- 21 Şubat 2013
- 137
- 39
- 73
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.641
burnumu daha ilk açıldığında bile sevdim, biraz değişti tabi ama daha da güzelleşti, ödemleri indi, doğallaştı. simam hiç değişmedi, çok tanımayanların anlayacağını sanmam. çok tanıyanlara da ben ilan ettim zaten anlamayacakları varsa da ben yokettim. şimdilik çok güzel gidiyor... 6 ayda oturuyor elbette biraz erken belki yorum yapmak için fakat doktoruma o kadar güvendim ki güzel olacak dedi, olacak biliyorum...Ay inşallah ya önemli olan sonuç ne yapalım çekicez artık senin nasıl oldu burnuşunu beğeniyor musun şişlik var mı
Ay ne guzel sevindim senin adinaburnumu daha ilk açıldığında bile sevdim, biraz değişti tabi ama daha da güzelleşti, ödemleri indi, doğallaştı. simam hiç değişmedi, çok tanımayanların anlayacağını sanmam. çok tanıyanlara da ben ilan ettim zaten anlamayacakları varsa da ben yokettim. şimdilik çok güzel gidiyor... 6 ayda oturuyor elbette biraz erken belki yorum yapmak için fakat doktoruma o kadar güvendim ki güzel olacak dedi, olacak biliyorum...
benim burnum çok kötü, kemerli aşırı göze batacak kadar kötü değildi. bence yüzüme göre büyüktü güzel de değildi. bana gösterdiği gibi görünüyor şimdilik ama dediğim gibi sürecim tamamlanmadı henüz. ne diyorlar burun son halini en erken 6ayda alırmış. yaptığım şey şimdilik beklemek, korkularımı da dr.umla paylaşmak. sağolsun hiç cevapsız bırakmıyor Göksel Bey, bu çok önemli...Ay ne guzel sevindim senin adinabenimde encok istedigim simam degismesin ve dogal olsun burnunu kuculttu mü peki ya bir sey daha sorucam sana bebis tasarim uyustumu peki senin
yok ya cidden abartıyorlar şaşıyorum yanii,Ya bugün arkadaşım beni nasıl korkuttu yandın bitti sen diyor eyvah dedim hakkaten ameliyat sonrası aynaya hiç bakmam :-( izin alabilirim onu altı ay sonra yaparım ya ikisini hem maddi hem de manevi kaldıramam
Hadi bakalım inşallah daha da guzellesir burnuşunbenim burnum çok kötü, kemerli aşırı göze batacak kadar kötü değildi. bence yüzüme göre büyüktü güzel de değildi. bana gösterdiği gibi görünüyor şimdilik ama dediğim gibi sürecim tamamlanmadı henüz. ne diyorlar burun son halini en erken 6ayda alırmış. yaptığım şey şimdilik beklemek, korkularımı da dr.umla paylaşmak. sağolsun hiç cevapsız bırakmıyor Göksel Bey, bu çok önemli...
Ya beni nasıl korkuttular sen iki aya gelme ancak iyileşirsin falan yok çekiçle vuruyorlar iyileşmen uzun sürer ama ben ne olursa olsun olucamyok ya cidden abartıyorlar şaşıyorum yanii,
ben bir hafta sonra işe başladım ne 6 ayı.alçı ve tampon çıkınca hızlı bir iyileşme süreci başlıyor zaten
mümkün mü o kadar uzun sürmesi
bana da göğüs estetiğinde neler söylediler 4.gün araba kullanıyordum insanlar yaşamadan yorum yapıyorlar
Hadi bakalım inşallah daha da guzellesir burnuşunzor olanı atlattın sonuçta benim en büyük korkum ameliyat sonrası burnumu beğenir miyim ama göksel bey bana güven verdi en önemlisi bu olduğunu düşünüyorum
Ya beni nasıl korkuttular sen iki aya gelme ancak iyileşirsin falan yok çekiçle vuruyorlar iyileşmen uzun sürer ama ben ne olursa olsun olucam
Hahaha inanılmaz rahatlattın beni avizehatunburun ameliyatının derdi tasası 1 hafta... bir haftada gayet rahat normal hayata dönülüyor. hele hiç şişmeyen morarmayan cinstensen çok daha rahat, en şişip moraran bile ki bu benim, bir haftada normale dönüyor düşün....
burnun son şeklini alması oturması yüzüne yerleşmesi 6 ay sürüyor denmesi yüzüne oturması ile ilgili. o süreci en yakınındaki hatta sürekli aynada bidiklemiyorsan kendin bile farketmiyorsun.
bir de hiç birimiz burnumuza çekiç vurduracak kadar delirmedik be güzelim. ne bu yahu, baytarlar bile bu devirde öyle iş yapmaz. lazerli cihazlar kesiyor artık neşter bile yok, o yüzden kanamalar az, burun kemiği törpüleniyor, dikişler iz bırakmıyor... seni güzelleşeceksin diye kıskanıyor olmasın bunu söyleyenler...
