- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.621
göksel bey gerçekten insan olarak mükemmel biriGöksel bey gibi bir Doktor görmedim vallah, Berlinde isi varmis, gelmisken benim burnumu görmek istiyor... Uyyyyyyyyyyy Cok tatli bir doktor abim var...:))) Cok sevimli ya
avizehatun resim ne zaman yayınlayacaksın meraktan çatladım yahuu:))Vay canina sayin seyirciler...
sevindim canım görüşmenin iyi geçmesine valla eğer sana çeneyi önerdiyse kesinlikle çene +burun yaptırKızlar görüşmem harika geçti göksel bey gerçekten çok sıcak kanlı bir insan iyi ki gitmişm insana güven veriyor bana ayrıca çene ameliyatı da yapacak nasıl bir ameliyat bilgıniz varmı
Tasarım yaptı yaptığı tasarıma güveniyorum ben hiç karışmadm sonuçta kendisi uzman zaten kalkık yapay burunları sevmediği söyledm ama fotoğrafı almadım bir daha yine gitcem bu sefer yalnız gittim bir dahakine ailemle gidecem o zaman tarih belirleyeceğm çene de olacagmı söyledi o ameliyatı hiç bilmiyorumsevindim canım görüşmenin iyi geçmesine valla eğer sana çeneyi önerdiyse kesinlikle çene +burun yaptır
çene konusunda zyk78 tecrübeli onun resimlerine de bakarsın,detay konusunda tecrübem yok
peki gün belirlediniz mi? tasarım yaptınız mı?
Anladım canımTasarım yaptı yaptığı tasarıma güveniyorum ben hiç karışmadm sonuçta kendisi uzman zaten kalkık yapay burunları sevmediği söyledm ama fotoğrafı almadım bir daha yine gitcem bu sefer yalnız gittim bir dahakine ailemle gidecem o zaman tarih belirleyeceğm çene de olacagmı söyledi o ameliyatı hiç bilmiyorum
1 ay kontrolunu bekliyorum aslinda...avizehatun resim ne zaman yayınlayacaksın meraktan çatladım yahuu:))
Hemseri aranipduru... Napcen dengizliliyi kiz... Toktur istanbulda ya...denizlide olan yokmu?
hey chaplin görüşmenin iyi geçmesine çok sevindim... çene çok basit bir şey diye biliyorum bana hastalarını anlatırken 15 dk.lık basit bir işlem demişti. dr. gerekli görmüşse yabana atmamalı çünkü o sadece burnunu değil tüm yüz oaranlarını analiz ediyor. oranlar ki artık herkes biliyor altın oranı tutmuyorsa dünyanın en güzel burnunu koysan saçma duruyor.Kızlar görüşmem harika geçti göksel bey gerçekten çok sıcak kanlı bir insan iyi ki gitmişm insana güven veriyor bana ayrıca çene ameliyatı da yapacak nasıl bir ameliyat bilgıniz varmı
hey avizehatun :) çok korkuyorum galiba çene ameliyatı olamayacağım ikisini aynı anda olamam olmadı sonra yaparım :) valla doktor çok tatlı ya ben çok heyecanlanmıştım birde oldukça güven veriyor daha ne olsunhey chaplin görüşmenin iyi geçmesine çok sevindim... çene çok basit bir şey diye biliyorum bana hastalarını anlatırken 15 dk.lık basit bir işlem demişti. dr. gerekli görmüşse yabana atmamalı çünkü o sadece burnunu değil tüm yüz oaranlarını analiz ediyor. oranlar ki artık herkes biliyor altın oranı tutmuyorsa dünyanın en güzel burnunu koysan saçma duruyor.
nasıl güven veren kırk yıldır tanırmışsın gibi bir dr. değil mi?
ne kadar oldu daha1 ay kontrolunu bekliyorum aslinda...
hey avizehatun :) çok korkuyorum galiba çene ameliyatı olamayacağım ikisini aynı anda olamam olmadı sonra yaparım :) valla doktor çok tatlı ya ben çok heyecanlanmıştım birde oldukça güven veriyor daha ne olsun
Ya bugün arkadaşım beni nasıl korkuttu yandın bitti sen diyor eyvah dedim hakkaten ameliyat sonrası aynaya hiç bakmam :-( izin alabilirim onu altı ay sonra yaparım ya ikisini hem maddi hem de manevi kaldıramamCicim daha sonra o kadar basit birsey icin yine isinden olup izin alip ameliyathane ortamina girmeyi kabul ediyosan ertele. Ben gozaltima isik dolgusu gibi basit bir seyi bile erteleyemedim. Her islemin bi iyilesme suresi var neticede. Ekonomik olarak zorlamiyorsa ikisi bir arada ciksa rahat edersin.
Her sekilde umarim netice guzel olacak.... Korkman normal ama bosa acisiz bi operasyon sadece kendini bir kac gun patlak gozlu gormeye hazirla...
2 haftayi gecti 3. hafta...ne kadar oldu daha
Haha guzellesince de sen yakarsin cumle alemi bosver sen. Hepi topu 1 hafta suruyor alien tipi...Ya bugün arkadaşım beni nasıl korkuttu yandın bitti sen diyor eyvah dedim hakkaten ameliyat sonrası aynaya hiç bakma :-( izin alabilirim onu altı ay sonra yaparım ya ikisini hem maddi hem de manevi kaldıramam
Ay inşallah ya önemli olan sonuç ne yapalım çekicez artık senin nasıl oldu burnuşunu beğeniyor musun şişlik var mıHaha guzellesince de sen yakarsin cumle alemi bosver sen. Hepi topu 1 hafta suruyor alien tipi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?