki ilk görüşme ücretli miydi, ya da bu ilk görüşme dedigimiz şey de burun muayenesi oluyor mu?( birkaç doktora gittim, bazıları sadece sözle telkinde bulundu bazıları da burun muayenesini yaptı. ver her iki kesimde ücret almadı.
kısaca; muayene ve görüşme/fikir alma farklı şeyler mi?=) )
ben fazla duymadım bu doktoru braz pahalıymıs ayrıca da
Merhaba Damla.
ben geçen yıl araştırmıştım fiyatları. Daha uygun fiyata yapanlar da var ama açıkçası güvenemedim. iyi ki de Göksel beye ameliyat olmuşum. aradaki fark en fazla 1000 TL'dir ama sonuç fazlasıyla değiyor. Eğer başarısız bir sonuç olursa revizyon ameliyatları hem daha pahalı hem de iki kere zahmet çekmiş olursun. bence güzelliğin için çok fazla takılma fiyata. Ben ameliyat öncesi şöyle düşünmüştüm. Bir telefona 2000 TL veriyoruz yeri geldiğinde. kendimize niçin harcamayalım ki :)
ama tabiiki tercih senin :)
şimdi siz burun estetiği için referanslı olarak Abdülkadir Göksel İle görüşme ayarlayın,benim referansımla gidin ( ecehan bazlar )
muayne ediyor Göksel Bey,aynı zamanda sizin ne istediğinizi neden rahatsızlık duydugunuzu vs soruyor.Her anlamda detaylı bir görüşme oluyor:)
Kızlar, az çok fotoğrafları görüyosunuz forumda, sizce Abdülkadir bey Muhammet beyle karşılaştırınca nası burunla yapıyor? Kalkıklık vs. ? İyi kötü demiyorum da, nasıl neyi farklı sizce?
Sanırım en son ameliyat olanlardan biriyim :) benim ameliyatımızda 7000 tl yaptı , ama riske atmamak lazım tabiki çokta abartmamak lazım aslında doğru doktoru bulduğundan eminsen maddiyatı çokta düşünmemek lazım,benim araştırmalarıma göre revizyon hem maddi hem manevi yoruyor insanı.
bence Göksel Bey standart burunlar yapmıyor,Göksel bey e ameliyat olmuş hastaların resimlerine baktığında herkesin burnu farklı ,yaptıran kişinin yüzüne yakışan burunlar yapıyor Göksel Bey,bir metre öteden belli olan burunlar yapmıyor.onun için burnun yüze ve diğer yüzdeki göz ,kaş dudak alına olan orantısı önemli.
Ben Diğer doktorların yapmış olduğu burunlara baktığımda hepsi aynı.yani bana bir burun göster direk kmin yaptığını söyleyebilecek durumdayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?