Burun Estetiği Hasta Yorumları

Teşekkürler canım yorumların umut veriyor bana valla benim burnum zor biraz ama göksel bey iyi yaparsa paramı sonuna kadar helal ederim
canım benim , iyi yapar sen hiç meraklanma
cumartesi görüşme sonucunu burdan paylaşırsın,
sen sadece iyi şeyler düşün ve hayal et gerisi inan olur..

Ben de bir kac ay once senin gibiydim. :) simdi icim cok rahat cunku goksel bey bana burnun benim sorumlulugumda dedi... bir dr. hastasina daha ne desin... sagolsun varolsun...
Şimdi nasılsın canım süreç zor mu benim burnumu herkes yapmak istemez gibi biraz zor zaten ameliyat olacaksam doktora yüzde yüz güvenmeliyim

Şimdi nasılsın canım süreç zor mu benim burnumu herkes yapmak istemez gibi biraz zor zaten ameliyat olacaksam doktora yüzde yüz güvenmeliyim

şu an çok iyiyim, aslına bakarsan iyiyim denildiğinde sanki hastaymışsın gibi bir imaj doğuyor kafalarda. şu ifade daha doğru belki: gayet normalim, üstelik iki yaşında canavar yutmuş bir oğlum var...

ben süreci çok düşünmemiştim doktora yoğunlaşmıştım, bu yüzden ilk günler biraz panik yaşadım, o da boşunaymış. ameliyattan çıktığımda biraz sızı ki sızı demek hata burunda yabancı bir his vardı, tabiki insan ürküyor ama bünye o hisse alışıp hemen kabulleniyor. çok iyiyim falan derken ikinci gün rocky'deki silvester stollone kılığındaydım bir gözüm şişlikten çizgi olmuş diğeri daha az kapalı ama her ikisi de mürdüm rengi, dudaklar keza benzer. ringden yeni inmişim üstelik dayağı da yemiş maçı da kaybetmişim gibi çok fena çok... aklım çıktı, ödüm ciğerime karıştı... fakat o da boşunaymış 3. gün inmeye başladım hızla, morluklarım pat diye yok oldu, ben bile anlamadım ne zaman yok oldu... ha herkes şişiyor mu, morarıyor mu yok vallahi değil, görümcem parlak girmiş parlak çıkmış süreçten, öylesi de var, doku meselesi... şimdi hala yanaklarım biraz besili ama o burundan değil güzelleşeyim diye dolgu da istedim ondan, daha da isterdim de kocalar sevmiyor biliyor musun? :)

efenim nitekim 1 önce ben hastaydım şimdi alem bana hasta.... hahaha:) şaka bir yana gören herkes bir oh diyor meğer sevdiklerimin hepsi hokka olucam 3. sınıf gazino şarkıcısına benzicem diye 3 buçuktan 4 atarmış da bana çaktırmazmış. bir sevdi herkes bir bayıldı. daha bandajlarım bugün çıktı, henüz 11.günüm olsa gerek, yanılmıyorsam saymaya da üşendim şimdi, aman bak öyle saçma olmşck burnun doğal olduğu nasıl da belli diye kompliman kompliman üstüne aman nazarlar değmesin 6 ayım böyle çıksın...

ben mutluyum, doğal göze batmayan bir burnum olacak....

burnun zorsa dr. a zor sen ona takılma git görüş içine sineceğini düşünüyorum. sinmezse de araştırmana devam edersin ama ben burada seni daha çok göreceğimize %95 eminim...

sevgiler,

Son düzenleme:
İnşallah canım burnunu beğenmene sevindim darısı benim başıma sen öyle bir anlatmışsın ki hemen benimde ameliyat olasım geldi artık aynalara daha güzel bakmak istiyorum

Arkadaşlar burun tasarımını ilk muayene de yapıyor mu ve nasıl yapılıyor tasarım
Evet Cnm ilk muayenede tasarım Yapılıyor. Fotoğraflarını çekip yaklaşık olarak nasıl olacağını gösteriyor. Yüzünün asimetsine bakıp, yapılması gerekenleri söylüyor. Ayrıca burnunu muayene edip dokusunu kontrol edip ona göre plan çiziyor.

teşekkürler canım bu sekilde yol izlemesine sevindim ilk muayenede güzel gelişme olursa ameliyat tarihi bile alabilirim o zaman

avizehatun senin kalemin çok kuvvetli çok alemsin ne güzel anlatmışsın süreci gerçekten:)
hokka olan kızak görünümlü burunlarımız olmadığı için şanslıyız :)
ben de burun estetiği olduğum için hiç pişman olmadım:)
iyi ki göksel bey e olmuşum,
hem ilgili hem işinde uzman daha ne olsun

tesekkür ederim ecemali hatta o uzun yazıyı okuyanların hepsine teşekkürler.... benimki benim gibi ürkek birine azıcık gaz, azıcık gerçekler içerikli bir cevaptı aslında... yazmak ise sevdiğim bir iştir, çocuktan önce yapardım. biraz koflamışım ama toparlanır herhalde... arada buraya yazar eğlendiririm sizi...:)

yaz valla insanı sıkmayan bir tarzın var :)
ben de yazmayı severim,bir ara balanne.com da yazılar yazıyordum site sahibi arkadaşımdı şu anda aktif değil olsa gene yazarım..

Cok sevindim :))) süper ...

Göksel bey gibi bir Doktor görmedim vallah, Berlinde isi varmis, gelmisken benim burnumu görmek istiyor... Uyyyyyyyyyyy Cok tatli bir doktor abim var...:))) Cok sevimli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…