Burun Estetiği Hasta Yorumları

bana da çene tavsiye etmişti, cesaret edemedim.

Siz kuaföre nezaman gidebildiniz Kaş için yada saç için, saç boyatmakta sorun olurmu

abdulkadir beye yakın zamanda ameliyat olanlar ne kadara mal oldugunu söyleyebilirler mi, 7000-8000 oldugu dogru mu ücretin? yoksa esneyebiliyor mu bu sayılar.

abdulkadir beye yakın zamanda ameliyat olanlar ne kadara mal oldugunu söyleyebilirler mi, 7000-8000 oldugu dogru mu ücretin? yoksa esneyebiliyor mu bu sayılar.

aslında en iyi fiatı size Abdülkadir Göksel verir,ben geçen sene revizyon oldum kendisine,bana 7000 tl ye mal olmuştu,çünkü benimkisi revizyondu ,siz doktor bey in asistanından randevu alıp görüşmeye giderseniz daha net olur.çünkü doktor bey in burnunuzu vs görmesi gerek.

tamam. peki ilk görüşme ücretli miydi, ya da bu ilk görüşme dedigimiz şey de burun muayenesi oluyor mu?( birkaç doktora gittim, bazıları sadece sözle telkinde bulundu bazıları da burun muayenesini yaptı. ver her iki kesimde ücret almadı.
kısaca; muayene ve görüşme/fikir alma farklı şeyler mi?=) )

şimdi siz burun estetiği için referanslı olarak Abdülkadir Göksel İle görüşme ayarlayın,benim referansımla gidin ( ecehan bazlar )
muayne ediyor Göksel Bey,aynı zamanda sizin ne istediğinizi neden rahatsızlık duydugunuzu vs soruyor.Her anlamda detaylı bir görüşme oluyor:)

ben fazla duymadım bu doktoru braz pahalıymıs ayrıca da

çok fazla doktor var,belki duymamanız normal sayılabilir,ama işinde iyi biri,hem yüz plastik cerrahisi eğitimi almış hem de kbb uzmanı
ben ilk estetiğimi olmadan önce kendisiyle ilgili iyi duyumlar almıştım ancak fiatı o dönemde bana da biraz yüksek gelmişti fiatı daha ortalamanın altında olan bir doktora oldum.Ancak sonuçhüsran oldu.Ne deviasyonumu aldı ne de burnum istediğim gibioldu.2 ayda çökme başladı gövde de.Bu nedenle eğer burun estetiği olmak istiyorsanız fiat konusundan ziyade doktorun işinde iyi olması ve elindeki referanslarını incelemenizi tavsiye edebilirim,
yoksa astarı yüzünden pahalı olabiliyor:)

Merhaba Damla.
ben geçen yıl araştırmıştım fiyatları. Daha uygun fiyata yapanlar da var ama açıkçası güvenemedim. iyi ki de Göksel beye ameliyat olmuşum. aradaki fark en fazla 1000 TL'dir ama sonuç fazlasıyla değiyor. Eğer başarısız bir sonuç olursa revizyon ameliyatları hem daha pahalı hem de iki kere zahmet çekmiş olursun. bence güzelliğin için çok fazla takılma fiyata. Ben ameliyat öncesi şöyle düşünmüştüm. Bir telefona 2000 TL veriyoruz yeri geldiğinde. kendimize niçin harcamayalım ki :)
ama tabiiki tercih senin :)

çok gerçekci bir yaklaşım:)

Ameliyattan önce 3-4kez Göksel Bey'le görüşmeye gittim, bu arada muayenehanesinde istemeden de olsa gözlem yapmış oldum, şikayetçi olan bir tane hastaya rastlamadığım gibi doğal olmayan, estetik olduğu belli olan bir burun görmedim. O yüzden fiyat da önemli ama önce sağlık, bunu unutmamak gerek.

bu arada göksel bey yurt dışında konferansta bilginiz olsun,

Kızlar, az çok fotoğrafları görüyosunuz forumda, sizce Abdülkadir bey Muhammet beyle karşılaştırınca nası burunla yapıyor? Kalkıklık vs. ? İyi kötü demiyorum da, nasıl neyi farklı sizce?

Kızlar, az çok fotoğrafları görüyosunuz forumda, sizce Abdülkadir bey Muhammet beyle karşılaştırınca nası burunla yapıyor? Kalkıklık vs. ? İyi kötü demiyorum da, nasıl neyi farklı sizce?

bence Göksel Bey standart burunlar yapmıyor,Göksel bey e ameliyat olmuş hastaların resimlerine baktığında herkesin burnu farklı ,yaptıran kişinin yüzüne yakışan burunlar yapıyor Göksel Bey,bir metre öteden belli olan burunlar yapmıyor.onun için burnun yüze ve diğer yüzdeki göz ,kaş dudak alına olan orantısı önemli.
Ben Diğer doktorların yapmış olduğu burunlara baktığımda hepsi aynı.yani bana bir burun göster direk kmin yaptığını söyleyebilecek durumdayım:)

Sanırım en son ameliyat olanlardan biriyim :) benim ameliyatımızda 7000 tl yaptı , ama riske atmamak lazım tabiki çokta abartmamak lazım aslında doğru doktoru bulduğundan eminsen maddiyatı çokta düşünmemek lazım,benim araştırmalarıma göre revizyon hem maddi hem manevi yoruyor insanı.

evet çok haklısın,ben revizyon olmuş biri olarak hem manevi hem maddi yoruldum ama sonuçtan çok memnunum,iyi ki göksel beye oldum

hadi yav.. peki tevfik sözen için de aynı şeyi düşünüyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…