- Konu Sahibi EstetikEditor
-
bence Göksel Bey standart burunlar yapmıyor,Göksel bey e ameliyat olmuş hastaların resimlerine baktığında herkesin burnu farklı ,yaptıran kişinin yüzüne yakışan burunlar yapıyor Göksel Bey,bir metre öteden belli olan burunlar yapmıyor.onun için burnun yüze ve diğer yüzdeki göz ,kaş dudak alına olan orantısı önemli.
Ben Diğer doktorların yapmış olduğu burunlara baktığımda hepsi aynı.yani bana bir burun göster direk kmin yaptığını söyleyebilecek durumdayım:)
fazlaca yanlı bı yorum ve forumda dıger doktorlara yapılan buyuk bı haksızlık kesınlıkle muhammet bey emre bey tevfik sozen ve ısmını sayamadıgım pek cok kıymetlı doktorun yaptıkları burunlar için bana bı burun goster sana kımın yaptığını soyleyeyım demek kesınlıkle saygısızlık otesı yok....
bence Göksel Bey standart burunlar yapmıyor,Göksel bey e ameliyat olmuş hastaların resimlerine baktığında herkesin burnu farklı ,yaptıran kişinin yüzüne yakışan burunlar yapıyor Göksel Bey,bir metre öteden belli olan burunlar yapmıyor.onun için burnun yüze ve diğer yüzdeki göz ,kaş dudak alına olan orantısı önemli.
Ben Diğer doktorların yapmış olduğu burunlara baktığımda hepsi aynı.yani bana bir burun göster direk kmin yaptığını söyleyebilecek durumdayım:)
hadi yav.. peki tevfik sözen için de aynı şeyi düşünüyo musun?
hadi yav.. peki tevfik sözen için de aynı şeyi düşünüyo musun?
Ameliyattan nekadar sonra yüz bakımı , Kaş ve saç boyama yaptırdınız? Sonuçta hepsi kimyasal ben bunun tedirginliğini yaşıyorum
Canım senı cok ıyı anlıyorum korkman kaygılanman cok normal burun ameliyatı az degıl yüzün tam ortası sekil nasıl olcak yakısacakmı dıye düsünürsün ama bu kaygıların doktorun göksel bey ise hiç düşünme.bende 2 ay önce oldum amelıyat okadar memnununkı keske dedım cok once yaptırsaydım.okadar yüzüm acıldıkı herkesden olumlu tepkiler aldım esim yenıden bana aasık oldu diyebilirim simdi eski fotolarıma dahi bakmak istemiyorum.bana amelıyat 4.500 e mal oldu kemer vardı onu törpüledi.bırde et vardı onu aldı.10000 dese onuda verırdım ıyı olması cok onemlı .cevrede neler duyuyoruz.dogru yoldasın hıc dusunme hemen ol bence ınan bos yere hepsi.amelıyat sonrasıda cok rahat.damla verıyor kullan nefesın tıkanmıyor.sılıkonların cıkmasıda gayet kolay.gecmıs olsun sımdıden....
Arkadaşlar Merhaba,
Bana Abdulkadir Bey in mail adresini verebilir misiniz? Kendisine ulaşamıyorum,
Tşkler
Kızlar, az çok fotoğrafları görüyosunuz forumda, sizce Abdülkadir bey Muhammet beyle karşılaştırınca nası burunla yapıyor? Kalkıklık vs. ? İyi kötü demiyorum da, nasıl neyi farklı sizce?
her doktorun tarzı farklıdır elbet ama Göksel beye ameliyat olan bir hasta olarak şunu söyleyebilirim ki; ben estetik olduğunun belli olmasını istemiyordum.Kendisi de aynen öyle bir burun çıkardı ortaya. Şu anda beni yeni tanıyanlar kesinlikle ameliyat olduğumu anlayamıyorlar. Bu arada ilk muayenemde daha küçük bir burun olsa nasıl olur diye kendisine sorduğumda bana 'senin yüzün daha uzun bir yüz olduğundan küçük burun yerine biraz daha uzun bir burun daha güzel durabilir' yorumunu yaptı ve çalışmasını buna göre yapıp bana gösterdiğinde ben de haklı olduğunu gördüm. Nasıl bir burun istediğiniz kadar yüzünüze nasıl bir burunun yakışacağı da çok önemli bence..
bir de şunu söyleyebilirim. Muayene öncesi kafanızda olan fikir, doktorun görüşü ve yorumuyla birleşince güzel bir sonuç çıkıyor ortaya bence. Danışmak gerek diye düşünüyorum :)
cilt bakımımı hemen yaptırmadım ama bir ay sonra bakım yaptırdığımda yapan kişi burnuma dokunurken hassas davrandı saç boyamaya gelince bir hafta sonra ben saçımı boyattım:) kimyasal ama burunla teması yok ki:)
ben hamileyken bile her ay saçımı boyattımıştım çünkü kesinleşmemiş konularla ilgili tedirginlik yaşamam:)))
bence bir hafta sonra saç boyatabilirsiniz,:)
en doğru bilgiyi Göksel Bey den edinebilirsin,endişe duyman çok doğal:)Teşekkür ederim, boyalar kimyasal ya ,o keskin kokuları belki zarar verir diye tedirgin olmuştum. Abdülkadir bey kongreden dönmüş sanırım bugün için kontrolüm var çok fazla sorum var yapabileceklerim ve yapamayacaklarım hakkında :)
Merhabalar,
Ben 13.03.2013 de revize burun estetiği ve çeneme pilatin takıldı. 25.03.2013 ptesi işe başladım.Hiç korkmayın ağrı sızı yoktu.Ameliyata karar verdiğimde doktorumu çok iyi araştırdım.Doktorum Abdülkadir Göksel beyle ilk tanışmamızda bana verdiği güven ve yaptığı o güzel ameliyatların sonuçlarını resimlerden de gayet iyi gördüm.Benim ameliyatımda her gün resim çektim sizler o resimlerden daha iyi görebileceksiniz.
Şu anda 13 gün geçti ama ben yeni yüzüme alışmaya başladım bile. Herkesten gelen tepkiler ne kadar doğal olmuş söylemesen anlaşılmayacak ama yüzüne çok güzellik gelmiş dediler.Zaten en önemlisi de o değil mi doğal ama hoş olmak.Mandal burunlu olmamak.
1 ay sonra burnumdaki şişlik tamamen inecekmiş.Sabırla bekliyorum.
Ameliyat olmak isteyenlere öncelikle şunu söyleyebilirim. Doktorunuza güvenirseniz gerisinden korkmayın.
Ellerine sağlık sevgili doktorum Abdülkadir Göksel Bey.
Bazı arkadaşlar telefon no istemişler yazıyorum.
Abdülkadir GÖKSEL Muayene tel : 0216 369 93 00
Göksel Bey in burda olan tüm hastalarının burnuna bakan biri asla hepsini Göksel Bey yaptı demez,
herkesin burnu farklı yapıda ve doğal yüzede yakışan burunlar.Fabrikasyon değil:)
Evet çok haklısın...
Kızlar, Abdülkadir Göksel'e ameliyat olup fotoğrafını paylaşabilecek başka kimler var? ecemali, zynk78 ve akibe dışında kimseyi görmedim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?