Burun Estetiği Hasta Yorumları

Göksel bey gibi bir Doktor görmedim vallah, Berlinde isi varmis, gelmisken benim burnumu görmek istiyor... Uyyyyyyyyyyy Cok tatli bir doktor abim var...:))) Cok sevimli ya
göksel bey gerçekten insan olarak mükemmel biri
doktor olarakta işinde tam bir uzman,
valla helal olsun
millet aynı ilde bu kadar ilgili değil,
maşallah

Kızlar görüşmem harika geçti göksel bey gerçekten çok sıcak kanlı bir insan iyi ki gitmişm insana güven veriyor bana ayrıca çene ameliyatı da yapacak nasıl bir ameliyat bilgıniz varmı

Kızlar görüşmem harika geçti göksel bey gerçekten çok sıcak kanlı bir insan iyi ki gitmişm insana güven veriyor bana ayrıca çene ameliyatı da yapacak nasıl bir ameliyat bilgıniz varmı
sevindim canım görüşmenin iyi geçmesine valla eğer sana çeneyi önerdiyse kesinlikle çene +burun yaptır
çene konusunda zyk78 tecrübeli onun resimlerine de bakarsın,detay konusunda tecrübem yok
peki gün belirlediniz mi? tasarım yaptınız mı?

Tasarım yaptı yaptığı tasarıma güveniyorum ben hiç karışmadm sonuçta kendisi uzman zaten kalkık yapay burunları sevmediği söyledm ama fotoğrafı almadım bir daha yine gitcem bu sefer yalnız gittim bir dahakine ailemle gidecem o zaman tarih belirleyeceğm çene de olacagmı söyledi o ameliyatı hiç bilmiyorum

Anladım canım
Çene ameliyatı zor değil bildiğim kadarıyla burunla birlikte yapılıyor
Gönlüne göre burnun olacağından şüphem yok çenen geride mi?

hey chaplin görüşmenin iyi geçmesine çok sevindim... çene çok basit bir şey diye biliyorum bana hastalarını anlatırken 15 dk.lık basit bir işlem demişti. dr. gerekli görmüşse yabana atmamalı çünkü o sadece burnunu değil tüm yüz oaranlarını analiz ediyor. oranlar ki artık herkes biliyor altın oranı tutmuyorsa dünyanın en güzel burnunu koysan saçma duruyor.

nasıl güven veren kırk yıldır tanırmışsın gibi bir dr. değil mi?

hey avizehatun :) çok korkuyorum galiba çene ameliyatı olamayacağım ikisini aynı anda olamam olmadı sonra yaparım :) valla doktor çok tatlı ya ben çok heyecanlanmıştım birde oldukça güven veriyor daha ne olsun

Cicim daha sonra o kadar basit birsey icin yine isinden olup izin alip ameliyathane ortamina girmeyi kabul ediyosan ertele. Ben gozaltima isik dolgusu gibi basit bir seyi bile erteleyemedim. Her islemin bi iyilesme suresi var neticede. Ekonomik olarak zorlamiyorsa ikisi bir arada ciksa rahat edersin.

Her sekilde umarim netice guzel olacak.... Korkman normal ama bosa acisiz bi operasyon sadece kendini bir kac gun patlak gozlu gormeye hazirla...

Ya bugün arkadaşım beni nasıl korkuttu yandın bitti sen diyor eyvah dedim hakkaten ameliyat sonrası aynaya hiç bakmam :-( izin alabilirim onu altı ay sonra yaparım ya ikisini hem maddi hem de manevi kaldıramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…