- 19 Mayıs 2007
- 303
- 16
- 318
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım Göksel Bey in internet adresinden web sayfasından diğer hastalarının resimlerini görebilirsin:))
ece hangi sayfa bu? ben baktım baktım resim bulamadım..
canım Göksel Bey in internet adresinden web sayfasından diğer hastalarının resimlerini görebilirsin:))
Kızlar, az çok fotoğrafları görüyosunuz forumda, sizce Abdülkadir bey Muhammet beyle karşılaştırınca nası burunla yapıyor? Kalkıklık vs. ? İyi kötü demiyorum da, nasıl neyi farklı sizce?
arkadaşlar merhaba..
bende Göksel beye ameliyat olmuş mutlu insanlardan biriyim...benim sorunum kıkardak ta yamulma bundan kaynaklanan nefes alma sorunu idi...tabiii kemerli bir burnumda vardı..hep ameliyat olmayı düşünür ama olmaktan da çekinirdim..ki zorunlu hale gelince buna da üzüldüğümü söylemeyeceğim...sonuçta beni rahatsız eden bir bozukluğu vardı...tavsiye üzerine gittim doktorumuza başka hiç bir doktor ile görüşme gereği duymadım..ameliyat gününe karar verdik... hep çok ağrı olacak mı ve sonuç nasıl olacak diye endişelerim vardı...ama inanın hiç bir ağrı yaşamadım..ameliyat sonrası yüzümüze uygulanan buz maskesinin çok faydasını gördüm ne ağrı ne işlik...1 hafta sonrası iş başı yaptım..gerçi daha öncede yapabilirdim ama tatilin keyfini çıkardım :)) hiç bir şekilde kimseden estetik mi oldun yorumu almadım o kadar doğal oldu ki sonuçtan çok memnunum...yaklaşık 3 sene oldu sanırım...keşke daha önce yaptırsaydım...
ameliyat olmayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla Göksel Beyi tavsiye ederim..resimlerimi eklemek yorumu size bırakmak isterdim ama beceremedimbu konuda yardımcı olacak herkese resimlerimi rahatlıkla gösterebilirim..laf aramızda artık bol bol resim çekiliyorum :)))
ben de artık bol bol profilden resim çektiriyorum ,:) ben de göksel bey e bir yıl önce revizyon olan mutlu hastalarından biriyim,
:)
DR. Abdulkadir GÖKSEL beyin hastaları olarak aynı düşüncelere sahip olmamız ne kadar güzel :):) Sonuç, Mutlu kadınlar :)
Merhabalar,
Ben 13.03.2013 de revize burun estetiği ve çeneme pilatin takıldı. 25.03.2013 ptesi işe başladım.Hiç korkmayın ağrı sızı yoktu.Ameliyata karar verdiğimde doktorumu çok iyi araştırdım.Doktorum Abdülkadir Göksel beyle ilk tanışmamızda bana verdiği güven ve yaptığı o güzel ameliyatların sonuçlarını resimlerden de gayet iyi gördüm.Benim ameliyatımda her gün resim çektim sizler o resimlerden daha iyi görebileceksiniz.
Şu anda 13 gün geçti ama ben yeni yüzüme alışmaya başladım bile. Herkesten gelen tepkiler ne kadar doğal olmuş söylemesen anlaşılmayacak ama yüzüne çok güzellik gelmiş dediler.Zaten en önemlisi de o değil mi doğal ama hoş olmak.Mandal burunlu olmamak.
1 ay sonra burnumdaki şişlik tamamen inecekmiş.Sabırla bekliyorum.
Ameliyat olmak isteyenlere öncelikle şunu söyleyebilirim. Doktorunuza güvenirseniz gerisinden korkmayın.
Ellerine sağlık sevgili doktorum Abdülkadir Göksel Bey.
Bazı arkadaşlar telefon no istemişler yazıyorum.
Abdülkadir GÖKSEL Muayene tel : 0216 369 93 00
melek,profildeki resmin çok güzel ve cok havalı maşallah:)
zaten farkındamısın melek; burun estetiği olan herkes cepheden resim çektirmiyor ,hep profilden :))))çok çok teşekkürler :) eee güzel bir buruna sahip olunca yandan fotoğraf gönül rahatlığıyla çektirebiliyorsun :)
arkadaşlar merhaba..
bende Göksel beye ameliyat olmuş mutlu insanlardan biriyim...benim sorunum kıkardak ta yamulma bundan kaynaklanan nefes alma sorunu idi...tabiii kemerli bir burnumda vardı..hep ameliyat olmayı düşünür ama olmaktan da çekinirdim..ki zorunlu hale gelince buna da üzüldüğümü söylemeyeceğim...sonuçta beni rahatsız eden bir bozukluğu vardı...tavsiye üzerine gittim doktorumuza başka hiç bir doktor ile görüşme gereği duymadım..ameliyat gününe karar verdik... hep çok ağrı olacak mı ve sonuç nasıl olacak diye endişelerim vardı...ama inanın hiç bir ağrı yaşamadım..ameliyat sonrası yüzümüze uygulanan buz maskesinin çok faydasını gördüm ne ağrı ne işlik...1 hafta sonrası iş başı yaptım..gerçi daha öncede yapabilirdim ama tatilin keyfini çıkardım :)) hiç bir şekilde kimseden estetik mi oldun yorumu almadım o kadar doğal oldu ki sonuçtan çok memnunum...yaklaşık 3 sene oldu sanırım...keşke daha önce yaptırsaydım...
ameliyat olmayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla Göksel Beyi tavsiye ederim..resimlerimi eklemek yorumu size bırakmak isterdim ama beceremedimbu konuda yardımcı olacak herkese resimlerimi rahatlıkla gösterebilirim..laf aramızda artık bol bol resim çekiliyorum :)))
merhaba.bende Göksel Bey'e ait yorumları okuyup duruyorum.benimde küçükken aldığım darbeden kaynaklanan yamukluk ve kemer var burnumda ve tabi ki nefes almamda da problem var.ameliyat olmayı düşünüyorum ama benimde nasıl olacak diye endişelerim var.resimlerini görmek isterim bende
slm heren83 ben de Göksel Bey e geçen sene revizyon ameliyatı olanlardanım,sonuçtan gayet memnunum,nefes alma problemimde vardı,deviasyon o sorunumda halloldu,profilimde resimlerime bakabilirsin,hala kontrollerim devam etmekte,çok ilgili,işini ve hastasını önemseyen sorulara çok net cevap veren bir doktor,görüşmeni tavsiye ederim:)
merhaba.bende göksel bey'e ait yorumları okuyup duruyorum.benimde küçükken aldığım darbeden kaynaklanan yamukluk ve kemer var burnumda ve tabi ki nefes almamda da problem var.ameliyat olmayı düşünüyorum ama benimde nasıl olacak diye endişelerim var.resimlerini görmek isterim bende
benim sorunda aynıydı..profilimde bir resim var ama şuan başka resim ekleyemiyorum..anladığım kadarı ile biraz daha zaman geçmesi lazım...değiştireyim resmimi daha yakın olanında net görürsünüz...
burnunuzu seçemedim ama genel duruş çok hoş:)
:)) resmi değişmem uzun sürdü kusura bakmayın..işteyim malum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?