Slm bende Göksel beyin hastalarındanım bence sen sana Söylenen herşeyi unut imsanlar ameliyat olmadıkları halde kulaktan dolma bilgilerle birbirlerini korkutuyorlar. Bizler ameliyat olmuş insanlarız bence önemli olan ameliyat olan birinin anlattıkları, yaşamayan bilemez çünkü. Hem burun ameliyatı artık diş çektirmek gibi birşey bence ben ve kardeşi. Göksel beye ameliyat olduk sonuçlarımız harika ikimizde çok mutluyuz . Hiç hayal kırıklığı yaşatmadı bize doktorumuz ne söylediyse onu yaşadık 8 gün içerisinde hiçbirşey kalmadı burnumuzda he tam anlamıyla ödemlerinin şişliklerinin inmesi burnunun oturması 6 ay 1 sene bunuda söylemişti ama ben burnumda kalıp varken bile bayılmıştım Şekline. Brnce kim nederse desin kulak asma Göksel beye güven yeter , o yakışanı yakışana yapıyor hiç şüphen olmasın. Biz çok mutluyuz ailece umarım sende çok mutlu olursunYa beni nasıl korkuttular sen iki aya gelme ancak iyileşirsin falan yok çekiçle vuruyorlar iyileşmen uzun sürer ama ben ne olursa olsun olucam
ne çekici ne vurması ya:)Ya beni nasıl korkuttular sen iki aya gelme ancak iyileşirsin falan yok çekiçle vuruyorlar iyileşmen uzun sürer ama ben ne olursa olsun olucam
Canım maşallah harika süper gözüküyorKızlar merhaba,foruma uzun zamandır bakamıyordum halbukı ameliyattan önce bilgisayar başında saatlerimi geciriyordum :)Şimdide saatlerini geçirip doktor arayışında olanlar için resim paylaşıcam :) 7. ayımdayım burnumum estetik olduğunu tamamen unuttup butunlestım :) Suan tamamen yuzume oturmus gıbı hıssedıyorum ama onumde daha 5 ayım var daha ne kadar severım onu bılemedım Umarım sızlerde beğenırsınız hoşçakalın :)
Doktorum ol dedi zaten benim sorunum yan profilimi hiç beğenmiyorum zaten oonlara aldırış etmiyorumne çekici ne vurması ya:)
bencede olmalısın eğer gerek var ise doktorun da görüşü bu yönde ise olmalısın
pişman olmazsın
İnşallah canım darısı benim başıma bu kararı almak bile çok zor göksel bey zaten güven veren bir doktor bu benim için en önemli faktörSlm bende Göksel beyin hastalarındanım bence sen sana Söylenen herşeyi unut imsanlar ameliyat olmadıkları halde kulaktan dolma bilgilerle birbirlerini korkutuyorlar. Bizler ameliyat olmuş insanlarız bence önemli olan ameliyat olan birinin anlattıkları, yaşamayan bilemez çünkü. Hem burun ameliyatı artık diş çektirmek gibi birşey bence ben ve kardeşi. Göksel beye ameliyat olduk sonuçlarımız harika ikimizde çok mutluyuz . Hiç hayal kırıklığı yaşatmadı bize doktorumuz ne söylediyse onu yaşadık 8 gün içerisinde hiçbirşey kalmadı burnumuzda he tam anlamıyla ödemlerinin şişliklerinin inmesi burnunun oturması 6 ay 1 sene bunuda söylemişti ama ben burnumda kalıp varken bile bayılmıştım Şekline. Brnce kim nederse desin kulak asma Göksel beye güven yeter , o yakışanı yakışana yapıyor hiç şüphen olmasın. Biz çok mutluyuz ailece umarım sende çok mutlu olursun
Biz Türk insanı bilmesek bile yorum yapmayı severiz biliyorsun. 15-20 yıl öncesi gibi sanıyor herkes. Oysa Ağrı bile çekmiyor insan. Yaşayan bilir diyelim :)))Ya beni nasıl korkuttular sen iki aya gelme ancak iyileşirsin falan yok çekiçle vuruyorlar iyileşmen uzun sürer ama ben ne olursa olsun olucam
Bence de kuşkulan. ÇünlHahaha inanılmaz rahatlattın beni avizehatunne güzel yazmışsın sen sürekli yaz içimi rahatlatiyorsun Haklı olabilirsin valla çok karşı çıkanlardan kuşkulanmalıym
harika gorunuyorsun masallah :)) allah nazardan saklasin :)Kızlar merhaba,foruma uzun zamandır bakamıyordum halbukı ameliyattan önce bilgisayar başında saatlerimi geciriyordum :)Şimdide saatlerini geçirip doktor arayışında olanlar için resim paylaşıcam :) 7. ayımdayım burnumum estetik olduğunu tamamen unuttup butunlestım :) Suan tamamen yuzume oturmus gıbı hıssedıyorum ama onumde daha 5 ayım var daha ne kadar severım onu bılemedım Umarım sızlerde beğenırsınız hoşçakalın :)
Chaplinn. Profil goruntunu daha da sevmen icin cene ameliyati olmalisin diyorum. Baska da birsey demiyorum :)Doktorum ol dedi zaten benim sorunum yan profilimi hiç beğenmiyorum zaten oonlara aldırış etmiyorum
zamanı belli mi canım?Doktorum ol dedi zaten benim sorunum yan profilimi hiç beğenmiyorum zaten oonlara aldırış etmiyorum
dilayonur çok güzel olmuş burnun maşallah ne kadar çok yakışmış sana bayıldım güle güle kullan canım yeni burnuşunu:)Kızlar merhaba,foruma uzun zamandır bakamıyordum halbukı ameliyattan önce bilgisayar başında saatlerimi geciriyordum :)Şimdide saatlerini geçirip doktor arayışında olanlar için resim paylaşıcam :) 7. ayımdayım burnumum estetik olduğunu tamamen unuttup butunlestım :) Suan tamamen yuzume oturmus gıbı hıssedıyorum ama onumde daha 5 ayım var daha ne kadar severım onu bılemedım Umarım sızlerde beğenırsınız hoşçakalın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?