Burun Estetiği Hasta Yorumları

arkadaşlar merhaba..
bende Göksel beye ameliyat olmuş mutlu insanlardan biriyim...benim sorunum kıkardak ta yamulma bundan kaynaklanan nefes alma sorunu idi...tabiii kemerli bir burnumda vardı..hep ameliyat olmayı düşünür ama olmaktan da çekinirdim..ki zorunlu hale gelince buna da üzüldüğümü söylemeyeceğim...sonuçta beni rahatsız eden bir bozukluğu vardı...tavsiye üzerine gittim doktorumuza başka hiç bir doktor ile görüşme gereği duymadım..ameliyat gününe karar verdik... hep çok ağrı olacak mı ve sonuç nasıl olacak diye endişelerim vardı...ama inanın hiç bir ağrı yaşamadım..ameliyat sonrası yüzümüze uygulanan buz maskesinin çok faydasını gördüm ne ağrı ne işlik...1 hafta sonrası iş başı yaptım..gerçi daha öncede yapabilirdim ama tatilin keyfini çıkardım :)) hiç bir şekilde kimseden estetik mi oldun yorumu almadım o kadar doğal oldu ki sonuçtan çok memnunum...yaklaşık 3 sene oldu sanırım...keşke daha önce yaptırsaydım...
ameliyat olmayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla Göksel Beyi tavsiye ederim..resimlerimi eklemek yorumu size bırakmak isterdim ama beceremedim bu konuda yardımcı olacak herkese resimlerimi rahatlıkla gösterebilirim..laf aramızda artık bol bol resim çekiliyorum :)))

ben de artık bol bol profilden resim çektiriyorum ,:) ben de göksel bey e bir yıl önce revizyon olan mutlu hastalarından biriyim,
:)

Çok başında olmana rağmen harilka görünüyor. Şişlikler indikten sonra ne kadar doğal bir buruna sahip olduğunu göreceksin. "Doktorunuza güvenirseniz gerisinden korkmayın" CÜMLESİ çok doğru. Göksel beyle tanıştığımız ilk andan itibaren ona güvenebileceğime ve kesinlikle başarılı bir sonuç elde edeceğime inandım. SOnuç ortada. Benimde profilimden resimlerime herkes bakabilir. Ellerine sağlık DR. Abdulkadir Göksel..

Merhabalar

13.03.2013 tarihinde Abdülkadir GÖKSEL beye ameliyat oldum.Sizlere resimlerimi gösteren bir yazı da yazdım.Her gün çekilen resimlerimdi.28.03.2013 tarihli resmimi de şimdi koymaktayım. Burnumda patates dönemi tabir edilen dönemi yaşamaktayım.Ama ona rağmen işime gitmeme ve hayatıma devam etmeme engel değil.Biliyorsunuz etrafta kalkık ve mandal burunla dolaşan bir çok estetik magduru var.Göksel Beyi seçerseniz öle magdurlardan olmassınız.Doğal ve yüzünüze yakışanı yapmaktadır.

Bunu muayanesine gittiğinizde koymuş olduğu yüzlerce resimde görebilirsiniz.Şu anda size en yakın örneği de benim.

Ellerinize sağlık sayenizde kendimi daha mutlu hissetmekteyim.

Goksel Bey e son kontrolume gittiğimde öncesi/sonrası fotograflarıma baktım sonuc tek kelimeyle ''Muhtesem''...Bu kadar doğal olabilirdi.. Bosuna demiyorum, sihirli eller...

merhaba.bende Göksel Bey'e ait yorumları okuyup duruyorum.benimde küçükken aldığım darbeden kaynaklanan yamukluk ve kemer var burnumda ve tabi ki nefes almamda da problem var.ameliyat olmayı düşünüyorum ama benimde nasıl olacak diye endişelerim var.resimlerini görmek isterim bende

slm heren83 ben de Göksel Bey e geçen sene revizyon ameliyatı olanlardanım,sonuçtan gayet memnunum,nefes alma problemimde vardı,deviasyon o sorunumda halloldu,profilimde resimlerime bakabilirsin,hala kontrollerim devam etmekte,çok ilgili,işini ve hastasını önemseyen sorulara çok net cevap veren bir doktor,görüşmeni tavsiye ederim:)

çok sağol verdiğin bilgi için.zaten sağlık amaçlı olmam gerekiyor,gittiğim her doktor ameliyat olman lazım diyo.ama olmuşken dıştan görünen problemi de hallettirmek istiyorum.çok zor bi kararmış rüyalarıma bile giriyo 1 haftadır :)senin resimlerini gördüm evet çok güzel

benim sorunda aynıydı..profilimde bir resim var ama şuan başka resim ekleyemiyorum..anladığım kadarı ile biraz daha zaman geçmesi lazım...değiştireyim resmimi daha yakın olanında net görürsünüz...

benim sorunda aynıydı..profilimde bir resim var ama şuan başka resim ekleyemiyorum..anladığım kadarı ile biraz daha zaman geçmesi lazım...değiştireyim resmimi daha yakın olanında net görürsünüz...

burnunuzu seçemedim ama genel duruş çok hoş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…